Projaxuv Guide 1.0.5 primarne mp5 a niz ;) (upraven)

Odpovědět
Projax
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Projax#2148
Projaxuv Guide 1.0.5 primarne mp5 a niz ;) (upraven)

Příspěvek od Projax » 21.10.2012, 20:01 hod.

Ahoj tak sem se rozhodl po delší době upravit tento post.

takže Můj guide se točí okolo spellu Acid cloud s runou acid rain. Jde o masivní Aoe dmg do velkého raidusu. K tomu aby build fungoval jak má musíme zakomponovat další aspekty.

Zde vám dám nejnovější build který jsem nazval The acid armagedon, protože je to opravdu destrukce nejvyššího kalibru
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... YZT!YaZcab
Build je postaven tedy na AC (acid cloud) A k tomu pasivky Gruesome feast (zvyžuje dmg za lootnute bloby) Grave injustice (redukuje cd při zabíjení mobů) a circle of life (vyvolává psy ze zabíjení mobů)
Další spell je sacrifice, který psy obětuje aby nám daly manu a aby daly masivní dmg do mobů / elitek (udělám českou verzi videa až bude čas a chuť)
Poison dart je tam jen proto abych mohl kdyžtak sestřelit na single nejakýho velkýho moba /elitku která přežije.
Soul harvest dává masivní dmg a zvyšuje nám intelect tedy DMG
Spirit walk a Horrify máme kvůli zvýšení movement speedu a tedy k zrychlení farmy aby to bylo co nejefektivnější.

Itemizace: Je jednoduchá hlavně stackovat crit a crit hit dmg. Určitě nevyhledávejte Attack speed itemy, protože je to fake dps stat (falešný), který vám sice ukazuje, že vám přidává hrozně dmg, ale ve výsledku vám přidá 0.
Hlavní item celého buildu je mojo "thing of the deep", které nám dá pickup radius, který ovlivní všechny pasivky a tím je udělá o 300% efektivnější

Gameplay je tedy následující - Běžíme -> potkáme pack -> zabijemeho rychle acid rainem -> když nemám manu použiju Sacrifice(s runou pride) -> když potkám elity a mám psy tak počkám až to k těm elitám doběhne a odpálim je zaspamuju acid rain případně Soul harvest jestli ho mam připravený a elite umře.

více ve videu.

Každopádně pokud se vám mé guide a videa líbí dejte mi na youtube odběr aby jste podpořili moji snahu a já se posnažím co nejdříve udělat video v českém jazyce

Naposledy upravil(a) Projax dne 13.11.2012, 16:27 hod., celkem upraveno 3 x.

Jojo WD
The Butcher
BattleTag:Jorox#1330

Re: Projaxuv Guide 1.0.5 primarne mp5 a niz ;)

Příspěvek od Jojo WD » 22.10.2012, 17:03 hod.

S tymto buildom musis mat velky mana regen nie?
Obrázek

Projax
Gorebelly

Příspěvek od Projax » 22.10.2012, 17:13 hod.

měl by být, ale nemám o to se stará hlavně Grave injustice a gruesome feast

TrackThor
Doom Knight

Příspěvek od TrackThor » 22.10.2012, 17:17 hod.

velký regen ani není potřeba, tam to akorát párkrát pozvracíš a jinak jedeš šipky
Obrázek

Jojo WD
The Butcher

Příspěvek od Jojo WD » 22.10.2012, 17:33 hod.

Mozem povedat ze som skusal tento build a moc mi to nevyhovovalo moc rychlo som minul manu a kobovia stale zili a tie sipky nestali za nic preto som si spravil svoj build ktory je mozno vydiet v inom topicu kde som ho dal a s tym buildom mobovia padaju ako nic sice hram len act 1
Obrázek

Fryw
Quill Rat

Příspěvek od Fryw » 22.10.2012, 20:44 hod.

Gruesome a grave jsou hodně dobry pasivky. Použival jsem když ještě nebylo MP. Ale chce to ted mit na vyšší mp docela velkej dmg, aby to fungovalo (padaly orby). S mejma 40 k to nema moc cenu...
Doporučite nějakej build na farmeni 1 aktu mp2-3 pro wd s low equipem? S dmg těch 40 k?

Jojo WD
The Butcher

Příspěvek od Jojo WD » 23.10.2012, 17:32 hod.

Skus ten moj build na ten nepotrebujes moc dmg a davas si to celkom v pohode v inej teme ho najdes
Obrázek

Projax
Gorebelly

Příspěvek od Projax » 23.10.2012, 17:44 hod.

tenhle build je na farmeni i s 40k ok, jen se musis naucit dobre hybat a sehnat si trosku pick up raidus ;)

lukasik
Quill Rat

Příspěvek od lukasik » 24.10.2012, 01:31 hod.

Zdravim pratele,

Tak jsem skoukl toto video postavane v prvnim postu (hraju ted WD level 50, build v podstate postaveny na tomto) a nejak tomu nerozumim, ten clovek umrel nekolikrat behem videa a Elitky daval s vypetim veskerych sil (many :D) A to mel Set & rare stuff ... ; premyslim jak to mam hrat, moje postava je momentalne na 50 LVL, snazim se co muzu, ale jde me to snad jeste hur nez tomu clovickovi na videu ... :)

http://eu.battle.net/d3/en/profile/luka ... o/20834227

Za kazdou radu budu velice rad! :) diky

Projax
Gorebelly

Příspěvek od Projax » 24.10.2012, 02:57 hod.

ahoj, nejprve pár věcí ohledně videa: je to točeno monster power lvl 5 a většinou když točím a komentuji tak se pořádně nesoustředím a občas umřu. Dále bych rád zdůraznil MP5 mají rare opravdu hodně životů a proto fighty s rare jsou delší a pokud si myslíš ,že to má vypadat tak jako, že tam přijdu a za 5sec zabiju elitku tak ti rád natočím video z monster power lvl 1 jak budu ty elite packy oneshotovat.
Pokud ti mohu poradit tak doexpi a pak si testuj to co tobě vyhovuje ;)

Jinak zde je druhá část.

TrackThor
Doom Knight

Příspěvek od TrackThor » 24.10.2012, 08:35 hod.

proč nepoužíváš splintery? a) větší šance na proc fireballu b) u normal mobů se nestane, že dáš overdmg, tzn jedna šipka ze tří by na něj stačila a zbylý dvě by šly na dalšího moba
Obrázek

Projax
Gorebelly

Příspěvek od Projax » 24.10.2012, 15:56 hod.

splintery se castí déle

TrackThor
Doom Knight

Příspěvek od TrackThor » 24.10.2012, 16:24 hod.

ta doba je fakt nepatrná, zkus si to porovnat, určitě výhody z toho převýšej, jako dnes u mě, tři firebally v jedný řadě :D to už se mi asi nepovede :D
Obrázek

Projax
Gorebelly

Příspěvek od Projax » 24.10.2012, 16:55 hod.

fireball hitujici za 25k me fakt nevytrhne ;) ja mám radši věci pod kontrolou

Lionergerand
Quill Rat
BattleTag:LionerGerand#2327

Příspěvek od Lionergerand » 25.10.2012, 06:11 hod.

Flame darty mají ještě jinou výhodu, koeficient na LoH u nich je 200%, kdežto u splinteru je to 33% na šipku :). Jinak pěkné videa projaxi :D, sice zrovna fanoušek darts a acidu nejsem, ale dobře se na to kouká. Trochu si mě inspiroval s passivkama, změnil sem názor na PtV, vzhledem k tomu kolik many to žere je mnohem lepší mít místo něj Grave Injustice, dlouho sem váhal co si vybrat, jelikož jedu WD s maximalnim moznym dps, momentalne jsem se spis preorientoval na maximalni mozny dmg :D, Grave dává až moc výhod oproti PtV. Hodím tam odběr ;). Btw pokud můžu doporučit, jestli nepoužíváš Scoundrela jen na MF, tak mu hodit na zbran Windforce s 40-50% knockbackem (nejsou tak drahy, podle dps) a ringy a amulet s 9attack speedem, usnadni to inferno o dost, kdyz strili multishotem 2x za vterinu a pořád všechno hází zpátky :).

Fryw
Quill Rat

Příspěvek od Fryw » 25.10.2012, 16:13 hod.

Projax píše:tenhle build je na farmeni i s 40k ok, jen se musis naucit dobre hybat a sehnat si trosku pick up raidus ;)
Začal jsem u legendární žáby z hlubin. Tyto pasivky to potřebujou jako sůl. Jde to sakra poznat teď...

Projax
Gorebelly

Příspěvek od Projax » 26.10.2012, 00:41 hod.

jj žába je základ, momentálně farmím act 3 MP3 pro expi tak můžu udělat video no a prostě a jednoduše Windforce nemám rád jelikož potřebuju mít moby na kupě ;) jinak těšte se na mp3 farmení video protože tam uvidíte ještě něco lepšího ;)

Bagr13
Doom Knight
BattleTag:Bagr#2994

Příspěvek od Bagr13 » 29.10.2012, 10:16 hod.

Nějak nevím jak se dostat na nějakou rozumnou DMG, nemáte nějakou radu co vyměnit popřépadě za co (nemám moc goldů) ale třeba int nemám tak nízkou.

Nad tím acid jsem taky přemyšlel, ale kvůli malý dmg používám medvědy přece jenom mají nejvíc. Jsem schopnej chodit na MP3 můj strop. :{

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Bagr ... o/16835521

Můj profil :)

TrackThor
Doom Knight

Příspěvek od TrackThor » 29.10.2012, 10:39 hod.

vyměň zbraň + offhand a hned to budeš mít lepší
Obrázek

Bagr13
Doom Knight
BattleTag:Bagr#2994

Příspěvek od Bagr13 » 29.10.2012, 10:54 hod.

No zbraň, ale nějaká, která by byla lepší není v gold možnostech, mojo jsem skoro včera měl, ale tesně před koncem mě přehodily a už jsem nestačil zareagovat.
Tka kdyby jste nějakou zajímavou měli tak pište zkusíme se domluvit :)

Odpovědět

Zpět na „Witch Doctor“