Gold Eagle píše:Shadou píše:no ale to těch fetišů nemáš osm ale jen pět a dávají poison dmg? mám totiž v báglu poison amulet, wristy i gatě, takže bych dal dohromady nějakých 50% do poisonu, možná to vyzkouším, jak to půjde, dneska bude testovací den

Nee, máš jich 7.
2 jsou flusači, takový s bílejma vláskama vyčesanejma do stojícího copu (původně jsem si myslel, bez zoomu, že mají na zádech baťoch s jedem a ten stříkají

). Inu krasavci. Z těžkýho boje mezi 2 elitkama na T6 často živí vybehnou tihle 2 (drží se dál a flušou) a pak ještě přiběhne Gdog. Garga a nožový fetiši ze skillu a z pasivky mají pohřeb.
Ti fire fetiši mají 2 šamany, jak sedí na ramenou nosiče, taky sranda.
Na gearu jde nahnat nejvíc fire dmg (bracers, amulet, prsten, rukavice, zbraň, brnění (to už mám taky v bedně)). Ale teda rollnout craftem slušnej Devastator do ruky to je na palicu. nejvíc jsem se dostal k 2160 dps, jinak samej crap kolem 2000 a ještě, aby +fire dmg byl OK. Pak jsem zjistil, že bez připravenýho gearu je poison pet WD silnější.
Mám metu - max poison, fire a physicall pet WD (u physicallu mě štve, že na vyšší dmg na SC musím používat posion nebo fire Gdoga, bo všichni physical Gdogové mají menší dmg do elitek a bossů i s +physical % gearem

).
tak to si dovolím nesouhlasit

právě jsem udělal test všeho možného a dole to rozepíšu, jen ti tu napíšu, že nesouhlasím s tím, že garga pes s runou life link nebo leeching něco tudíž physical má menší dmg než poison a nebo fire....je pravda, že ten poison otráví a pak to tiká, tak má možná víc tím DoT a fire zase pálí vše okolo, tak dává svou dmg a pak ještě okolo, ale dmg mají stejnou...ale vlastně vyšší tím co přidávají no, tak máš možná trošku pravdu
jinak test T6-gnom HC:
nejprve sem šel v equipu,jak ho mám v podpisu červeně, tudíž physical wristy 20%, bonusy k fetišům a Gnom dole za 16s
pak jsem si vzal z wizny fire wristy 20%, dal burning psa a ty fire fetiše a Gnom byl dole za 16s (asi protože jich je o jednoho méně nevím)
pak jsem si nechal ty fire wristy, nechal sem burning doga a vrátil sem physical fetiše legion of daggers(jak jich je osm) a Gnom byl dole za 14s
pak jsem si vzal wristy z třetího WD s 16% poison, dal sem jedovýho doga a tu poslední runu fetišů, jak střílejí ty jedovatý šipky a Gnom byl dole za 13s
pak sem si nechal ty poison wristy, jedovýho doga a vrátil sem si physical fetiše jak jich je osm a Gnom byl dole za 12s
nakonec sem vrátil wristy na physical a dal jen jedovýho doga a fetiše nechal legion of daggers a Gnom byl dole za 9s
takže nevím no, určitě budu hrát s jedovým dogem a nechám si element physical...možná kdybych nasadil i ten amulet a gatě a wristy poison, dal bych dohromady nějakých 45% poison, tak by to bylo lepší komplet v poisonu, ale to by mi brutálně klesla dmg a i tougness a T6 bych asi nedával...
ty dáváš kolik tím garga psem, když máš gatě na poison a wristy??