PEJSKARI
Omg, jsem se z toho málem pos*al, a přitom projímadlo začnu chlemtat až v neděli
Re: PEJSKARI
Zajimalo by me jaka je sance pri dropu 1h zbrane, ze to bude ceremonial. Pokud jde o me tak drop mam minimalni, coz je docela frustrujici, kdyz nepada ceremonial tezko padne kukri.
trochu provokace ...dva týdny..dvě kukri
Uz sem to tu nekde psal, sance na kukri ve hre jeb1,84. U kadaly 0,92. Takze asi tak. Pokud ju nekdo dropne, tak behem par hod mu padne druha (pravidlo prostouchnuti).
Buchis je death, ať žije herdek
Omg, já se z vás fakt pos*ru, dneska na 100%, páč už chlastám projímadlo Já od vydání RoS nenašel žádnou, hraju z 99% za WD, ceremonial knife mraky a nic
Pekne kousky, ja tu svou teda uz postovat nebudu, at nemusime volat Chocholouska, ze tu mame nejaky pripady zesileni z NEdropu:-))
Chtel jsem se optat, testoval nekdo nejak vazneji cold fetisaky?Co jsem pochopil z popisku k te rune, tak by meli davat relativne vetsi dmg, nicmene u potvor, u kterych jsou vyvolany ... a tady navstava problem:-) Jak daleko je jeste pobliz? pokud by to ylo rekneme 20-30y tak by to bylo v pohode, pokud je to nekde primo u tech mobu, tak by s vyplatili tak max u bosu, kde se daj vyvolat primo u nich. Podle me je totiz tato cold runa jak delana na pouziti spolu s kukri, protoze tam se ty fetisaci daj vyvolavat skoro neustale a tak by ta dmg mohla byt znat, ikdyz jich je mene nez treba u phys runy. To je dalsi otazka, jestli mensi pocet s vetsi dmg je lepsi a nebo ty co sou navic u phys runy ten celkovej dmg dorovnaj...
No zkusim to dneska otestovat, pokud najdu cold aughil bracery, sojku i amu bych mel mit. Kazdopadne by z coldu tezily i pirane a na vyssich gr uz je kazda dmg navic dobra:-)
Chtel jsem se optat, testoval nekdo nejak vazneji cold fetisaky?Co jsem pochopil z popisku k te rune, tak by meli davat relativne vetsi dmg, nicmene u potvor, u kterych jsou vyvolany ... a tady navstava problem:-) Jak daleko je jeste pobliz? pokud by to ylo rekneme 20-30y tak by to bylo v pohode, pokud je to nekde primo u tech mobu, tak by s vyplatili tak max u bosu, kde se daj vyvolat primo u nich. Podle me je totiz tato cold runa jak delana na pouziti spolu s kukri, protoze tam se ty fetisaci daj vyvolavat skoro neustale a tak by ta dmg mohla byt znat, ikdyz jich je mene nez treba u phys runy. To je dalsi otazka, jestli mensi pocet s vetsi dmg je lepsi a nebo ty co sou navic u phys runy ten celkovej dmg dorovnaj...
No zkusim to dneska otestovat, pokud najdu cold aughil bracery, sojku i amu bych mel mit. Kazdopadne by z coldu tezily i pirane a na vyssich gr uz je kazda dmg navic dobra:-)
O víkendu jsem potestoval. Solo game bez Unity je hranice GR 34/35 podle rollu riftu. bez Kukriny dokonce ještě dříve s největší pravděpodobností. GR 33 bez problémů, 34 jsem zkoušel cca 6x z toho 2x mi chybělo 20-30 sekund u guarda. Už u GR 34 bez Unity jsou to občas IK. Na GR 35 už bez toho ringu dostávám IK standartně a to i při toughnes 12-15 mega = takže není šance to dát snad jen s naprosto ideálním rolem jak trashe tak afixů u elit. Na to se mi ale asi nebude chtít čekat:)
Věčně diskutovaný atack speed je opravdu nesmysl honit, pasivka Gruesome feast zvedne dmg fetishům několikanásobně více, než všechny poprocované gemy dohromady. Dokonce, a tomu jsem ze začátku nevěřil, se ji vyplatí mít i do GR. Jen se tomu sbírání globů musí podřídit hraní.
Je fakt veliká škoda - že nefunguje správně gem na range. Tohle by pet WD posunulo zase o dost dál:/
Otestuju ten fearovací build do party, včera mě bouchis vyprudil k tomu, že sem na to složil gear a dali jsme jeden pokusný run - GR39 i přes tuším 4 smrti s rezervou skoro 1,5 minuty. A to jsem to prvně hrál v tom trialu a GR takže mezery tam byly značné:))
Věčně diskutovaný atack speed je opravdu nesmysl honit, pasivka Gruesome feast zvedne dmg fetishům několikanásobně více, než všechny poprocované gemy dohromady. Dokonce, a tomu jsem ze začátku nevěřil, se ji vyplatí mít i do GR. Jen se tomu sbírání globů musí podřídit hraní.
Je fakt veliká škoda - že nefunguje správně gem na range. Tohle by pet WD posunulo zase o dost dál:/
Otestuju ten fearovací build do party, včera mě bouchis vyprudil k tomu, že sem na to složil gear a dali jsme jeden pokusný run - GR39 i přes tuším 4 smrti s rezervou skoro 1,5 minuty. A to jsem to prvně hrál v tom trialu a GR takže mezery tam byly značné:))
- Helgrim
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Durandel #1741
Tvl si děláte srandu ne ? To byl nějakej Kukri week nebo co jako ? Kde se rozdávalo, že jsem tam zrovna nebyl ? Gz všem, doufám že se taky dočkám někdy. Potřebuju se posunout taky dál
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
U třetího řádku romance jse se začal ovládat, takže jsem se neudělal. UFFF.Seton píše:To ani nepočítej přestane tě to bavit . Já mám ovšem ověřenou metodu dropu ;-).
Když už sem si říkal, že je to marný a nikdy mi nepadne, přestal sem na to myslet a farmil jiný předměty a ejhle, pak jednoho krásného večera v normal riftu z nějaké bedny hnědej sloupec a ....
Volná romance na téma Kukri. By Seton:
....Tak si říkáš "No, alespoň další FS, bude matroš na enchant" a pak vidíš ten tvar....óóóo ten nádherný, nezaměnitelný tvar Kukri..její křivky.. lehce se opotíš, rozklepou se ti kolena a v břiše tančí motýlci jako ze zamilovaného klišé romantických béček..... začneš pomalu, šetrně, nenásilně identifikovat a odhalovat její skryté přednosti...zdá se ti to jako věčnost a náležitě si to vychutnáváš.....nechceš nic zkazit, je to poprvé..... a pak se tajemství odhalí celé a ty se začínáš modlit aby neměla 500 STR, Mana regen, Vit a LoH. A najedou chceš s touto kráskou strávit celý zbytek tvého bídného života v Sanctuary, počítáte spolu padlé a krmíš ji krví hnusáků, ideální partnerství ;-) .
No takže asi tak se to má s tou Kukrinou, doufám, že si dobře početli hlavně Gold Eagle a Tyckin a spol ;-)
Aktuálně stávkuju a pak chci hned v pátek až to zase budu hrát, Kukri,nebo zase budu týden stávkovat.
-
- Doom Knight
- BattleTag:Poldinka#2370
Znovu a znovu pročítám tu Setonovu litanii ... A SLZÍM DOJETÍM !!! :-) :-) :-)
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů
ooo děkuji, děkuji, je to pocta pro autorovo prvodílo . Bude následovat "Jak jsem se seznámil s WH". cyklus červené knihovny
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Kuš, WH pásek taky nemám, a to mi Kadila zkonzumovala asi 70k shardů Teď u ní nakupuji Kukri, zatím marně pochopitelně
Tak muj prvni pouzitelny dostal jsem pejska navic a bonus do zivota jaky mate nej HA pro WD
Achievements: 7400 (92%)