HC WD MP1
cawte...uz dlhsiu dobu mam mensi problem s gearom alebo aj buildom pre farmenie mp1...medzi mp0 a mp1 je strasne velky skok a ked mp0 davam IK skoro vsetkym a elity kapu za par sekund tak pri mp1 uz elity kladu dost velky odpor...hlavne ak maju reflect...chcel by som vidiet vase buildy a geary s ktorymi farmite pomerne bezpecne mp1...alebo aspon popiste kolko treba rezzov, hp, atd atd vsetko dolezite...ja pre vasu predstavu chodim mp1 s hp cca 50k...rezy all 550+ a fire rez cca 750...armor len cca 3000...mam na vyber medzi loh 1300 alebo ls 5,9 /oboje skorn/...dalej by som sa chcel spytat co sa viac oplati vzhladom na rychlost farmenia a mf...pri mp0 mi jeden bezny run trva cca 40 min pri mf cca 300...pri mp1 mi to trva cca 1h a mf 200...nie som si isty ci to mp1 sa nejak viac oplati nato riziko a dlhsi cas a mensi mf...vase nazory ? 

Re: HC WD MP1
Já farmím/expím MP1 SC s tímhle:
150K DPS s pasivkou (118K bez)
47K life
720 all resist
5000 armor
zbraň s LS nasazuju až na vyšší MP, tady není třeba
Jinak časově mi pořád vychází o trochu lépe MP0, chce to vysoké DPS pro efektivní farmu vyšších MP.
150K DPS s pasivkou (118K bez)
47K life
720 all resist
5000 armor
zbraň s LS nasazuju až na vyšší MP, tady není třeba
Jinak časově mi pořád vychází o trochu lépe MP0, chce to vysoké DPS pro efektivní farmu vyšších MP.
-
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tapeworm#2172
Nechodím nějaké specielní EXP runy nebo MF runy. Většinou běhám celý A3. Založím hru s Q na zabití smraďocha a pak prostě jdu přes hradby až po azmodana včetně všech bossíků.
102K DPS bez buffu "když hraju sam. V partě bez followera mam 97K"
70K+ Life
800+ all res
3500 armor
399 LOH / LS nemám nic - na pokrytí reflect dgm na MP2 to v pohodě staší. Když farmím klíče na větší MP tak už těch 399 LOH začíná být málo, ale dá se to i s tím jen musí člověk trochu taktizovat.
Celý A3 MP0 "nechodím úplně všechny dungeony" cca 45minut. MP1 cca hodinu a MP2 cca hodinu a deset minut. Přesně sem to nikdy nestopoval záleží taky jak se vykecávám v průběhu hraní s kámošema
Většinou běhám MP2, abych se už bez NV dostal přes 300MF.
Na vybavení a skilly se podívej podle Battle Tagu.
102K DPS bez buffu "když hraju sam. V partě bez followera mam 97K"
70K+ Life
800+ all res
3500 armor
399 LOH / LS nemám nic - na pokrytí reflect dgm na MP2 to v pohodě staší. Když farmím klíče na větší MP tak už těch 399 LOH začíná být málo, ale dá se to i s tím jen musí člověk trochu taktizovat.
Celý A3 MP0 "nechodím úplně všechny dungeony" cca 45minut. MP1 cca hodinu a MP2 cca hodinu a deset minut. Přesně sem to nikdy nestopoval záleží taky jak se vykecávám v průběhu hraní s kámošema

Většinou běhám MP2, abych se už bez NV dostal přes 300MF.
Na vybavení a skilly se podívej podle Battle Tagu.
nekro myslel som HC ale nevadi ono je to jedno len sa tazsie zhanaju veci
tape ja mam skoro taky isty build len mam psov namiesto big bad voodoo a v Soul Harvest mam Vengeful Spirit na dmg...
to mp1 uz mi celkom ide mam sice len 47k hp a cca 75k dps bez bufu ale vydrzim...rezisty cca 500 a fire 600+...
vytiahol by som to naviac ale chcem mat s nv 300+ mf...
pouzivam skorna s 1250 dps a cca 1300 loh ale mam aj skorna s 1350 dps a 5,9 ls...ten druhy mi prida cca 7k dps ale mam pocit ze slabsie doplna zivot pokial nekritnem...tak neviem co pouzivat
inac to celkom ide akurat niektore reflecty mi daju zabrat...v inych pripadoch mi elity nic nerobia len ked stojim v tych srackach co hadzu...

tape ja mam skoro taky isty build len mam psov namiesto big bad voodoo a v Soul Harvest mam Vengeful Spirit na dmg...
to mp1 uz mi celkom ide mam sice len 47k hp a cca 75k dps bez bufu ale vydrzim...rezisty cca 500 a fire 600+...
vytiahol by som to naviac ale chcem mat s nv 300+ mf...
pouzivam skorna s 1250 dps a cca 1300 loh ale mam aj skorna s 1350 dps a 5,9 ls...ten druhy mi prida cca 7k dps ale mam pocit ze slabsie doplna zivot pokial nekritnem...tak neviem co pouzivat