HC WD - Tipy triky

Warclo
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:#1542
HC WD - Tipy triky

Příspěvek od Warclo » 06.05.2014, 11:02 hod.

Zdravím,

I když je zde na fóru několik témat, kde lidi probírají všemožné kombinace skillů, equipu i strategii, rozhodl jsem se, že založím nové téma a to právě kvůli Hardcore stylu hraní.

Většina hráčů na HC volí bezpečný styl na jistotu, nicméně každý svou jistotu vidí v něčem jiném. Proto bych vás chtěl požádat, aby jste zde prozradili trochu z vašeho šarmantního šamanského stylu "nezrakvení v první zatáčce".

Já jsem se momentálně vrhl na HC z vervou, nicméně začátky jsou krušné. Zde je prozatím můj výtvor: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Warc ... o/42314060, takže kdyby někdo chtěl poradit či kritizovat, tak sem s tím. ;)

Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895

Re: HC WD - Tipy triky

Příspěvek od Seton » 06.05.2014, 11:06 hod.

Na HC WD mám zombie zeď s runou na taunt mobů. k nezaplacení!
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

Bagr13
Doom Knight
BattleTag:Bagr#2994

Příspěvek od Bagr13 » 06.05.2014, 13:48 hod.

NO co se týče HC tak je dobrý najít na normál prsten na redukci setovek a když má člověk plány dá se celkem lehce udělat kombinace setů :)

- ASHEARA'S set - bonus 100 rezistů + 20% life
- AUGHILD'S - bonus redukce 7% na ranged a melle , +15% bonus na elite a redukce 15% od elite (hodně hnát)
- CAIN'S set - bonus nic moc, ale ty věci mají slušný staty, ale 8% as není špatný + 50% Better Chance of Finding Magical Items, Increases Bonus Experience by 50%
- dál zkusit Kadalu na offhand, helmu popřípadě pásek

A dá se co se týče asheary a cain se dá velice lehce nafarmit :)
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Bagr ... o/27252030

Mě se to celkem povedlo slušně postavit na Hc super, T3 není problém ve 4 lidech to zvládnu sám, ale u mě to dělá zbraň.

Bit
Doom Knight
BattleTag:Ficek-2914

Příspěvek od Bit » 06.05.2014, 15:31 hod.

Mně přijde že mizi HC a SC není moc rozdíl... jen nad tím lidi moc přemýšlí... Build vyber dle toho co tě baví a jen k tomu oproti SC trošku pohlídej a toughness...
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449

Zaljan
Doom Knight
BattleTag:ZALJAN#2717

Příspěvek od Zaljan » 07.05.2014, 18:00 hod.

tak tady docela dost nesouhlasim, gear i build jsou na HC a SC hodne odlisne... zkusim k HC WD neco komplexnejsiho sepsat, az mi to zase zacne lagovat :)

fuxicek
Burning Soul
BattleTag:Pepa#4687

Příspěvek od fuxicek » 07.05.2014, 18:37 hod.

no ja treba na hc uz nevlezu, pohrbil jsem tri nakute postavy, vzdy stejnym zpusobem, 20-30 sekund jsem najednou pobihal po prazdne mapce a potom skok do cervene obrazovky, takze kecy o postave ktera vydrzi par sekund pri dc jsou uplne mimo, je to pripad od pripadu.

Bit
Doom Knight
BattleTag:Ficek-2914

Příspěvek od Bit » 07.05.2014, 19:17 hod.

Fuxi: za cca půl roku jsme takhle pohřbil jen DH a to čerstvě vyexpení dostal jsem DC u 2 packů... Jinak jsšm všechny dc přežil včetně nedávného na T3
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449

Guru
Doom Knight

Příspěvek od Guru » 07.05.2014, 19:32 hod.

Kde se da prihlasit ke klikarum, ktere to ze hry vyplivne temer okamzite a nedrzi je to , i pri okamzitem zhozeni hry na plose, 30 sec ve hre ? :dead:
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.

fuxicek
Burning Soul

Příspěvek od fuxicek » 08.05.2014, 09:34 hod.

ja ale napsal, ze jsem dobrou pulminutu pobihal ve hre a nic neslo delat ani leavnout a najednou az se to "chytlo" jsem byl dead, nejzajimavejsi na tom je to, ze na sc se mi toto za cca. 2500 hodin nikdy nestalo. nemyslim si, ze by toto mohl prezit jakykoliv char, pokud by samozrejme nehral nejakou bezpecnou obtiznost, coz je hra dost o nicem ne? proto za me plati ze HC je mrhani casem, pokud vam ovsem nenapada mraky vybavy do truhly, kdy jen vyexpite novou postavu a jedete jakoby nic.

Warclo
Fallen Shaman

Příspěvek od Warclo » 08.05.2014, 10:09 hod.

Mě se DC stalo na HC několikrát. Nikdy to ale nemělo fatální následky, protože hraju vždy v partě a jsme v kontaktu na skype. Takže první podezřelejší lag a hned řvu jako tur. Jelikož vždy má lag jen jeden, nebývá to tak hrozné. Parta ho oblíčí a chrání.. Ale uznávám, že to může být pro sólo drtiče osudné..

Darkness
The Butcher
BattleTag:LeonardoCA#1772

Příspěvek od Darkness » 08.05.2014, 13:57 hod.

pro mou arcane carodjku neni problem prezit treba minutu mezi bilymi moby na T1 -T3, s elitkami to muze byt horsi, ale na T1 i elitky sejme s prehledem i pri DC driv nez ony ji, pokud by to nebyla nejaka hodne spatna kombinace afixu. Na T2-T3 by uz to bylo asi tak 50/50, ale nejakeho fialoveho uz prezila
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

fuxicek
Burning Soul

Příspěvek od fuxicek » 08.05.2014, 19:26 hod.

jasne, ale hrat hc a jeste t1, to radeji nebudu hrat vubec, bych se nudou ukousal asi

Yaka
Burning Soul
BattleTag:Yaka#2885

Příspěvek od Yaka » 09.05.2014, 06:15 hod.

Fuxicek - to je hlavní důvod, proč já v D3 nikdy HC hrát nebudu. Kombinace kvality serverů s časovými možnostmi vylučuje totiž normální HC hraní:)

fuxicek
Burning Soul

Příspěvek od fuxicek » 09.05.2014, 10:45 hod.

A to ti podepisu...

Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk

Yaka
Burning Soul

Příspěvek od Yaka » 09.05.2014, 12:27 hod.

Přidám něco na pobavení a nikdo si to nebude brát osobně snad:D

Zapojil jsem se do diskuse ohledně HC asi před dvěma týdny tak mě zajímalo dneska když mám čas, jestli najdu nějaký slušný HC video. No po tom, co jsem se podíval na níže postnutý odkaz, jsem málem spadnul pod stůl nejen smíchy.

Neodpustím si napsat, že teda Darknes to máš dost odvahu takový videa dávat na youtube, protože postnout 5minutový video, ve kterým soutěžíš jako HC hráč o první flek v tom jak vybrat defakto každý mrak a dostat každý AoE dmg, který se tam objeví, nechat si dávat zbytečný dmg kdykoliv to jde a na konci (pokud by to nebyl T1 si mrtvej asi tak po 15 sekundách při náběhu do prvního mraku) to vyšperkovat náběhem doprostřed asi tří mraků tak, aby si neponechal před tím RIPEM opravdu nic náhodě to už sem fakt nevěřil svým očím:)

Jako za tohle video bych Ti pal Borec na konec a to doslova:D

http://www.youtube.com/watch?v=ACqzm-EV ... sb03PIvCCn

Promiň - když už tam takový video dáš, asi fakt musíš počítat s tím, že to pak zaujme někoho jako jsem já:)

fuxicek
Burning Soul

Příspěvek od fuxicek » 09.05.2014, 15:18 hod.

tak to je neskutecna traparna toto, toto prece nemuzou myslet vazne hosani, pojdme vsichni trapasit na hc a mrhat casem.....

Cortyx
Quill Rat
BattleTag:CORTYX #2588

Příspěvek od Cortyx » 09.05.2014, 16:29 hod.

mno, kdyby jsi sledoval topic, co Darkness má, tak by ses dozvěděl, že tento rip byla opravdu jeho chyba a jak se říká, chybama se člověk učí a na HC obzvlášť, taky by mě zajímalo, kde je nějaký ten tip či trik pro WD když už to dávaš sem, krom toho že tam s ním to WD teda bylo. Přijde mi to celý jen zase dost zbytečný hate do HC hráčů.

Zaljan
Doom Knight
BattleTag:ZALJAN#2717

Příspěvek od Zaljan » 09.05.2014, 19:26 hod.

Reknu to takle... byl to nas prvni pokus o T1 Mathaela relativne kratce po startu ROS. Jasne netusili jsme do ceho jdeme a blbe to dopadlo, ale chybami se clovek uci... protoze na HC nemas druhy pokus, ani moznost si neco otestovat... Ted jsme na T6 schopny dat cokoli. Ubery, bounties rifty... v podstate uz je to farma, byt samozrejme obcas neco potrapi, v mem pripade hlavne lagy, jako vcera v T6 riftech, kde jsem hral ke konci s prumernou latency kolem 500 :-)

Yaka
Burning Soul

Příspěvek od Yaka » 12.05.2014, 07:19 hod.

Hele je to náhoda - prostě jsem na to video kliknul a tohle na mě vyskočilo. Pravda je, že jsem pak kliknul i na druhé video, které bylo vedeno jako "již podařené" nebudeme si nic, vypadá to furt podobně z jeho strany, ty obláčky má prostě rád.

Pro mě osobně největší nepřítel HC hraní je blizzard a jeho servery. Nebudu Vás prudit dál, ale to video mi přišlo fakt jako totální úlet zvlášť na HC...

Warclo
Fallen Shaman

Příspěvek od Warclo » 15.05.2014, 13:07 hod.

No jsem velmi rád, že se debata rozjela zase směrem na smetiště. Škoda, že se téměř nikdo nevyjádřil k tématu. No co se dá dělat..

Odpovědět

Zpět na „Witch Doctor“