1.0.4 WD

Odpovědět
Fisky
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Fisky#2882
1.0.4 WD

Příspěvek od Fisky » 21.08.2012, 17:13 hod.

právě sem si přečetl patch notes 1.0.4... když sem se pokoušel hrát WD předtím nějak mě nebavil přišel mi slabší teď když vidim ten patch notes říkám si.. tyjo bylo by fajn rozjet si summonera pro srandu kralíkům.. sice to tak rychle padat nebude ale bude sranda.. asi podobne jako s necromancerem v D2

Grasp of the Dead
Skill Rune - Death is Life
Now has a 10% chance to produce health globe or summon a Zombie Dog
pokud by tohle fungovalo tak jak si myslím tak by to bylo super... hodil bych grasp mezi 10 nepřátel = vyvolá mi to zombie čokla? jenom otázka jestli jich můžu mít víc než 3 popř 4 s passivkou
dále gargantuan dostal pořádnou sílu i životy to by byl další mazlíček do armády

passivka Circle of Life
Chance to summon a Zombie Dog when an enemy dies increased from 5% to 30%
by byla taky super pokud bych mohl mít více psíků najednou
a ještě bych tam házel leap spidery = ohromná armáda všelijakých potvůrek a zrůdiček proti ohromné armádě pekel :)

závěrem: napište co si o tom myslíte popřípadě jak by jste si poskládali summonera vy

odkaz na patch notes: http://eu.battle.net/d3/en/blog/5691275 ... 21_08_2012

borgir
Quill Rat

Re: 1.0.4 WD

Příspěvek od borgir » 21.08.2012, 18:43 hod.

perfektne zmeny, zajtra po 2mesiacoch opet prechadzam z wowka na d3 a idem WD summon build :) hura

Fisky
Quill Rat

Příspěvek od Fisky » 21.08.2012, 19:18 hod.

nevis jak to bude fungovat? bude max ti 4 pejsci nebo neomezene podle toho kolik se mi jich vyvola z tech skillu? i kdyz o summon buildu docela pochybuju bojim se ze priseraci nepujdou do mych petiku ale do mě.. jelikoz mam i DH a templare k tomu .. templar tam nabehne mobky ho obejdou a jdou po mě jako kdyby tam vůbec nebyl tak uvidíme

Bubaak
Quill Rat
BattleTag:Bubaak#2950

Příspěvek od Bubaak » 21.08.2012, 20:32 hod.

Max 3 psi, resp. 4 s pasivkou.

Fisky
Quill Rat

Příspěvek od Fisky » 23.08.2012, 08:32 hod.

tak se začal expit WD a tahkle nějak by měl finálně vypadat : http://us.battle.net/d3/en/calculator/w ... adg!YYYcaa
něco na styl summonera v D2 tak by i tohle mohlo dosti efektivně působit kdyžtak napište co si myslíte o tomhle buildu popřípadě si udělejte svůj a podělte se s námi o něj

edit: ještě bych to viděl aspoň na dva itemy s pickupem aby mí miláššci neumírali tak bych hodil spirit walk občas zaběhl do bitevního pole a sebral health globe

TrackThor
Doom Knight

Příspěvek od TrackThor » 23.08.2012, 08:59 hod.

no osobně se mi nelíbí akorát to, že tam hodíš ty svoje primární/sekundární spelly a pak tam běháš 5s :d jinak to mám docela podobné, akorát volim jiné runy
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Witch Doctor“