PEJSKARI

Odpovědět
honzajjss
Quill Rat
Re: PEJSKARI

Příspěvek od honzajjss » 18.06.2014, 08:08 hod.

Jen se chci zeptat ma tu nekdo zkušenosti s poison pet build fetishe s flusackama big rabid psa a garga stinky, strasne me laka tento build ale nemam na to itemi diky za info

Brum
Doom Knight

Příspěvek od Brum » 18.06.2014, 08:33 hod.

Yaka píše:Dal jsem s tím nobrain buildem včera pár riftů.

1) Vůbec mě to nebaví jenom běhat a sbírat globy + goldy
2) Na solo je to jednoznačně nejpohodlnější farmení čehokoliv
3) Nemám hexing panths - až je budu mít bude to ještě rychlejší farmení na cokoliv:)
4) V kombinaci pásek + pasivka na globy + všechny bonusy jsem se dostal na to, že mi fetishové hitujou za 70-80M a to už prostě neni ani úlet.... To je úplně mimo.

Jako nejzábavnější se mi stejně jeví ta kombinace s medvědama a kukrim. Je to - aktivní způsob hry. Tohle je fakt afk hra - bohužel musím uznat, že bude nejeefektivnější.
Jaka je tvoje base pDPS a bonusy physical? A kolik ti hitujou fetiše beze všech bufů? Já teď vyzkoušel 4-set Blackthorne a DPS se mi snížila na 800k plus nějakých 35% k physical. Fetiše mi hitují jen za 6,5 mega. Asi udělám druhýho WD ať nemusím furt předělávat věci. Vtipné je, že momentálně mám vetší problém s bílýma potvorama než s elitkama. :roll:
Naposledy upravil(a) Brum dne 18.06.2014, 08:42 hod., celkem upraveno 1 x.

Brum
Doom Knight

Příspěvek od Brum » 18.06.2014, 08:40 hod.

honzajjss píše:Jen se chci zeptat ma tu nekdo zkušenosti s poison pet build fetishe s flusackama big rabid psa a garga stinky, strasne me laka tento build ale nemam na to itemi diky za info
Takhle, předevčírem se mi dropnula maska, která z fetišů dělá flusající prcky. Je to zábavné, ale přišel jsem o MoJ a tzn. sešup o 1 až 2 tormenty dolu. Musím uznat že s group hraním se to malinko zlepšilo. Fetiše neustále utočí a nečekají v qeue za pety ostatních hráčů. Tam je ale zase úplně k ničemu garg. Navíc jsem si asi příliš zvykl na Leeching Beasts a léčení z toho plynoucí. Na vyšší torment bez toho momentálně neumím hrát. Asi bych musel veškerý gear upravit na life regen a bonus k health globům.

Každopádně je to zábavné :lol:

Hamman
Burning Soul
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected

Příspěvek od Hamman » 18.06.2014, 08:54 hod.

Brum píše:Jaka je tvoje base pDPS a bonusy physical? A kolik ti hitujou fetiše beze všech bufů? Já teď vyzkoušel 4-set Blackthorne a DPS se mi snížila na 800k plus nějakých 35% k physical. Fetiše mi hitují jen za 6,5 mega. Asi udělám druhýho WD ať nemusím furt předělávat věci. Vtipné je, že momentálně mám vetší problém s bílýma potvorama než s elitkama. :roll:
Se mu podivej na profil, sice pise, ze davaji 70-80m, ale to je trochu takova pohadka.. vezmeme teda cca 75m, odecti 135% z pasku na 10s, kdyz otevre bednu/neco a mas kolem 30m, odecti mu big bad voodoo (hadam, ze to s tim zkousel) a mas 21m, pak mozna odecti jeste gruesome feast buff +5 a mas nejakejch mozna 12-15m v normalni situaci? To uz je ho*no, tak neves hlavu :) Tak nejak to asi bude, na dps by to sedelo.

Yaka
Burning Soul
BattleTag:Yaka#2885

Příspěvek od Yaka » 18.06.2014, 09:11 hod.

No když odečteš všechno tak se pohybujou 15-18M bez totemu. Když se pustí vše najednou tak jsou těch 75M+-. Zkresluje to ten ring na expy teď, místo něj chodim se SoJ normálně. Zkoušel jsem to s tím Pile on a je fakt, že když se u elit daly piranhe a trefil je ten pilon tak prostě zmizí ty elitky jedním hitem na t4.... s těma kalhotama jsem zvědavej kolik to bude dávat, ted moc nehraju je hezky, až padnou udělám nějaký video at vidíte jaký je rozmezí toho DPS, který tam dávají.

Hamman
Burning Soul

Příspěvek od Hamman » 18.06.2014, 09:13 hod.

Dobre ja, uhadl jsem :D No ty kalhoty.. pridavaji 25% k cislum, tak jak je psano, takze doporucuju :D

Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk

honzajjss
Quill Rat

Příspěvek od honzajjss » 18.06.2014, 09:52 hod.

Brum píše:
honzajjss píše:Jen se chci zeptat ma tu nekdo zkušenosti s poison pet build fetishe s flusackama big rabid psa a garga stinky, strasne me laka tento build ale nemam na to itemi diky za info
Takhle, předevčírem se mi dropnula maska, která z fetišů dělá flusající prcky. Je to zábavné, ale přišel jsem o MoJ a tzn. sešup o 1 až 2 tormenty dolu. Musím uznat že s group hraním se to malinko zlepšilo. Fetiše neustále utočí a nečekají v qeue za pety ostatních hráčů. Tam je ale zase úplně k ničemu garg. Navíc jsem si asi příliš zvykl na Leeching Beasts a léčení z toho plynoucí. Na vyšší torment bez toho momentálně neumím hrát. Asi bych musel veškerý gear upravit na life regen a bonus k health globům.

Každopádně je to zábavné :lol:
Myslel u fetishu runu na poison:)

Brum
Doom Knight

Příspěvek od Brum » 18.06.2014, 11:04 hod.

Yaka píše:No když odečteš všechno tak se pohybujou 15-18M bez totemu. Když se pustí vše najednou tak jsou těch 75M+-. Zkresluje to ten ring na expy teď, místo něj chodim se SoJ normálně. Zkoušel jsem to s tím Pile on a je fakt, že když se u elit daly piranhe a trefil je ten pilon tak prostě zmizí ty elitky jedním hitem na t4.... s těma kalhotama jsem zvědavej kolik to bude dávat, ted moc nehraju je hezky, až padnou udělám nějaký video at vidíte jaký je rozmezí toho DPS, který tam dávají.
No to je právě proč se ptám. Je mi jasný že normalní hity budou pohybovat kolem 15mega, ale to je právě číslo, ke kterému se mi nějak nedaří dostat. Proto jsem byl zvědavej kolik eDPS a physical bonusu mas, abys 15 mega dával

Stanley
Minion of Destruction
BattleTag:Stanley#2169

Příspěvek od Stanley » 18.06.2014, 11:35 hod.

U mě fetishové z pasivky dávají do elitek cca 12-16m crity. Se Soul Harvestem mám cca 940k dmg, +39% phys, +53% do elitek, a obcas +15% Piranhado... Mám Mask of Jeram 90% a nemám Tasker and Theo. Takže asi tak pro představu. Pokud hraju v partě MS Paranoia, tak hází i za 20m crity. Nehraju BBV ani Gruesome Feast nebo další bonusy...

EDIT: jinak pořád čekám na top zbraň, abych ho už mohl nechat bejt :), Kukrinu, Knife na žáby, Doombringer (mám jen s malým dmg) nebo Sunkeeper (dmg mám dobrej ale 15% elitky :lol: ). Dvě poslední už padli, ale nevyplatí se je hrát, ten Barber co mám, je docela dobrej.

Yaka
Burning Soul

Příspěvek od Yaka » 18.06.2014, 11:44 hod.

Už sem to tu dával:

+ physical dmg 73% (se SoJ)
+ fetish army 43%
+ elite dmg 43%
k tomu můžeš počítat pasivky a BBV, intel 9600cca. Hlava 99%dmg ruce 46%IAS petům.

Jako tam už krom těch kalhot, se toho fakt moc vymyslet nedá. Mohl bych o pár procent ještě zvýšit crit dmg do ideálu + dorolovat fetish army na 45%. V ideálním případě lotnout Sun keeper +30% elite dmg a 2200+ DPS. Ale to už jsou fakt třešničky na dortu.

Brum
Doom Knight

Příspěvek od Brum » 18.06.2014, 15:10 hod.

A když se koukneš na své eDPS, tak jsi ve hře přes 1 mega? Nebo to na webu ukazuje správně? Díky

Morbid
Doom Knight
BattleTag:Morbid#2486

Příspěvek od Morbid » 18.06.2014, 18:41 hod.

Guru:Za vsechno muze tenhle prsten, ktery byl jeste pred P 2.0.5 prakticky nepouzitelny, Ti co ho rozebrali budou jiste vedet :D http://eu.battle.net/d3/en/item/the-tall-mans-finger
Krásny eastern egg,milujem ten film...

Yaka
Burning Soul

Příspěvek od Yaka » 19.06.2014, 07:11 hod.

Moje DPS se pohybuje 960 s gearem, který mám ted na sobě až po 1,2 s tím leoric ringem. Tak jak to je ted to je gear, který umí dávat za těch 70+ když se všechno sečte. Nemám zapnutý bílý čísla, takže si všimhu jen critů občas. Ale s normálníma mobkama není na solo game problém ani na t6 teda...

Hoď sem Brume profil a podívám se, fakt by si neměl mít problém chodit t4 t5. S tím co mám se T4 rift pohybuje opravdu pod 10 minut a t5 lehounce nad deset, v průměru to je úplně stejný. T6 bych musel vyměnit pásek za string s redukcí, abych tam tolik nedostával když už mě něco hitne. Je ale zbytečný to chodit.

Brum
Doom Knight

Příspěvek od Brum » 19.06.2014, 11:03 hod.

Takhle, já nemám problém chodit t4-5. Jen se mi ta čísla zdají malá. Tohle nosím teď http://eu.battle.net/d3/en/profile/Brum ... o/23764970. Zkouším Blackthorne set. Současná eDPS je 800k. Fetiše hitují za 6,5mega. Vím o socketech na legsech, ale došly materiály. 50% elitky, 37% phzsical. T5 solo napohodu, T5 group je ok, pokud tam není nějaký ranař, tak mám většinu killů.

T6 solo umírám na elitkách, T6 grupa to není vůbec ideál. To jsem hrál teda s equipem níže: Cain boty+legs. Ausguild Chest a Nemesisi Bracery. eDPS byla 960k. Fetiše hitovali za 8-8,5 mega. Prostě se mi nějak nedaří dostat na bíly mobky hity za 10+mega. To bych musel mít eDPS 1,250k, nebo hodně přidat v physical. Tím si zase uberu TGH. V obou setech equipu mám kolem 10 mega TGH. Třeba tam najdeš něco, co mě nenapadlo.

Zkusil jsem i 4set Zuni a Fetish Army, ale pouze v tom AFK fire buildy jak jsem psal výše a to mi teda moc nesedělo. Jinak můj druhý skill slot se mění podle solo/group hraní. Na grupu teď používám Paranoia, na solo Wrathful Protectora.

Stanley
Minion of Destruction

Příspěvek od Stanley » 19.06.2014, 12:56 hod.

Brum píše: Prostě se mi nějak nedaří dostat na bíly mobky hity za 10+mega. To bych musel mít eDPS 1,250k, nebo hodně přidat v physical. Tím si zase uberu TGH. V obou setech equipu mám kolem 10 mega TGH. Třeba tam najdeš něco, co mě nenapadlo.
Na bílejch mobkách se taky většinou nedostanu přes 10m crity, pouze na elitkách 12-16m jak jsem psal. Jsme na to víceméně podobně.

U Yaky to bude tím, že nepoužívá pasivku ale skill a má mimo +phys ještě +fetish army... což udělá dost.

Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895

Příspěvek od Seton » 19.06.2014, 13:06 hod.

taky jsem přešel z pasivky na FA. momentálně 30% k FA a 39% na physical a je to znát. Fetiši dávají 10-15 mega bez BBV, teda pokud je mob v tornádu.
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

Stanley
Minion of Destruction

Příspěvek od Stanley » 19.06.2014, 13:13 hod.

Ja mám sice 3 zuni, ale jedna z nich je helma, opruz :) Ale asi bych se nechtěl zbavovat BT setu :), je to pohodlíčko. Koukat jak ostatní zdrhaj z moltenu :)

Hamman
Burning Soul

Příspěvek od Hamman » 19.06.2014, 13:15 hod.

Jsem rad za svych 20m+ bilejm smejdum :D Jinak helmu urcite vymen, vzdyt muzes mit 100% dmg navic z jeramu

Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk

Yaka
Burning Soul

Příspěvek od Yaka » 19.06.2014, 13:34 hod.

Důvody proč tvůj dmg je opravdu znatelně menší, než by mohl být jsou následující:

1) Nemáš + physical dmg tolik, kolik by si asi mohl mít = chybí ti na SoJ ringu

2) Nehraješ na fetish army ale na fetishe z pasivky
- tedy vůbec nemůžeš těžit z +fetish army dmg ( u mě +48% u tebe nula)
TOHLE JE TEN HLAVNÍ DŮVOD

3) Na ringu RoRG přeroluj crit na crit dmg
- peti těží z crit dmg nikoliv z crit chance
4) Chybí Ti TaT rukavice
5) Máš super zbraň - měl bys využít
- na botech přeroluj cokoliv na + dmg na žáby, až najdeš boty kde to půjde

6) Máš zbytečně moc HP
- měl by si se pohybovat okolo 350k hp, více je na škodu a spíše by si měl směřovat na zvýšení intel a dps než life..

To je tak na první pohled

Stanley
Minion of Destruction

Příspěvek od Stanley » 19.06.2014, 13:37 hod.

Hamman píše:Jinak helmu urcite vymen, vzdyt muzes mit 100% dmg navic z jeramu
Právě proto Zuni nehraju, Mask of Jeram bych nevyměnil za Zuni. Teď ale stejně další Zuni nepadne, páč dám WD na chvíli k ledu, takhle jsem s ním relativně spokojenej a je na čase se soustředit na jiné chary :)

Odpovědět

Zpět na „Witch Doctor“