fetis a rain of toads
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Piwek#2488
nen kukri dava kadala?
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Re: fetis a rain of toads
Jj
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Od Kadaly ho můžeš dostat, ostatně jako jakýkoliv jiný předmět (krom těch, které padají pouze z Horadric Cashe), ale bude to stát hodně blood shards na to se připrav...
-
- Fallen Shaman
muzete me zkouknout profil zatim sem se dal nedostal nemam na to veci
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Mi povídej...
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Doom Knight
- BattleTag:Ficek-2914
Witching ma sice cd ale pokud se nepletu psalo se tu někde že peti mají cap na 50% ne ? Boty bych volil spíš ice climbers než blackthorne jak tu někdo zmiňoval...
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
1) Cap na crit dmg už dávno neni
2) Z frostu odejdeš jednoduše, ale neustále se uhýbat plague, desecrate a molten je větší otrava nehledě na fakt, že jde o imunitu na dmg (blackthorne), nikoliv "pouze" imunitu na stun (ice climbers)
3) WH 60tkovej co se dmg týká je vždy nejlepší, jenže na vyšším T nejde jen o ten dmg
2) Z frostu odejdeš jednoduše, ale neustále se uhýbat plague, desecrate a molten je větší otrava nehledě na fakt, že jde o imunitu na dmg (blackthorne), nikoliv "pouze" imunitu na stun (ice climbers)
3) WH 60tkovej co se dmg týká je vždy nejlepší, jenže na vyšším T nejde jen o ten dmg
- Černý vlk
- Wraith
- BattleTag:Ngwathorgoth#1668
Naprostý souhlas. Vždycky chci něco napsat a ty to tady hezky shrnešYaka píše:1) Cap na crit dmg už dávno neni
V blížícím se patchi 2.1 budou ty "drsné" rifty, podle kterých se budou sestavovat laddery. Takže tam se krásně uvidí, kdo umí vybalancovat postavu.Takové ty "papírové" spatlaniny na diabloprogress s "nej elite dmg" a tougness 1,5M si prostě na t6 pocitu "já jsem king" moc neužijí.
Jinak ještě k blasckthornu: ten set je na nic, pokud se jezdí t1 rifty... ALE - t4+ je to opravdu znát. taky mě otravuje, jak často to padá, ale to nemění nic na faktu, že pro mě jediná setovka v endgame WD, kterou má teď cenu hrát.
Uvidíme jaké ty rifty budou, já třeba mám na folowerovi ten arcane neck slušně rolnutý a je fakt, že v takovém případě už mě pak bude zajímat jen uhnout z toho frostu a všechno ostatní mi buď nevadí, nebo mě to bude healovat. Je docela dobře možné, že dokonce oželím ten physical dmg na necku kvuli tomu, pokud ty nové rifty budou stát za to.
Stejné to je s tím string of ears, dokud nepotkám rift, kde mě hity mobek budou dostávat na 10% hp tak ho nenasadím samozřejmě, ale "pokud" blizzard bude mít koule na to udělat opravdu těžké rifty, potom ten rozdíl mezi tím mít ten pásek a nemít bude obrovský. Jenže jak je znám, tak v tier riftech to pak stejně bude padat všude všechno, takže to bude jendo jak daleko se ve skutečnosti kdo dostane:)
Stejné to je s tím string of ears, dokud nepotkám rift, kde mě hity mobek budou dostávat na 10% hp tak ho nenasadím samozřejmě, ale "pokud" blizzard bude mít koule na to udělat opravdu těžké rifty, potom ten rozdíl mezi tím mít ten pásek a nemít bude obrovský. Jenže jak je znám, tak v tier riftech to pak stejně bude padat všude všechno, takže to bude jendo jak daleko se ve skutečnosti kdo dostane:)
-
- The Butcher
No v Tiered riftech to právě už nebude o dropu ale o tom, jak vysoko se dostaneš v tabulce a budeš se moct smát na ty, co jsou pod tebou. Gear a dropy se budou řešit na Ladderu..
-
- Doom Knight
Ten cap.je zrušen i u cc ? Mi asi utekla dost podstatná informace :-)
Tak a ted uz jsou ty ENDGAME WD sety dva : http://www.youtube.com/watch?v=_1c0Ni9V8pEČerný vlk píše:Jinak ještě k blasckthornu: ten set je na nic, pokud se jezdí t1 rifty... ALE - t4+ je to opravdu znát. taky mě otravuje, jak často to padá, ale to nemění nic na faktu, že pro mě jediná setovka v endgame WD, kterou má teď cenu hrát.
Doufam, ze slabe sety (u WD Helltooth-zvracejici zombie stena za 6 dilu ) projdou takovyma zmenama, ostatne jak ma Blizz v planu, ze se budou hrat zase jen ty zmenene
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
-
- The Butcher
Jade set je efektivní, ale podle mého názoru hodně pomalý a nebezpečný v tom, že Soul harvest má poměrně malý rádius..ale možný build to rozhodně je
- Černý vlk
- Wraith
- BattleTag:Ngwathorgoth#1668
Tak JADE mám postavený...ale nebaví mě hrát. Mnohem zábavnější (pro mě) je hrát čistě cold WD, sice s hauntem, ale taky s barrage. Takový controller.Guru píše:
Tak a ted uz jsou ty ENDGAME WD sety dva : http://www.youtube.com/watch?v=_1c0Ni9V8pE
Doufam, ze slabe sety (u WD Helltooth-zvracejici zombie stena za 6 dilu ) projdou takovyma zmenama, ostatne jak ma Blizz v planu, ze se budou hrat zase jen ty zmenene
-
- Fallen Shaman
tak konecne sem jakz takz spokojen padli me rukavice TaT 49 na pet rychlost ted uz si celkem davam t3 s prstem v nose
To je pravda TaT je zaklad mne po drope pred dvoma dnami tiez spravili velku radost.
-
- Doom Knight
TaT bych neviděl jako základ... Základ je Mask of jeram k tomu teprve TaT
K tomu CC mi někdo odpoví ? CC i CD tedy už nemá cap a přvádí se celých 100% nebo mají peti jen část mého CC a CD ?
K tomu CC mi někdo odpoví ? CC i CD tedy už nemá cap a přvádí se celých 100% nebo mají peti jen část mého CC a CD ?
Podle všeho CC cap má 15%. Crit dmg cap nemá a bere se z tvého gearu. Informace ohledně CC není nikde oficiálně potvrzena, ale podle mého subjektivního názoru mi přijde, že critují pořád stejně málo na to, že jich je 8:)
tak jsem vikend venoval farmeni RoR a dopadlo to tak, ze z 50 cache jedna lege, takze jsem se nato vyprdul a sel radsi levelovat crusadera, pro kterého mi RoR prsten padnul na mém WD