1.0.5 WD build a MP

Odpovědět
Jojo WD
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Jorox#1330
1.0.5 WD build a MP

Příspěvek od Jojo WD » 21.10.2012, 11:10 hod.

Na akom MP hrate? A s akym buildom? Dam sem ja svoj http://eu.battle.net/d3/en/profile/joro ... o/20892533
Je to build celkom dobry no este som nikoho ineho nevidel hrat s takym buildom hram na MP 3 a celkomto ide bez preblemov
Obrázek

Fryw
Quill Rat

Re: 1.0.5 WD build a MP

Příspěvek od Fryw » 21.10.2012, 23:41 hod.

Ahoj, používám něco podobného http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... adW!cZYZcZ
Tady ten build mi dovoluje celkem spokojeně farmit 1a na mp3. Vzhledem k tomu že mám nic moc gear a malou dmg ( 42 k) tak to trvá. Ale neumírám...

Jojo WD
The Butcher
BattleTag:Jorox#1330

Příspěvek od Jojo WD » 22.10.2012, 16:17 hod.

Presne aj ja farmim act1 na Mp3 a nekapem skoro nikdy a za 4 hodky mi padli 3 legendarky takze som celkom spokojny
Obrázek

Fryw
Quill Rat

Příspěvek od Fryw » 22.10.2012, 20:40 hod.

Určitě build někdy změním (podle gearu), ale takhle se mi to líbí. Nepochybuju o tom, že by šla najít lepší kombinace. Ale v D2 jsem měl moc rád druida. Vždycky jsem nějak zkoušel jak ho udělat aby byl hratelny sumoner.
WD byla jasná volba, když přišla trojka. A zdá se že tady sumoner funguje o něco lépe :-)

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 22.10.2012, 20:55 hod.

Tak to jsi asi nehrál před patchem 1.0.4 :D .
Obrázek

Fryw
Quill Rat

Příspěvek od Fryw » 22.10.2012, 21:52 hod.

Hrál, koupil jsem to někdy v srpnu. To se ale opravdu nedalo :-)

vyrostek
Wraith
BattleTag:vyrostek#2592

Příspěvek od vyrostek » 23.10.2012, 13:02 hod.

Myslite, ze se Vam vyplati farmit act1 na MP3? Ono teda samozrejme zalezi co chce clovek farmit. Mne jde ted primarne o itemy, pak jsou XP a nakonec klice. Ja jsem u sveho WD dmg 90k+ zjistil, ze Act1 MP3 zbytecna zdrzovacka obcas i smrt, MP1 jak nuz maslem 2x vic zabitych elit a o 40% vic XP. Kdyz si vemete jake jsou bonusy MP3 oproti MP1 vuci HP a dmg monster, tak se podle me oplati farmit takove MP aby moby sli okamzit na 1 hit a elity do par vterin. Takto se da nafarmit IMO nejvic itemu v pomeru k casu s co nejlepsim poctem XP.

Fryw
Quill Rat

Příspěvek od Fryw » 23.10.2012, 14:07 hod.

Určitě na tom něco bude. Zatím zkouším. Většinou jsem farmil 1 akt (kobky v cementary of forsaken) + fields. Na Mp3. Teď zkouším to stetjny s MP2.

feysgar
Quill Rat
BattleTag:Feysgar#1183

Příspěvek od feysgar » 23.10.2012, 15:38 hod.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Feys ... o/19075671
hraju s timhle buildem, a nemám problém na mp 5, zkoušel sem i mp6 a 7, ale je to už celkem pomalý s tim dps

Fryw
Quill Rat

Příspěvek od Fryw » 23.10.2012, 15:40 hod.

Moc nevídám návrhy buildů s firebats a searing locust. Máte nějakou kombinaci těchto skilů vyzkoušenou? Jsou to přitom kouzla které mi k charakteru witch doctora jako postavě celkem sedí. Existuje nějaký použitelný build ?

feysgar
Quill Rat
BattleTag:Feysgar#1183

Příspěvek od feysgar » 23.10.2012, 16:21 hod.

firebats jsou podstatně slabší než medvědí, ale zas stojí celkem málo many, určitě by z toho šel složit nějakej pěknej build

TrackThor
Doom Knight

Příspěvek od TrackThor » 23.10.2012, 16:31 hod.

hm a co třeba takovej 0s pile on build? http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... UeY!YaZcbY s tím že si můžeš dát třeba spiritual či blood magic
a) potřebuješ mana regen (1-hand, mojo, helma, pasivka) b) -cd na itemech (skull of graps, stone of jordan, kaleidoskop a mojo, všechny čtyři se dají rollnout s -3cd na wall of zombies (u dvou itemů stačí -2cd)
to ti zaručí nonstop spam wally (když takhle chytneš nějakýho creepa u stěny, tak většinou jen skáče :D)
co sem si zkoušel, vyměnil sem potřebné itemy (cca 50M) za itemy za 4M a výslednej dmg je u stěny o něco vyšší (přece jen se tam spamuje místo 180% skillu 550%, samozřejmě dps v tabulce máš asi tak dvakrát menší)
je to takový zpestření a celkem vtipný, hlavně když je zajímavej attack speed (ale pak zas potřebuješ větší regen či to podpořit nějak) o něco složitější než ostatní buildy, ale není to až takovej problém se naučit, kdo už je přesycen spamem medvědů, tak přichází zombie time :D
teď jsem se mrknul na youtube a někoho to taky už napadlo :) https://www.youtube.com/watch?v=LXTzh8GHln8
Obrázek

Lionergerand
Quill Rat
BattleTag:LionerGerand#2327

Příspěvek od Lionergerand » 23.10.2012, 16:35 hod.

Tak tohle je hodně drsný xD, na efekty určitě dobrej build, ale pro rychlou farmu k nicemu :D

TrackThor
Doom Knight

Příspěvek od TrackThor » 23.10.2012, 16:40 hod.

jako ono to není zas až tolik pomalý, problém je, když je dáš třeba na čtyři schození wally, to už uskáčou docela daleko, ten dmg z toho sem měl hodně podobnej tomu co mám teď normálně, každopádně se to řadí mezi funny buildy :D
Obrázek

Lionergerand
Quill Rat
BattleTag:LionerGerand#2327

Příspěvek od Lionergerand » 25.10.2012, 05:54 hod.

Build jsem vyzkoušel a je to fakt hilarious :D, za jednu plnou manu muzu pouzit az 22 Zombie wallu :D a s attack speedem se na to dobre dívá :D, ale problem je malej range do stran a ten knockback :D

Odpovědět

Zpět na „Witch Doctor“