Custe, chtel bych se s vama podelit o build ktery uz par dni provozuju a je to docela dobra odreagovacka a zaroven super efektivni zpusob farmeni. Jde o pomerne malo pouzivany build, jelikoz docela dost lidi nevi o jeho vyhodach, ale k tomu se dostaneme nize. Oc tedy v podstate jde ? O maximalni movement speed (v nasem pripade 109%) a rychlost zabijeni mobu/elit. Vysledna skladba skillu vypada takto
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... YTb!cacaZb
Cely for spociva v aktivaci tri skilu ktere boostnou movement speed.. Jsou opravdu tri, ikdyz to na prvni pohled nevypada a Blizzard nam tuto informaci z neznameho duvodu zatajil Konkretne se jedna o skill "jinx" s runou "angry chicken" ktera pridava 15% movement speed + onech 215% weapon dmg pri aktivaci. Dulezity je samozrejme reset cooldownu ktery poskytuje pasivka "Grave Injustice"+mojo diky ktere muzeme v podstate neustale udrzovat onu maximalni rychlost 109%. Takze zkracene receno litate po mape jako "kamikaze" kure ktere se odpali potom hned soul harvest a na to co eventuelne prezije acid a na elity vsecko dokupy + medvedi
Alternativy: Pokud nekdo nema kompletni zuni set tak je mozne ze se diky kombinaci acid/bears muze dostat do problemu s manou v tom pripade lze u "Spirit Walku" pouzit runu "Honored Guest" na podporu regenerace many, popripade zmenit acid za jiny na manu nenarocny skill. Take lze zamenit pasivku "Spiritual Atunement" za "Spirit Vessel" kde se jeste o neco zkrati cooldowny u "Spirit Walk"u a "Horrify" + dokaze zachranit krk u Reflect packu, ale za cenu snizeni celkove many i jeji regenerace.
Tipy: Chce si to na cely build trochu zvyknout a zazit si jak funguji cooldowny apod. Taky je dobre vedet, ze pokud clovek nabiha do vetsiho packu a chysta se odpalit "Angry Chicken" a v zapeti pouzit "Soul Harvest" je dobre tesne pred aktivaci kurete pustit mysitko a nechat char jakoby bezet dale.. V opacnem pripade se po odpaleni kurzor jakoby lockne na nejblizsim cili a za vysledek to ma ze zustanete stat na onom miste exploze a tim padem neharvestnete dalsi moby pred vami Je to takove kombo ktere se ale za chvili naucite
Pouzitelnost tohoto buildu samozrejme zavisi na vasem dps a celkove skladbe charu.. Osobne takto farmim mp3 jelikoz mi zarucuje defacto IK u vsech mobu a takrka nulovou praci s elitama. Funguje samozrejme i vyse ale na mp5+ uz mam radeji jiny build. Na zaver se sami muzete podivat jak to cele vypada v praxi enjoy..
P.S. Jak uz to tak chodi tak mi pri nahravani nic nepadlo a hned run po tomhle mempo.. ale stejne crap
"Kamikaze Chicken" ultimatni farm build by Coyd
Re: "Kamikaze Chicken" ultimatni farm build by Coyd
Takže na expení/farmení efektivnější než starý dobrý acid build?
vzhledem k tomu ze PL100 a pri prumeru co jsem videl si udaval dmg koem 650K tak je toto pr me zatim nepredstavitelna meta.
Vsak proto jsem v zaveru psal ze zalezi na dps apod.. klidne tak muzes farmit mp0. Jde o to zvolit takove mp aby to bylo co nejefektivnejsi
Zdravím... já jsem, co se WD týče, docela nováček, ale nad tématem Nas*ané Slepice už jsem taky přemýšlel. Nemám teda gear nic moc, tak na moje WD moc nekoukejte, ale zkusil jsem používat: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... TYZ!aaYcbc , vypadá to asi tak, že když mám CD na SW, tak tam naběhnu po svejch, jinak ve spirit formě -> třísknu Harvest -> následuje změna a výbuch slepice -> většinou zemře kotel mobek = oživí se psi, které odpálím skrz sacrifice -> zbytek požere následný Locust Swarm + Bomby, pokud nedoběhly cooldowny (menší grupy, apod...). Docela se mi na tom líbilo, že to vůbec nepotřebuje manu/mana regen a nevím tedy jak fungují dané spelly s attack speedem (co se týče rychlosti spamování sacrifice, delay mezi proměnou a výbuchem slepice, apod...) a taky netuším, jestli Locust Swarm, podobně jako Blizzard může critovat... hold se nevyznám pořádně v mechanikách WD. Pokud si držím harvest na 4-5 stacích, tak jediná věc, která mi razantně hýbe s dmg, je Gruesome Feast (psy obětuju, prakticky pokaždé, takže 5% dmg buff se mi drží non-stop, a ano většinou obětuji všechny 3 psy). A když se mi pěkně zacyklí rotace, tak to čistí elity asi tak rychle jak TR monk... (nevím jestli jsem měl halucinace, nebo co, ale mám pocit, že se svým gearem ze skládky, jinak se asi nazvat nedá, jsem tam zahlédl crity za 800-900k, což nechápu, kde jsem vzal...)
Violence solves everything.
jedu temhle build uz dlouho a je super:) nemam plny zunnimasa set ale da se s manou vyzit diky globe:)mp4 no prob