PEJSKARI

Odpovědět
Hamman
Burning Soul
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Re: PEJSKARI

Příspěvek od Hamman » 08.08.2014, 09:36 hod.

No ja sem zvedavej :)

firdecek
The Butcher
BattleTag:Firius#2998

Příspěvek od firdecek » 08.08.2014, 12:48 hod.

No tak jsem si zkusil PTR a posílám pro spolubojovníký WD svůj dojem. Dostal jsem se do RG31, kde jsem bohužel dostal pěkně na pr*el :) dvakrát jsem zařval a musel procházet ukrutně dlouhý level, takže děs běs...nějak se mi zdá zabugovaný Poison affix u elitek, pač v podstatě na tikání sebere půlku života, zatímco třeba plague, který je podobný, má tak 1/4 damage.

Dojmy:
- největší nepřítel: Reflect damage - nedá se mu uhnout a díky fetišákům je damage tak velký, že zkrátka od 30 GR je to na rychlý spirit walk a modlení..
- Pasivkový fetišáci se docela drží, myslím, že žádná změna oproti 2.0 tam není z hlediska jejich výdrže, možná se jen míň generují. I na GR 28 jsem chodil většinu času s 8 FA a 15 FS (zde přiznávám, že jsem to podpořil jungle fortitude).
- Kukri je nad GR30 pro pet WD absolutní nutností...ani FA fetišáci nevydrží jednu elitku, pokud to zrovna nejsou zombíci. Je potřeba je neustále doplňovat stejně jako fetišáky z pasivky (držel jsem se osvědčeného Rain of toads). BBV je výborný bonus, abyste stíhali timer a mohli postoupit výš.
- Pokud se chcete dostat aspoň do GR28, je nutno mít Zuni set nebo kukri. Jen pasivkový fetišáci a GDog to neutáhnou v rámci časového intervalu.
- dostat se na lvl200 u lege gemů, abyste odemkli druhý bonusový affix, je na měsíc práce full-time :)

Já PTR na chvíli pověsím na hřebík a jdu lovit kukrinu :)

Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895

Příspěvek od Seton » 08.08.2014, 12:55 hod.

Zuni i Kukri mám, takže sem si teď trošku oddechnul :D :). Farmím do patche už jen pořádnej Fire amulet. Měl jsem nádhernej Phys, ale změnil jsem build :).
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

Brum
Doom Knight

Příspěvek od Brum » 08.08.2014, 13:19 hod.

Tak to jsi me moc nepotesil. Nemam rad Zuni + Kukri. Resp Kukri ani nemam. A kdyz o tom premyslim, tak si nejsem jisty ani tim Zuni setem. Me proste bavi pasivka a pitbull. Vsechny shardy 40k+ jsem vyhodil za gloves, ve snaze ziskat TnT, no furt nic ....

Souhlasim, že Reflect damage je největší opruz affix současnosti. Alespoň pro mě to tak na WD také je. Ovšem mechanika reflect dmg je jiná než píšeš. Reflect dmg je jen tvá vlastní. Fetiše jsou charactery samy za sebe a tudíž svými útoky nepřenášejí dmg na WD. To bys ani nestihl pomyslet na to, že existuje nějaký SW a byl bys dole. :)

Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895

Příspěvek od Seton » 08.08.2014, 13:46 hod.

Tak oboje samozřejmě na sobě ne, to je zbytečný :).
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

Alesh
Quill Rat
BattleTag:Alesh#2167

Příspěvek od Alesh » 08.08.2014, 14:21 hod.

Brum píše:Tak to jsi me moc nepotesil. Nemam rad Zuni + Kukri. Resp Kukri ani nemam. A kdyz o tom premyslim, tak si nejsem jisty ani tim Zuni setem. Me proste bavi pasivka a pitbull. Vsechny shardy 40k+ jsem vyhodil za gloves, ve snaze ziskat TnT, no furt nic ....

Souhlasim, že Reflect damage je největší opruz affix současnosti. Alespoň pro mě to tak na WD také je. Ovšem mechanika reflect dmg je jiná než píšeš. Reflect dmg je jen tvá vlastní. Fetiše jsou charactery samy za sebe a tudíž svými útoky nepřenášejí dmg na WD. To bys ani nestihl pomyslet na to, že existuje nějaký SW a byl bys dole. :)
s tím vážně nemohu souhlasit. to co nadělí batolata si odneseš. ozkoušeno na mnoho způsobů žraní hlíny.

EDIT: na reflect se mi osvědčila jako follower kouzelnice. ty její kuřata to přeruší/blokují takže je většinou čas ty mobky sestřelit (alespoň většinu)
Naposledy upravil(a) Alesh dne 08.08.2014, 14:36 hod., celkem upraveno 1 x.

firdecek
The Butcher

Příspěvek od firdecek » 08.08.2014, 14:34 hod.

Souhlasím s Aleshem, já používám jako jediný útok Rain of toads, který dělá velmi nízký damage, takže bych Reflect ani neměl pociťovat...bohužel opak je pravdou, jak elitka zapne reflex, za 1-2 vteřiny mám 400k lifu v čoudu a dávám spirita, abych nechcíp :)

EDIT: Teď mě napadlo, že ještě používám Piraně, ale ty jsou také velmi slabé..spíš si říkám, jestli tam není nějaký bug, že se díky těmto DoT kouzlům vrací větší damage, než sami nadělí elitce..

EDIT2:To Brum: co se týká Zuni setu, tak ten v podstatě nepotřebuješ, jakmile ti dropne Kukrina...ale bez ní je to na udržení FA fetišáků nutností.. Ono stejně to bude mít Pet WD v GR těžké, jelikož třeba nyní v Leaderech v solo hře vede jen Jade WD...

Stanley
Minion of Destruction
BattleTag:Stanley#2169

Příspěvek od Stanley » 08.08.2014, 14:41 hod.

Reflect by mel byt za hit a ne za dmg. Ale jestli pouze player nebo i peti, to nevim.

firdecek
The Butcher

Příspěvek od firdecek » 08.08.2014, 15:25 hod.

Tak jsem si ohledně reflectu četl diskusi a vypadá to, že ten vysoký reflect damage opravdu dělají Rain of toads...z nějakého divného důvodu prostě vracejí mnohem více damage asi díky tomu, jak často procnou..ale je to velmi nelogické a podle mě buglé...

tak kdo to nahlásí Blizzardu? nehlaste se všichni :)

Brum
Doom Knight

Příspěvek od Brum » 08.08.2014, 15:46 hod.

Je to pravdu tak, je to mechanika hry a skillu a odzkouseno moc a moc krat lepsimi hracemi nez jsem ja.. Peti netransferuji vubec zadnou dmg na WD pres reflect dmg. Jsou to v tomto pohledu nezavisle charactery. Bude to i vsude po offic forech. Ja vzdy zacinam piranema a davam je "on CD". V okamziku, kdz si vsimnu, ze jde o elitky s RD je jiz samozrejme pozde. Pokud v tu vterinu prestanu haze RoT:Addling Toads, tak zustanu na cca 10-20% life, bez toho aby cokoliv jinyho byt jenom posimralo. Tzn SW vzdy up. NA elitky s RD vzdy davam vsechny svoje CD - BBV i garg, protoze me ten affix tak neuveritelne s*re.

Alesh
Quill Rat
BattleTag:Alesh#2167

Příspěvek od Alesh » 08.08.2014, 18:14 hod.

četl jsem si ofi fórko a dlužím Brumovi omluvu, takže: měl si pravdu. mám to blbě nakoukané.

Gold Eagle
Zhar the Mad
BattleTag:goldeagle#2259

Příspěvek od Gold Eagle » 08.08.2014, 18:34 hod.

Zahrajte si T6 a hend uvidíte, že dmg přes pety nevrací reflect emg. Takže když na takový elitky narazím, tak max spíše menší podpora čekám až je umlátí - horrify podpora a tak. Samozřejmě na vyšším T a GR. Na T4 to neřeším.

Brum
Doom Knight

Příspěvek od Brum » 08.08.2014, 21:00 hod.

Alesh píše:četl jsem si ofi fórko a dlužím Brumovi omluvu, takže: měl si pravdu. mám to blbě nakoukané.
Nic mi nedlužíš, rád jsem pomohl

firdecek
The Butcher

Příspěvek od firdecek » 09.08.2014, 06:18 hod.

Chci se zeptat zdejších žabkařů s pádlem - funguje tak blbě reflect i na Rheno flayera a confusion žabky, které nedělají DoT damage?

Shadou
Minion of Destruction
BattleTag:Shadou#2399

Příspěvek od Shadou » 09.08.2014, 06:46 hod.

Reflect dmg je jen pro char, fetišáci ho nepřenášejí na postavu. Kdyby to tak bylo, tak jsi neustále mrtvý!! Když si vezmeš, že jich máš osm a doga, kdyby každý jejich kousnutí šlo do tebe, tak dostaneš IK kort jestli máš taskery.
Jinak jestli jsi byl na PTR po patchi a FS vydrží více, tak to asi opravilil, já byl na původním PTR ještě před patchem a tam byli clekem k hovnu, blbě se vyvolávají a ještě méně vydrželi, jestli to opravili, tak jen plus :)
Každopádně s reflekt dmg se dá poradit snadno, místo dešti žab sem nasadil haunt na levý tlačítko myši a na pravý si dal piraně tu vlnu a je to neskutečný boost. Hodim piraně, oni nakazí vše předem mnou a než stihnu naházet haunt je vše dole, elitky na T6 sem dával za nějakých deset sekund a ted s těma piraněma a hauntem jsou dole za pět, když mají reflekt, tak mi je to u dírky, pač haunt je DoT, tudíž mi nic nevrací a piraně taky ne a fetiši taky ne...
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

firdecek
The Butcher

Příspěvek od firdecek » 09.08.2014, 06:55 hod.

No myslím, že Haunt bude stejný problém jako Rain of toads, jelikož oba jsou DoT. Anebo je jen Rain tak bugnutý, že se reflect nedá ustát? no nic, budu muset udělat pár testů nejspíš :)

Gold Eagle
Zhar the Mad

Příspěvek od Gold Eagle » 09.08.2014, 11:37 hod.

Dyť haunt vraci reflect, sice méně, ale vrací. To jsetš prubnu u Jade Wd, ale tam mi lití lajf nahoru a dolu a než si zvyknu jak to mačkat... Hmmm, lepší věci na pet WD mi ne a ne padat tak dlouho až mi popadali OK věci na Jade WD a vod včerejška se s ním mazlím co to max dá. To by se jeden zbláznil.
JInak jsemk s tím ade blbnul a nasadil mu FS pasivku a opravdu haunt a locus swarm tak málo generují FS (1-2 kousky), že jsou na toto opravdu nepoužitelný.

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 10.08.2014, 05:44 hod.

já myslím, že jeslti vrací tak hodně ale hodně málo, pač se mi ani nehnou HPčka...co se týče rain of toads, tak pochybuju, že je to DoT, nebo se to bere jako DoT, když to prší dvě vteřiny na jedno zmáčknutí? To nevím, každopádně tím že prší dvě vteřiny a to to mačkáš jak vzteklej neustále na toho mobka, tak i když tam reflekt zpozoruješ a přestaneš demidžovat, tak ty žáby dále prší a hodně a tak ti to celkem brutálně ubere a ty to poznáš, kdežto haunt jen tiká a tak je to asi nespozorovatelný no...
Každopádně včera opět hra s hauntem na levým a vlnou piraní na pravým a T6 se pro mě stalo normálem.. elity dole aniž bych stihl přečíst, jaký affixy vůbec mají....měli by přidat T7,8...opravdu nebe a dudy oproti rain of toads s hauntem i to bylo celkem fajnový, ale tahle kombinace do teď jedu je luxus...
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Gold Eagle
Zhar the Mad

Příspěvek od Gold Eagle » 10.08.2014, 12:51 hod.

My chceme vídejko! :D

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 11.08.2014, 04:45 hod.

čeho? Dyt není co nahrávat, je otrava čumět jak někdo dělá třeba bounty :D
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Odpovědět

Zpět na „Witch Doctor“