No už sem myslel, že tu v práci při pátku zhebnu a tak sem z posledních sil zaskočil na forko a byla to dobrá volba, opravdu smysluplné čtení, které pobavilo. Že jste to kluci měli secvičený, jak si notujete, fakt úžas a díky

Navíc takové zvraty, jednou se bavíte o hře a závislačení a najednou se přesunete do posilky...hustý
+1 všem a díky za probrání a pobavení...
Mazec je, že já víceméně souhlasím se všema, asi sem jinej...hra je opravdu od toho, aby měl člověk nejlepší equip co jde, proč to jinak hrát. Zas na druhou stranu u toho pořád sedět taky není zdravý, ale je to přeci každýho věc...někdo se jde proběhnout do lesa a někdo se jde proběhnout do Fields a co jako?

Odehrané hodiny jsou taky na každém, každého věc a soudit člověk člověka nelze...
ale co bylo nejvtipnější z celých dialogů a co mě rozsekalo bylo v té části o posilovně, jak se řešilo kdo kolik zvedá a tak

To je fakt úlet, kdyby člen xy napsal, že zvedá tunu, tak jak mu to vyvrátíš? Takže ptát se na takový věci je celkem úlet

To můžeš, když ho osobně znáš, takhle na forku ti každej nalže co se mu zlíbí....
Ale fakt super se to tu rozjelo, jen tak dál a pokračujte, at mám zas v pondělí co číst a nestyďte se, hezky do sebe!!