PEJSKARI
-
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Firius#2998
Já jsem poison psa vyzkoušel a vrátil jsem se zpět k tomu physical, jelikož mám 68% bonus, tak to nebyl takový rozdíl. Ale hlavně se mi líbí, že mě pes healuje a když má do čeho kousat, tak skoro 25-30k lifu za kousanec. To se hodí, když je v podstatě nesmrtelnej
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Re: PEJSKARI
U mě to byl rozdíl poison G dog 10 - 14 na Ghomovi bez +% poison versus physical +65% 17 - 22 s physical ostatní. To byl tak velkej rozdíl, že jsem to healování prostě obětoval. A furt jsem tomu nevěřil a ještě 2x v seriích si to otestoval. V obou případech jsem měl na gearu celkem +26% na Gdoga na skill buff (shoulders + mojo). Ještě jde buff na +% doga na brnění.
Proto Poison gear + poison Gdog dává v critech až 230 - 250 000 000 dmg + šlupky z poison runy.
Proto Poison gear + poison Gdog dává v critech až 230 - 250 000 000 dmg + šlupky z poison runy.
-
- The Butcher
No myslím, že testování na Ghomovi není úplně objektivní - mě pes i do většiny elitek kousne tak 4-5x a je dole i na T6 (pač jsou všude kolem i fetišáci). Poison efekt je lepší, čím víc se nastackuje a právě u mě na to často není prostor, pač všechno umírá docela rychle. Myslím, že poison pes se vyplácí převážně na Rift guardiana.
-
- Zhar the Mad
Však po 2.1. se ke kousání dostane častěji a 1. runa bud znát více.
Já teď překopal gear z Phys dmg na Fire.
+% dmg na Psa ve 3 věcech a všechny pasivky na Psa (Tzn 6 psů dohromady v jednom). A nestačím koukat . Paráda . Fire fetiše jedu přes Kukri(cool down problém mám tak v 1% případů). Ovšem fetiše vyvolávám málokdy. Pes dává bez buff cca 70 mega a všem okolo tiká za cca 14 mega. Tzn. že jen to okolní dmg z runy se chová, jako by pes byl obklopenej fetišama . S buffem (BBV,Piraně-který jsou furt) kouše přes 120 mega a tiká všem okolo cca 20 mega ! Když k tomu přidám buff z Harrington pásku tak mám co dělat abych stíhal běhat za psem a ještě sbírat věci . Fakt to vypadá, jako by měl okolo sebe neviditelný fetiše . Když je sakra problém, vypustím ještě školku a je hotovo.
A to nemám Amulet-musel sem vykraftit žlutej abych měl Fire dmg . Až budu mít amulet, tak to bude ještě lepší.
+% dmg na Psa ve 3 věcech a všechny pasivky na Psa (Tzn 6 psů dohromady v jednom). A nestačím koukat . Paráda . Fire fetiše jedu přes Kukri(cool down problém mám tak v 1% případů). Ovšem fetiše vyvolávám málokdy. Pes dává bez buff cca 70 mega a všem okolo tiká za cca 14 mega. Tzn. že jen to okolní dmg z runy se chová, jako by pes byl obklopenej fetišama . S buffem (BBV,Piraně-který jsou furt) kouše přes 120 mega a tiká všem okolo cca 20 mega ! Když k tomu přidám buff z Harrington pásku tak mám co dělat abych stíhal běhat za psem a ještě sbírat věci . Fakt to vypadá, jako by měl okolo sebe neviditelný fetiše . Když je sakra problém, vypustím ještě školku a je hotovo.
A to nemám Amulet-musel sem vykraftit žlutej abych měl Fire dmg . Až budu mít amulet, tak to bude ještě lepší.
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Ahoj, včera večer jsem lehce překopal WD ptž mě napadaly některý nový věci a na některý věci pořád čekám (mask of jeram, long mans finger, tasker and theo) zato mi padly 2 věci ze zunimassy a tak sem se rozhodnul to trochu přehodit, věci nemám ještě u mystika dodělaný, ale co sem upravil a na co chci znát Váš názor. Dopředu uvádím že chodím max T2 a do žádnejch vyšších T se nehrnu. Jelikož mám zuni tak sem vyhodil big bad woodoo za fetiš army, když jsou vyvolaný až do jejich smrti tak držej v postatě furt. Pasivku fetish sychopants sem hodil na creeping dead kvůli Hauntu. Haunt sem hodil místo žabek. Zdá se mi že to dává mnohem větší dmg než žáby a jelikož mi padnul Quetzalcotl tak sem si ho vzal, podle popisu by měl dávat dvakrát větší dmg do hauntu. Hwoj wrap vyhodim nemá pro mě nějak cenu, zkoušel jsem místo piraní locust swarm ale nějak mě to nenadchlo. Je to sice strašnej mišmaš ale docela to na t2 padá rychle. Stále čekám na ty předměty co potřebuju ale je to celkem sranda.
Link na postavu http://eu.battle.net/d3/en/profile/Azaz ... o/44890845
Link na postavu http://eu.battle.net/d3/en/profile/Azaz ... o/44890845
-
- Zhar the Mad
Čéče dej si do podpisu taky tu svoji postavu. Takhle mám dotaz. Ty máš full zunimasu na feitiše ze skillu, když mluvíš o fire? Jsem z toho daněk.Seton píše:Já teď překopal gear z Phys dmg na Fire.
A ještě mám dotaz pro všechny tady. Kukri, kukri, kukri, doprčic co to jeee?
- Joshua88CZ
- Gorebelly
- BattleTag:ChoseCZE#2100
kukri je fajnova zbran, ktera za kazdy kill snizi cooldown skillu, mrkni na mojeho WD
Kukri je tahle kudla, co resetuje cd na festish army.
http://us.battle.net/d3/en/item/starmetal-kukri
Sám jí mam ale stejně to nepoužívam. Hrát s tim je občas docela opruz.
http://us.battle.net/d3/en/item/starmetal-kukri
Sám jí mam ale stejně to nepoužívam. Hrát s tim je občas docela opruz.
-
- Zhar the Mad
Joo tuhle. Mám dojem, že jsem ji měl a rozsekal na matroš. Měla něco pod 2200 dps a zrovna se mi na nic nehodila.
Tak jsem si taky udělal ještě základni pet WD build na fire a pak poison dmg. Základ - Zunimasa na fetish army byl stejný. Pasivky taky. Akorát byla jiná zbraň, rukavice, bracers a kalhoty (kvůli změně +fire skills za + poison skills). Fire skills jsem měl celkově o 10% vyšší než poison.
Výsledek testů byl tento:
Torment 3, fire pet WD, fire Gdog za 13 sekund Ghom mrtvej
Torment 3, poison pet Wd, poison Gdog za 8 sekund byl Ghom mrtvej.
Pro srovnání s částečně stejným základem gearu (jiná zbraň, kalhoty, bracers na zvášenáí + physicall % + navíc amulet s +% physicall, který ani na fire ani na poison nemám + navic 15% do bossů z blackthornu) s physicall Gdogem Ghom mrtvej za cca 20 sekund.
Ghom je test dmg na single target boose. Na to je nejlepší poison Gdog, jak buší do Ghoma, tak vidíte, jak se ta runová poison dmg stackuje a Ghomovy rychleji ke konci ubývá life.
Fire Gdog je dobrý zase do skupin - rozdává fire dmg okolo díky runě. Tahle dmg se nestackuje. K tomu máte na výběr silnýho Gargantuana na elitky s +fire bonusem.
Tak si vyberte. Fire a poison pet WD ještě nemám tak vymazlenýho - chce to amulet a uvidím jestli vyměním kopáč. přece jen u poison pet WD s Addling toads runou je to na vyšších tormentech veselejší na přežití, když 30 - 50% potvor v bojové zóně bojuje na mý straně.
Ny vyšším tormnetu se mi tak lépe hraje s poison pet WD.
Jinak na závěr opět potvrzení, že fetiši z pasivky jsou physical. Bonus na +% poison nebo fire na ně nemám vliv.
Když jsem pasivkový fetiše testoval s physical pet WD, tak ti dávají stejný dmg jako physical fetish army ze skillu (bez bonusu z gearu). Ovšem jestli vydrží více nebo méně v boji než skilloví jsem zjistit nedokázal (mírně se mi zdálo, že fetishi ze skillu možná vydrží více), ale byl to spíše pocit.
Tak jsem si taky udělal ještě základni pet WD build na fire a pak poison dmg. Základ - Zunimasa na fetish army byl stejný. Pasivky taky. Akorát byla jiná zbraň, rukavice, bracers a kalhoty (kvůli změně +fire skills za + poison skills). Fire skills jsem měl celkově o 10% vyšší než poison.
Výsledek testů byl tento:
Torment 3, fire pet WD, fire Gdog za 13 sekund Ghom mrtvej
Torment 3, poison pet Wd, poison Gdog za 8 sekund byl Ghom mrtvej.
Pro srovnání s částečně stejným základem gearu (jiná zbraň, kalhoty, bracers na zvášenáí + physicall % + navíc amulet s +% physicall, který ani na fire ani na poison nemám + navic 15% do bossů z blackthornu) s physicall Gdogem Ghom mrtvej za cca 20 sekund.
Ghom je test dmg na single target boose. Na to je nejlepší poison Gdog, jak buší do Ghoma, tak vidíte, jak se ta runová poison dmg stackuje a Ghomovy rychleji ke konci ubývá life.
Fire Gdog je dobrý zase do skupin - rozdává fire dmg okolo díky runě. Tahle dmg se nestackuje. K tomu máte na výběr silnýho Gargantuana na elitky s +fire bonusem.
Tak si vyberte. Fire a poison pet WD ještě nemám tak vymazlenýho - chce to amulet a uvidím jestli vyměním kopáč. přece jen u poison pet WD s Addling toads runou je to na vyšších tormentech veselejší na přežití, když 30 - 50% potvor v bojové zóně bojuje na mý straně.
Ny vyšším tormnetu se mi tak lépe hraje s poison pet WD.
Jinak na závěr opět potvrzení, že fetiši z pasivky jsou physical. Bonus na +% poison nebo fire na ně nemám vliv.
Když jsem pasivkový fetiše testoval s physical pet WD, tak ti dávají stejný dmg jako physical fetish army ze skillu (bez bonusu z gearu). Ovšem jestli vydrží více nebo méně v boji než skilloví jsem zjistit nedokázal (mírně se mi zdálo, že fetishi ze skillu možná vydrží více), ale byl to spíše pocit.
Full Zuni už mám v truhle, hrál jsem s tím dost dlouho, ale pak sem to přehodil a je to lepší. Přes Kukri prostě s CDR na FA a BBV nemám problém (než umřou na čas,tak už je můžu vyvolat znova). No pod avatarem mám BattleTag, takže můžeš jednoduše zkopírovat a najít mě na Diablo3.com ;-). Ale podpis teda přihodím ;-). Chtěl sem říct hlavně to, že pes okolo sebe dává stejně DMG jako fetišové . Takže výsledný efekt je ten, že AoE dmg v podstatě nahrazuje fetiše. No a když tam prdnu ještě i ty fetiše, je to brutální .Gold Eagle píše:Čéče dej si do podpisu taky tu svoji postavu. Takhle mám dotaz. Ty máš full zunimasu na feitiše ze skillu, když mluvíš o fire? Jsem z toho daněk.Seton píše:Já teď překopal gear z Phys dmg na Fire.
A ještě mám dotaz pro všechny tady. Kukri, kukri, kukri, doprčic co to jeee?
-
- The Butcher
Tak to jsi asi rozložil nejvzácnější předmět, který může křovákovi padnout (myslím, že je ještě víc vzácný než TaT, p).Gold Eagle píše:Joo tuhle. Mám dojem, že jsem ji měl a rozsekal na matroš. Měla něco pod 2200 dps a zrovna se mi na nic nehodila.
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:tuskerr#2785
Myslim ze kukrina bude vzacnejsi. Driv mi padnul ten ring na velkou civavu a taky sel na bordel protoze to jeste nefungovalo jak melo a ten pes daval strasne malej dmg. Ale kdyz se to opravilo tak sem litoval ze jsem ho rozebral. Nastesti mi padnul v podstate zaroven s kukrinou jeden moc peknej takze pohoda. Kukrina mi dropla nedavno a byl jsem fakt rad a i roll se celkem povedl. Jinak ja zatim zkousim full zuni set i s kukrinou a ciste physical dmg. Bracery musim jeste prerolovat jenze ted nejak nemam zluty crystaly vubec. Dalsi vec ze ted zkousim witching a prijde mi to celkem zbytecny. Jen mi to ubira toughness. Az bude zlutej bordel preroluju si bk gate a zkusim bk pasek a gate. Jinak taky bych pak chtel testnout poradne toho fire psa ale nemam zatim fire veci. Ten poison pes mi fakt prijde dobrej spis jen na bosse ale celkove treba na rifty mi prijde lepsi ten fire. Jeste kdyz treba je v parte monk a sou ty mobove porad u sebe. Nebo alespon s piranema.
- Shadou
- Minion of Destruction
- BattleTag:Shadou#2399
Teď z jiného trošku soudku, koukám akorát na stránkách na WD na summon zombie dogs a...
já hraju s runou life link, kde 10% mý obdržený dmge přejde na peta. Ted mám toho gargapsa. Když počítám jaký dostávám pecky cca za 200k, tak 20k do peta je jako když flusne, tudíž přemýšlím, že změním runu...když nemám ani prd do fire nebo poison, pač mám všude physical, protože preferuju fetiše, tak asi nemá smysl dávat runy na fire doga nebo poison doga, že? Tak sem přemejšlel o té runě leeching něco, kde se píše, že zombie pes léčí každým zásahem o 100% hodnoty HP za zásah. Co si pod tím přestavit? Můj garga pes dává teď pecky za nějakých 45-50m na elitky díky bonusům 52-60m. Za kolik mě tím bude léčit??? Jestli za hodně, tak se určitě vyplatí tahle runa...díky za info
já hraju s runou life link, kde 10% mý obdržený dmge přejde na peta. Ted mám toho gargapsa. Když počítám jaký dostávám pecky cca za 200k, tak 20k do peta je jako když flusne, tudíž přemýšlím, že změním runu...když nemám ani prd do fire nebo poison, pač mám všude physical, protože preferuju fetiše, tak asi nemá smysl dávat runy na fire doga nebo poison doga, že? Tak sem přemejšlel o té runě leeching něco, kde se píše, že zombie pes léčí každým zásahem o 100% hodnoty HP za zásah. Co si pod tím přestavit? Můj garga pes dává teď pecky za nějakých 45-50m na elitky díky bonusům 52-60m. Za kolik mě tím bude léčit??? Jestli za hodně, tak se určitě vyplatí tahle runa...díky za info
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
myslíš leeching beasts? to léčí ale ne HP ale LOH
teda to co máš na LOH statu po gearu nebo z paragonu, docela hodně se to používá, jen bych rád věděl jsem se to spočítá s velkým psem jestli se to počítí jako jedne nebo 3 kousky, jinak 3 psíci co tě léčí třeba 15000 LOH musí bejt sper (teďka je otázka proc rate)
teda to co máš na LOH statu po gearu nebo z paragonu, docela hodně se to používá, jen bych rád věděl jsem se to spočítá s velkým psem jestli se to počítí jako jedne nebo 3 kousky, jinak 3 psíci co tě léčí třeba 15000 LOH musí bejt sper (teďka je otázka proc rate)
-
- The Butcher
LoH má vždy 100% proc rate na garg psovi tak i na gargantuanovi. Pokud máš LoH řekněme 5.000 a máš garg psa, který je složený z 5-ti psů (pomocí dalších dvou pasivek), tak tě healuje za 5x5000 = 25k lifu za jedno kousnutí..já tuto runu používám a hodí se to, i když na T6 mi jedna rána sudná i 300k života, takže úplně zachránit tě to nedokáže..
Zuni s Kukri nemá moc užitku ;-). Jel sem tak taky, ale vážně jsou do těch slotů lepší předměty! Na fire psa se koukni na můj profil, něco sem tu okolo toho psal v příspěvkách dřív. Nebo můžem zahrát, ukážu názorně ;-).tuskerr píše:Myslim ze kukrina bude vzacnejsi. Driv mi padnul ten ring na velkou civavu a taky sel na bordel protoze to jeste nefungovalo jak melo a ten pes daval strasne malej dmg. Ale kdyz se to opravilo tak sem litoval ze jsem ho rozebral. Nastesti mi padnul v podstate zaroven s kukrinou jeden moc peknej takze pohoda. Kukrina mi dropla nedavno a byl jsem fakt rad a i roll se celkem povedl. Jinak ja zatim zkousim full zuni set i s kukrinou a ciste physical dmg. Bracery musim jeste prerolovat jenze ted nejak nemam zluty crystaly vubec. Dalsi vec ze ted zkousim witching a prijde mi to celkem zbytecny. Jen mi to ubira toughness. Az bude zlutej bordel preroluju si bk gate a zkusim bk pasek a gate. Jinak taky bych pak chtel testnout poradne toho fire psa ale nemam zatim fire veci. Ten poison pes mi fakt prijde dobrej spis jen na bosse ale celkove treba na rifty mi prijde lepsi ten fire. Jeste kdyz treba je v parte monk a sou ty mobove porad u sebe. Nebo alespon s piranema.
Pravda, měl jsem 6ti psa, LoH na Paragonu a tak. Je to hooodně znát!firdecek píše:LoH má vždy 100% proc rate na garg psovi tak i na gargantuanovi. Pokud máš LoH řekněme 5.000 a máš garg psa, který je složený z 5-ti psů (pomocí dalších dvou pasivek), tak tě healuje za 5x5000 = 25k lifu za jedno kousnutí..já tuto runu používám a hodí se to, i když na T6 mi jedna rána sudná i 300k života, takže úplně zachránit tě to nedokáže..
tak tohle mi Sete vysvětli: Zuni s Kukri nemá moc užitku ;-). Jel sem tak taky, ale vážně jsou do těch slotů lepší předměty! Na fire psa se koukni na můj profil, něco sem tu okolo toho psal v příspěvkách dřív. Nebo můžem zahrát, ukážu názorně ;-)
- Shadou
- Minion of Destruction
- BattleTag:Shadou#2399
aha tak to je blbý, já myslel, jeslti to nefachá jako LS dřív, že kolik ukousne z moba, to mi vrátí, to by bylo pak na T10 když kouše jak kouše , takhle to padá, odpoledne večer zkusím fire doga bez jedinýho itemu na fire a uvidíme jak to půjde...