aké skily?

Odpovědět
marian_r
Doom Knight
BattleTag:iAmTehLaw#2891
aké skily?

Příspěvek od marian_r » 29.05.2013, 09:06 hod.

Vrátil som sa po roku :D ku D3 a dolevelil som WD na 60/0, kúpil nejakú výbavičku a začal inferno. Skily som nemenil od levelu asi 40.

PLS ako to mám naskilovať?

http://eu.battle.net/d3/en/profile/iAmT ... o/11043776

Bagr13
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Bagr#2994

Re: aké skily?

Příspěvek od Bagr13 » 29.05.2013, 09:12 hod.

Tak záleží co tě baví je pár buildů, stací projet tady pár profilů a nečerpat inspiraci.
Já třeba většinou používám tento ;)
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... TYZ!bbacbZ

marian_r
Doom Knight
BattleTag:iAmTehLaw#2891

Příspěvek od marian_r » 29.05.2013, 09:19 hod.

Ď.

Zatiaľ poznám teoreticky tieto buildy:
- bat
- bear
- 0dogs - tento má vraj drahý equip aby fungoval.

A BTW, prečo sa to volá kalkulátor keď to len zobrazuje skily? Alebo som si niečo nevšimol? :roll:

Bagr13
Doom Knight

Příspěvek od Bagr13 » 29.05.2013, 09:32 hod.

NO tak je to Skill Calculator, a ukazuje to skilly :)

Ono se asi ani moc víc buildu nehraje, medvedi se dají taky ale ja mam radsi netopiry i s mensi mana regen se daji drzet porad, a zaby mam rad, kdyz ma elite plague, fire rak muzu stat na kraji a davaji 130% dmg coz jde.
Ja tenhle build spis hraju na hc tam si nemuzu dovolit cekat az mi dojde mana ;)

Na sc jsem videl i jednoho co mel takovou redukci a mana regen ze mel non-stop medvedy ale to zase nebude levnej gear :)

Na sc hraju pséky, ale jak píšeš dražsí bult mě ty tři věci vyšli na cca 200mil (mojo, helma, prsten) :P + echo, abych mel aspon trosku dmg.

Edit: tady máš obouruční build, ale ten má taky hodně dobrý vybavení na MP10
http://us.battle.net/d3/en/profile/Ptbr ... o/13357813

tuskerr
Fallen Shaman
BattleTag:tuskerr#2785

Příspěvek od tuskerr » 30.05.2013, 00:44 hod.

Ja to hraju takhle http://eu.battle.net/d3/en/profile/tusk ... o/22909440 a pohodicka. Taky mam ted radeji netopejry nez medvidky. :) Hafany jsem zatim nezkousel. jinak kdyby jsi chtel poradit, tak si me pridej ve hre.

Frozen
The Butcher
BattleTag:Frozen#2576

Příspěvek od Frozen » 30.05.2013, 06:17 hod.

Já hrál tento build: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... ZYe!ccacbY

Hrál jsem jej na HC, proto ten spirit vessel, jinak u tebe bych si dal asi grave justice místo toho.
U tohole buildu je důležité mít pickup radius okolo 40. A dobré je mít +cca 15tis. hp z health globu, pak máš permanentně full hp a inteligenci +50%, psi jsou hlavně na dobíjení many + aoe dmg.

Mass Confusion - paranoia: Je hlavně na champy a elity. Dá ti k dobru 12s a budou dostávat větší dmg,

Ten pickup radius ocení i celá parta, protože tím healuješ nejen sebe, ale i je.
Obrázek

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 30.05.2013, 13:36 hod.

Sólo si budu experimentovat, ale co byste tak doporučili do party na vyšší MP? Ocením odkaz na konkrétní buildy.
Zatím na to nemám gear, ale s barbarem jsem zvyklej na MP10, tak bych se tam rád s křovákem taky vyhrabal a byl v týmu něco platnej, ne jen instant hrobeček :D
Líbí se mi pasivka na health globíky, takže půjdu do offhand žáby, bez ní to asi nemá smysl že ;)
Představoval bych si něco na blízko, ve Fields of misery mám rád vláčkování a hromadná jatka :P

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tyck ... o/19819999

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 30.05.2013, 14:01 hod.

a neudělám to :-D ale zkusím naznačit cesty, kudy bych šel já. Do party jednoznačně Voodoo (Slam dance) - to je takový "to", že ikdyž člověk sám nemá damage, tak aspoň nějak pomůže. Vlastní skill baty/medvědy - to je prostě taková ta klasika. Pokud jde o vychytávky, tak pak - Hex (Jinx) - pro partu dobrých 20pct. navíc a mob tam běhá jako slepička :) Mass Confusion - Paranoia - 20pct. na 12s pro partu dobrejch. A když vláčkování, tak až nabereš řádnou damage, pak je vtipnej Locus Swarm s runou na 100pct. přeskakování - vynikající "plošňák".
Takhle nějak bych vybíral já.
Jistě když zapneš diabloprogress a projedeš první x WD charů, něco z toho, co píšu, tam rozhodně najdeš.

Obranu si nastavit snad zvládneš sám :)

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 30.05.2013, 14:03 hod.

S tou slepickou, ja kdyz to naposledy zkousel, tak tam behal cunik.:-)

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 30.05.2013, 14:11 hod.

nj, ale to mluvíš o Péťovi s tim jeho barbarem, to sis poplet :-DDDDD

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 30.05.2013, 14:13 hod.

Nee, kdyz jsem zkousel hex,jinx tak v popisu je napsana slepice, ale behalo tam sele.:)
Uz jsem to tu nekde psal myslim.:)

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 30.05.2013, 14:16 hod.

Jo, jasný já si to pamatuju ... to byl jen fórek :) nicméně, mně tam běhá slepice, tak nevím. Dneska to zkusim ještě jednou, jestli nemám vlčí mlhu.

HELLERcz
Diablo
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 30.05.2013, 14:32 hod.

Ja nepratele taky transformuju na selatko :-D...

Odesláno přes Tapatalk pomocí SGNote II
Obrázek

Tyckin
Zhar the Mad

Příspěvek od Tyckin » 30.05.2013, 16:40 hod.

Jako by to nebylo jedno co tam běhá :D
Jinak já nechci 100% kopírovat něčí build, spíše vědět takový základ jak to poskládat do party, aby to mělo hlavu a patu a nějak se to vzájemně podporovalo ;)
Na diabloprogress u nějaký borců s top gearem to nemusí být zrovna ideální studie, navíc nevím jestli je tam zrovna zobrazován build na sólo hru, partu, ubery apod. Ale mrknu tam :)

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 30.05.2013, 17:15 hod.

ale jo ... rychle poznáš kdo je postavenej do party a kdo do sola, to se jako ostřílenej hráč bát nemusíš :)
A já právě proto odpovídal ve smyslu - tyhle 3 skilly se fakt hoděj do party. To co tě v těch vyšších mp limituje je ten damage deal - to tě vyloženě nutí postavit na medvěd/netopýr. Ten Locus je vychytávka, ale jedině pokud na to máš gear. I tak se obávám, že pojedeš ten standard.

Tyckin
Zhar the Mad

Příspěvek od Tyckin » 30.05.2013, 18:10 hod.

OK, však já se s tím nějak poperu ;) S tím gearem pochopitelně něco chci udělat, ale už delší dobu mi padá jen brimstone a i toho je poslední dobou málo :evil: Ostřílený hráč sice jsem, ale v křovákovi mám zatím guláš no :D

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 30.05.2013, 18:58 hod.

BTW: mno cywe mně už to taky vyčaruje Péťu ... teda selátko :-O :-) tak že bych dřív používal jinou runu ?

Bagr13
Doom Knight

Příspěvek od Bagr13 » 31.05.2013, 08:05 hod.

Já včera zkusil koupit skorn, a celkem to šlo sám jsem chodil Akt1, obcas byli problem kdyz bylo hodne mobu tak armor mam malej tak me sundali, hlavne rozbihaci býk :D rana=rip :D
Ale netopiri davali v zakladu kolem 700tis, lehce nasatek a nejakej ten globe pres 1mil (total buf 5xnasati+5xgloubu=dmg 298tis) obcas jsem videl cisla i pres 2mil ale to bylo s voodoooo v akci :)

A to nemám zase tak velkou dmg základ kolem 160tis, dneska otestuju Pierce the Veil, ale myslim ze mi to mana neutahne, zvlast kdyz nemam komplet zuniimasa :) to bych byl s dmg na 195tis to uz by to litalo :)

Odpovědět

Zpět na „Witch Doctor“