Koukám na tvůj gear a kroutím hlavou, kde je chyba - pak mrknu na skilly a ha - bez spirit walk hrajou jen masochisti
Takže poletí buď FA a nebo Garga

Pak určitě takovej RoRG (prstýnek) by se určitě neztratil, ať už to budeš kombinovat jakkoli. Případně SoJ či Unity (na sólo). Jinak krásnej ring na obřího psa, závidím

Taky musím říct, že legendární gemy se fakt vyplatí a ztrátu elementu či nějakého statu na amuletu/ringu bohatě vykompenzují a ještě přidaj

A ty gemy na rezisty v chestce si myslím nebudeš potřebovat, já mám all rezist asi 1500+ a armor cca 6800, celkem toughness bez pasivky jungle f. asi 8M pouze
Já jsem momentálně s full Zuni, tzn. perma 8 FA a až 15 FS (pasivkoví), s tím jsem bez Unity dal pohodově GR30 (a to jsem ještě neměl ten OP HF amulet, co mi dal pasivku navíc!). Chci testnout jet bez Zuni setu jen na pasivkové FS podobně jako to má postavené Brum (mrkni kousek zpět na jeho profil), když s tím dává GR34, proč bych to nezvládnul já

U pasivky to máš dilema - když jedeš obřího psa, nevejde se tim "záchranné" Spirit vessel, což u GR30+ už hodně pomáhá