No můžu ti říct, že není větší sranda, než když v úzké chodbě narazíte v partě na elitky s arcane, všichni chcípají nebo kitují a ty si vklidu stojíš uprostřed té zkázy a jen to kosíš..za ten pocit malý DPS pokles rozhodně stojíHamman píše:No hlavne ti chybi trifecta ringy a rukavice, hexingy, witching hour, pak to bude teprv oupí .. takze vlastne pulka veci a dobry je jen to kukri , ale i amulet se mi libi nezlobil bych se za nej .. heal z arcane sere pes
PEJSKARI
-
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Firius#2998
Re: PEJSKARI
Tak mit ho je urcite dobrej bonus Me za cely wd nespadl ani 1 na tyhle elementy, tak treba nekdy
No tak tohle vlákno je o psech, tak třeba zrovna na tento build bych jich použil i 8 pasivek, a všechny hodně užitečné:
Midnight Feasts
Fierce Loyalty
Zombie Handler
Pierce the Veil
Gruesmome Feast
Grave Injustice
Fetish Syco
Spirit Vessel (HC)
To nemluvím o dalších jako Jungle Fortitude apod.
Midnight Feasts
Fierce Loyalty
Zombie Handler
Pierce the Veil
Gruesmome Feast
Grave Injustice
Fetish Syco
Spirit Vessel (HC)
To nemluvím o dalších jako Jungle Fortitude apod.
Vetsina lidi teda nepotrebuje vsechny pasivky ze hry, jestli ty jo, tak shanej amu aspon na 1 .. kdyz jsi to vyjmenoval, tak tu jungle fortitude bych klido pouzil
jen jsem reagoval natvrzení, že stejně ve hře není tolik dobrých pasivek, aby bylo možné jich využít více než 4, což je prostě nesmysl. Těch 8, které jsem vyjmenoval, je víceméně vyrovnaných, žádná z nich příliš nezaostává na to, abych mohl říci: OK todle je k ničemu.Hamman píše:Vetsina lidi teda nepotrebuje vsechny pasivky ze hry, jestli ty jo, tak shanej amu aspon na 1 .. kdyz jsi to vyjmenoval, tak tu jungle fortitude bych klido pouzil
Jo určitě bych uvítal více pasivek aktivních, u těch psů zvlášť . To je pravda.
Hamman: takže jen kukri ? a helma se 100% dmg pets,94 all res, 5,5CC a dírou je jako co?
Jinak zkusím určitě Sacrifice . teď to de po jednom psovy a brutálně zvýšený DMG výbuchu . no zkusíme jen tak z řiťky
Hamman: takže jen kukri ? a helma se 100% dmg pets,94 all res, 5,5CC a dírou je jako co?
Jinak zkusím určitě Sacrifice . teď to de po jednom psovy a brutálně zvýšený DMG výbuchu . no zkusíme jen tak z řiťky
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Jo vidis ta je taky dost dobra
Z kolika na kolik to zvedli?
Z kolika na kolik to zvedli?
ze 180% na 1090% !
Navíc psa hodíš tam, kde má vybuchnout, takže cíluješ . pokud to nebude funkční, tak to bude minimálně sakra zábavný
Pokud použiješ TMF tak je to 3270%
Navíc psa hodíš tam, kde má vybuchnout, takže cíluješ . pokud to nebude funkční, tak to bude minimálně sakra zábavný
Pokud použiješ TMF tak je to 3270%
Takze kdyz mam petipsa, tak i pres 5000%? To bych mel zkusit
bohužel ne. Je tam CAP na 3psy, pokud jsem dobře pochopil větu "You do not gain additional damage if your giant dog represents more than 3 normal dogs"
Tak to je skoda, rift guardian na 2 rany by byl fajn
existuje mojo ktere kazde ctyri sec summonuje psa do tveho max poctu. S ti se to uz da hrat
Tak jsem pořádně na T5 zkusil v partě Zuni a fetish army a jsem dost zklamán Sice dávají díky pár bonusům na gearu vyšší dmg, ale já ztratil 1M odolnosti, žábu na pickup (tudíž i méně efektivní pasivka na globíky), jeden skill (Gargantua či Mass confusion) a i trochu dmg. Ziskem byla akorát jedna pasivka (cooldown na BBV).
Na T5 se dělo přesně to, čeho jsem se bál - fetish army má (bez Kukri) dlouhý cooldown a u blbých elitek se prostě umírá - pak jsem neměl čím válčit Rovněž i ten pickup na globíky má na mou životnost očividně slušný vliv - jak jsem se vrátil k pasivkové fetišárně, T5 zase nebyl problém a i T6 se s tím dá. Jinak mám pocit, že ti hajzlíci z FA i pasivky umíraj asi tak stejně, neřek bych že ti ze skillu jsou odolnější, taky se mi dost ztráceli
FA se Zuni má fakt nevýhodu, že se nesmí umírat a tomu se nevyhnu, pasivkové fetiše si prostě žabkama při AS 2.04 rychle namnožím i přes 8 kousků Chtělo by to kombinovat FA a pasivku, ale dokud se to tluče, tak to nejde
Tady diskutovaného obřího pejska bych taky zkusil, ale TMF ringy mi padají neskutečné sra*ky
Na T5 se dělo přesně to, čeho jsem se bál - fetish army má (bez Kukri) dlouhý cooldown a u blbých elitek se prostě umírá - pak jsem neměl čím válčit Rovněž i ten pickup na globíky má na mou životnost očividně slušný vliv - jak jsem se vrátil k pasivkové fetišárně, T5 zase nebyl problém a i T6 se s tím dá. Jinak mám pocit, že ti hajzlíci z FA i pasivky umíraj asi tak stejně, neřek bych že ti ze skillu jsou odolnější, taky se mi dost ztráceli
FA se Zuni má fakt nevýhodu, že se nesmí umírat a tomu se nevyhnu, pasivkové fetiše si prostě žabkama při AS 2.04 rychle namnožím i přes 8 kousků Chtělo by to kombinovat FA a pasivku, ale dokud se to tluče, tak to nejde
Tady diskutovaného obřího pejska bych taky zkusil, ale TMF ringy mi padají neskutečné sra*ky
Bud rad ze padaji ja na nej porad cekam uz asi 5tydny a 8k blood shards a ani crap , a to mam nachystanej dog build
Můžu potvrdit, že bez Kukri se to nedá, ale s ní! to už je pak pohádka společně s Zuni . TMF taky pecka, když je slušnej a z pasivek má 5 psů do jednoho. Mě třeba mega pes dává 40-50mega a to určitě půjde víš!
-
- Fallen Shaman
me pes dava 60 az 80 mega
ale na kukrinu stale cekam
ale na kukrinu stale cekam
Ja treba po kukri neprahnu,samo kdyby padla nebyl bych nasranej,ale mam thundefury 2450dps myslym s 730 int a pasivkou tim davam 3-6 mega unbuff mam 1mil dps ale ten ring na dogy me lezi vzaludku hodne dlouho , a chodim t5-t6
Nazdar rad bych se zeptal - Gargantuan runa Big Stinker to poison plati jen pro ten oblak nebo i jeho utok a ti fetisi z pasivky predpokladam maji phys dmg tak me zajima jestli se da zmenit pres skill.
Zkoušel někdo na všech možných itemech naházet +%dmg psům? Kolik pak dává TMF pes unbuff a buff ? Abnych to přehodil a vyzkoušel tak mě roll předmětů bude stát stašný love, takže to jen tak nevyzkouším :/. Vyplatí se to místo +dmg FA a používat sycos fetiše?
aktiv 8 x 1.45 = 11,6 dmg
pasiv 15 x 1 = 15 dmg
ctyrpes bez bonusu = cca 4x aktiv fetish s bonusem = 5,8 dmg
ctyrpes s bonusem = cca 4x aktiv fetish s bonusem * 1,45 = 8,41 dmg
aktiv + pes bez bonusu = 17,4 dmg
pasiv + pes s bonusem = 23,41 dmg
+ rychlejsi na velky skupine monster
+ nezajima te, kdyz fetish umre
+ nepotrebujes Ring of royal gay, muzes dat Stone of basketbalista
- pomalejsi vsude jinde (je jich moc a uz se motaj a nevejdou se vsichni)
- musis je porad generovat
- nepouzijes zuni
- nepouzijes hexing pants
pasiv 15 x 1 = 15 dmg
ctyrpes bez bonusu = cca 4x aktiv fetish s bonusem = 5,8 dmg
ctyrpes s bonusem = cca 4x aktiv fetish s bonusem * 1,45 = 8,41 dmg
aktiv + pes bez bonusu = 17,4 dmg
pasiv + pes s bonusem = 23,41 dmg
+ rychlejsi na velky skupine monster
+ nezajima te, kdyz fetish umre
+ nepotrebujes Ring of royal gay, muzes dat Stone of basketbalista
- pomalejsi vsude jinde (je jich moc a uz se motaj a nevejdou se vsichni)
- musis je porad generovat
- nepouzijes zuni
- nepouzijes hexing pants