Zdravím,
tak i já jsem se dostal k WD, i když zezačátku mě nebavil, dneska jsem se k němu vrátil a "došel" z lvl 39 na 60 (a to mě to procházení už těžce nebavilo a monka jsem si nechal "boostnout"). Potřeboval bych poradit s gearem, samozřejmě vím, že vždycky jde zlepšit všechno.

Ale mám omezený rozpočet, momentálně necelé 3M (ale je v plánu něco nabrat s barberm atd.), ale je mi jasné, že tu nedělám WD jak někteří za x stovek M či ještě dražší, ale to neva. Kupuji si předměty postupně, protože mi nic nepadá tak sbírám goldy, takže kupuji itemy třeba 2-5M někdy trochu vyjměčně více, ale to jen fakt občas)
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Rawm ... o/26253159
Poskladal jsem si ho z toho co jsem našel v truhle, jen helmu jsem koupil, uvažuji o lepší zbrani, ale to chce čas, dále vyhodím ten HF ring (ten jsem měl na expy atd.) - co místo něj? Nějakej s CCH a AS, je rychlost pro WD důležitá? U Poxe bych chtěl koupit nějaký s crit. chance (bohužel nejlevnější začíná na 3M - vím pro někoho směšné

) . Žábu jsem si koupil na 58lvl, protože jsem furt ripoval, ale co jsem tak koukal, tak nějak extra lepší neseženu ani za 2M, tuhle jsem koupil snad za 50K

. Spíše mě zajímá na co se zameřit, kolik zhruba life, kolik armor a kolik resisty, nějaké čísla, od kterých by jsem se mohl odpíchnout, bohužel si nemohu ozkoušet sám na jaký MP by šlo inferno, protože se ještě plácám na hellu v druhém aktu a všichni už spěj, tak nemám komu říct, aby založil hru na hell - zabití diabla, abych pak mohl pokračovat sám v infernu.
Build, chtěl bych něco podobného co mám, mám rád plošné zabijení.

Ale upravám se nebráním. Co asi dám pryč jsou summoni nebo je mám nechat? Kldině něco navrhněte.
Díky všem!
btw: craft je v plánu taky - amulet, rukavice, ramena - mám craftit i bracers nebo nechat lacuni?