Prosím o radu s equipem
Čau,
jsem začínající hráč a potřeboval bych poradit s equipem. V rámci možností jsem se snažil to udělat co nejlépe, ale dál už si nevím rady jak výšit DMG. Teď mám sotva 100k a už prostě nevím co vylepšit. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Pige ... o/23204059
build jedu normálně na kobilky a cloud of bats.
Díky za rady!
jsem začínající hráč a potřeboval bych poradit s equipem. V rámci možností jsem se snažil to udělat co nejlépe, ale dál už si nevím rady jak výšit DMG. Teď mám sotva 100k a už prostě nevím co vylepšit. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Pige ... o/23204059
build jedu normálně na kobilky a cloud of bats.
Díky za rady!
Re: Prosím o radu s equipem
Ten build myslis vazne co mas? Pospajal veci co urcite s toho vacsinu nepouzivas. Bud mas firebats alebo locust swarm lebo urcite nepouzivas oboje naraz. Potom mas aj psov a sacrifice a to zase naco? Skratka mas v tom riadny bordel
Chodim fields of misery, okoukal sem to na youtube. Chodim tam ted mp6, vláčkuju to a jinak dávam max mp2 sám.. a funguje to parádně, jen bych chtěl zvýšit dmg
Ja som sa nepital ze ake lokacie chodis. Este raz si precitaj co som napisal a skus odpovedat na to ok?
Používám obojí, resp. používám uplně všechno. Riadny bordel v tomhle nemám, jenom potřebuju poradit s equipem.
Ok tak ked to pouzivas a virs co robys tak ok. Na ten build ako ho mas spraveny potrebujes asi mana regen skor ako attack speed ale ja by som ti poradil nieco ine a efektivnejsie nez to co pouzivas ty. Pozri si build co pouzivam ja a eq co mamna sebe a stym co mam ja si kludne budes davat MP 7 ako nic lebo to co pouzivas ty je jasne ze nikdy nebudes davat viacako MP 3-4. Ak chces pouzivat fire bats build tak si musis postavit inak a na to by ti vedeli poradit iny hraci ktory to tak hraju.
Já si s tim takhle dávam mp6 i s tim mojim low equipem, akorát mam problem s elitkama.. Nemáš nějakej gameplay tohohle buildu??
Vsetko okolo toho buildu co hram ja najdes tu: http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... 108&t=8809
To nevypadá vůbec špatně, ale koukam že dost lidí píše že to je dost drahý..
určitě pokud chceš nejefektivnější farmu fakt si normálně kup 4x zunimasa a choď field of misery + weeping hollow a máš paragon 100 hned.
tady jsou nejaké moje youtube videa z progressu od lesser pulů po monster coop puly
bohužel 0 dogs je celkem mrtvej spec co se týče efektivnosti farmy. avšak na druhou stranu Bat build je dobrý jen na lokace s melee mobama.
WD pov
Barb pov
tady jsou nejaké moje youtube videa z progressu od lesser pulů po monster coop puly
bohužel 0 dogs je celkem mrtvej spec co se týče efektivnosti farmy. avšak na druhou stranu Bat build je dobrý jen na lokace s melee mobama.
WD pov
Barb pov
Ty baty jedu teď, akorát si nevim moc rady s eq, jinak je to parádní a lítá to rychle, akorát ty elitky jsou problém...