Příspěvek
od Tokugawa » 16.10.2014, 06:07 hod.
Stála tam tak osamělá, vypadalo to, že se jí lidé vyhýbají. "Kadalo, všichni se mi stále smějí kvůli torsu, dám ti tady pár blood shardů a snažně tě prosím o něco použitelného. Těmi několika blood shardy živím dva, sebe a ještě jednoho bláznivého monka, který se o sebe zatím nepostará, nemám jich na rozdávání..."
A Kadala se smilovala. Takhle udělala, potom hned takhle udělala... a já měl krásné Zunimassa's Marrow se třemi sockety. A dokonce v truhle jeden volný topaz k použití. Dá se říct, že mě Kadala zcela ukojila a já se relognul jako monk LaoTse, abych ho trochu popotáhl.
Momentálně mi Zunimassa's set dost šetří prsty. Klávesou 1 přivolám feťáky a už ji dál nepoužívám, protože mi neumírají. Klávesou 4 přivolám trojici psích zombies a už ji nepoužívám, protože mi neumírají. Klávesu 3 využívám minimálně, Spirit Walk nejspíš nahradím v téhle fázi hry něčím jiným. A klávesa 2 je Velké Hnusné Voodoo, které má jednak dlouhý cooldown a jednak si ho šetřím na elity. Všechnu práci za mě dělají moji souputníci.
Jó, to s monkem je to jiné kafe. S tím chlapem musím být zatraceně aktivní. Neustále nahazuji Sweeping Wind, neustále nahazuji Mantra of Healing, neustále k sobě stahuji nepřátele pomocí Cyclone Strike...
Líbí se mi, jak jsou tyhle dvě postavy totálně rozdílné.