Ahoj zrovna jsem dohrál D3 na normál za Wd, a protože jsem amatér (snad zatím ), chtěl bych se zeptat, jaké staty kromě intelektu a vitality vyhledávat a popřípadě, zda by někdo mohl napsat nějaká čísla. Pokud se rozhodnete odpovědět, moc děkuju.
S pozdravem Nepehath
WD jaké staty
Re: WD jaké staty
Az do Inferna neni moc potreba hledat krom totohle neco moc navic snad jen k jiz psanym Int a Vit:
Pokud jedes ciste DMG
Ruce - atk speed a crit. chance
Helma - socket, crit. chance
Bracer - crit. chance
Boty - movement speed
Mojo - crit. chance
Jewely - crit. DMG,crit. chance,atk speed nejlepe kombinace ale neni to nejlevnejsi
Zbran - nejlepe crit. DMG nebo aspon na socket nejlepsi oboji(na malych levlech je nejlepsi misto socketu na Crit. DMG pouzit cerveny boost je mnohem vetsi)
Az do inferna nema zadnej tank build nijak moc vyznam a odchodis to temer s cimkoli pokud pouzivas AH.
Na tank build potrebujes Armor,Physical resistance,All resist a zbran s Life on Hit nejlepe na socket
Pokud jedes ciste DMG
Ruce - atk speed a crit. chance
Helma - socket, crit. chance
Bracer - crit. chance
Boty - movement speed
Mojo - crit. chance
Jewely - crit. DMG,crit. chance,atk speed nejlepe kombinace ale neni to nejlevnejsi
Zbran - nejlepe crit. DMG nebo aspon na socket nejlepsi oboji(na malych levlech je nejlepsi misto socketu na Crit. DMG pouzit cerveny boost je mnohem vetsi)
Az do inferna nema zadnej tank build nijak moc vyznam a odchodis to temer s cimkoli pokud pouzivas AH.
Na tank build potrebujes Armor,Physical resistance,All resist a zbran s Life on Hit nejlepe na socket
díky moc
Ahoj, chtěl bych se zeptat ještě na jednu věc, prohlížel jsem si fórum a některé buildy jsou udělané tak, že používají třeba 2 spelly z defensive výběru a třeba další 2 z woodoo, jak si to můžu nastavit?
díky