Zbraň inferno - IAS, +skill dmg
Měl bych dotaz s čím běháte 3 a 4 akt na infernu. Zda preferujete na zbrani IAS, intel, + poison dart dmg nebo něco úplně jiného. Pomalu koukám na aukci a přemýšlím co si pořídit.
V současné chvíli začínám druhý akt, nevynechávám elitky ani champíky (zatím) - takže se snažím oblíkat nějak adekvátně obtížnosti. Staty se mi pohybují 26k HP, 22k DPS, 300-400 resist all, Atack speed 1,5.
Nosím 1h axku 613 DPS, 180-410 Light dmg, 220 intel, 1,3AS.
Jsem tak nějak smířen s tím, že bude potřeba zainvestovat do zbraně na úrovni 950+ DPS co nejrychlejší. Otázka zní, jestli je nutné hlídat i staty na zbrani, + poison dart dmg atd... Všechny tyhle faktory jsou značně omezující a hodně prodražují nákup + snižují DPS zbraní, které všechny tyto věci mají.
Zároveň mě zajímá čím taháte IAS, mám ring, rukavice, zbraň a nechápu - jak se dostáváte na 2,5...
Díky za info i případné názory
V současné chvíli začínám druhý akt, nevynechávám elitky ani champíky (zatím) - takže se snažím oblíkat nějak adekvátně obtížnosti. Staty se mi pohybují 26k HP, 22k DPS, 300-400 resist all, Atack speed 1,5.
Nosím 1h axku 613 DPS, 180-410 Light dmg, 220 intel, 1,3AS.
Jsem tak nějak smířen s tím, že bude potřeba zainvestovat do zbraně na úrovni 950+ DPS co nejrychlejší. Otázka zní, jestli je nutné hlídat i staty na zbrani, + poison dart dmg atd... Všechny tyhle faktory jsou značně omezující a hodně prodražují nákup + snižují DPS zbraní, které všechny tyto věci mají.
Zároveň mě zajímá čím taháte IAS, mám ring, rukavice, zbraň a nechápu - jak se dostáváte na 2,5...
Díky za info i případné názory
Re: Zbraň inferno - IAS, +skill dmg
Ja to beru takto:
1) dps (knife, dagger, sword, sekyra)
2) attack speed (viz. vyse s vyssim AS, idealne pak + dalsi AS)
3) staty (int + vit)
4) lifesteal, poison dart dmg
Na Act II potrebujes idealne 900+ dps zbran.. pokud zapadne do toho co je napsano vyse, je to idealni vec. Mace taky nejsou spatny, ale maj horsi attack speed..
AS mam uz pres 2.68.. ted beham se sekyrou, ktera ma myslim 21% AS navic.. + ringy, rukavice.. a nemam jeste amulet.. na kterej nemam prachy .
Jinak dost znacne ti dokazou zvysit AS nektery legendary predmety, ktery standardne AS nemaj.. jako napr hlava a dalsi.. pokud bys mel stesti na drop, tak hlava se hodne vyplati.. zvedla mi dps o 4000.. "angels visage" se jmenuje, ci tak nejak.. mrkni se po ni na AH a nebo vydropuj
Pokud bys ji chtel farmit, tak Act III na Hell.. posledni cast Actu pred Azmodanem.. padli mi tam uz dve, ty same.. jednu nosim.. druhou sem prodal za 4 mega
1) dps (knife, dagger, sword, sekyra)
2) attack speed (viz. vyse s vyssim AS, idealne pak + dalsi AS)
3) staty (int + vit)
4) lifesteal, poison dart dmg
Na Act II potrebujes idealne 900+ dps zbran.. pokud zapadne do toho co je napsano vyse, je to idealni vec. Mace taky nejsou spatny, ale maj horsi attack speed..
AS mam uz pres 2.68.. ted beham se sekyrou, ktera ma myslim 21% AS navic.. + ringy, rukavice.. a nemam jeste amulet.. na kterej nemam prachy .
Jinak dost znacne ti dokazou zvysit AS nektery legendary predmety, ktery standardne AS nemaj.. jako napr hlava a dalsi.. pokud bys mel stesti na drop, tak hlava se hodne vyplati.. zvedla mi dps o 4000.. "angels visage" se jmenuje, ci tak nejak.. mrkni se po ni na AH a nebo vydropuj
Pokud bys ji chtel farmit, tak Act III na Hell.. posledni cast Actu pred Azmodanem.. padli mi tam uz dve, ty same.. jednu nosim.. druhou sem prodal za 4 mega
Weapon - 900DPS +
Ring 2x 15% IAS
Amul 15% IAS
Rukavice 15% IAS
Weapon 15-20% IAS
Takhle nějak tomu teda rozumim, vyšší IAS než jsem uvedl totiž znamená navýšení ceny itemů o několik milionů, tohle se dá sehnat relativně v pohodě ještě. Cokoliv dalšího už je slušná haluz jako hlava, kterou zmiňuješ.
No mrknu do aukce a uvidíme, mám štěstí, protože na zbrani mám "jen" 220intelu. Takže můžu koupit holou DPS daggeru a zas o tolik nepřijdu se dá říct.
Ring 2x 15% IAS
Amul 15% IAS
Rukavice 15% IAS
Weapon 15-20% IAS
Takhle nějak tomu teda rozumim, vyšší IAS než jsem uvedl totiž znamená navýšení ceny itemů o několik milionů, tohle se dá sehnat relativně v pohodě ještě. Cokoliv dalšího už je slušná haluz jako hlava, kterou zmiňuješ.
No mrknu do aukce a uvidíme, mám štěstí, protože na zbrani mám "jen" 220intelu. Takže můžu koupit holou DPS daggeru a zas o tolik nepřijdu se dá říct.
To ma kazdy item presně stanovene v jake casti hry jej lze ziskat?Já myslel ze je cela hra ohledne dropu naprosto random.Pokud se daji itemy cilene dropovat je nekde nejaky seznam nebo rozpis kde se co nejlepe dropuje?pita píše:Ja to beru takto:
To si myslel spravne.. je to random samozrejmne.. nicmene uz ted vznikaj ruzny "vedecky" teorie o tom co kde a jak dropuje Ja jen rikam, ze na tom Hellu padli uz dve.. skoro na stejnym miste a se stejnyma statama (rozdil v INT na ty helme byl 2).. nejspis nahoda, jak hovadoSamariel píše:To ma kazdy item presně stanovene v jake casti hry jej lze ziskat?Já myslel ze je cela hra ohledne dropu naprosto random.Pokud se daji itemy cilene dropovat je nekde nejaky seznam nebo rozpis kde se co nejlepe dropuje?pita píše:Ja to beru takto:
No ja uz sem se lekl a zacal projizdet net.Je jasny ze v kazde casti hry ti padaji itemy v urcitem levlovem rozmezi ale ta pravdepodobnost ze ti neco konkretniho padne je neskutecna pokud pocitam s random dropem a to ze ti padly dve stejne Legendarni veci no nemam slov...Zkus sportku :-D
Tak maxovat AS jentak pro nic za nic je nesmysl a dps se dá nabrat i dalšími různými způsoby. Všechno by se podle mě mělo odvijet hlavně od buildy, logicky když spotřebovávám hodně manu, tak se AS budu snažit držet nízký. Pak tu jsou alternativy jako crit chance, crit dmg, různý boosty spellů atd. S inteligencí to zase taky nepřehánět, čim víc, tim míň přidává. Zkrátka mít všechno vyvážený a hotovo
Včera sem začal druhej akt, 20k hp, 34k DPS 400 Resist all, cca 1850 inteligence. Na publicu mě to hodilo k DH a monkovi. Magdu jsme zabíjeli s 2 NV. Malej dmg - začínám přemýšlet, jestli to nepostavit na critu a crit dmg celé tak jak píše afro. Jinak koupil sem ring a amul 15IAS a 80 intel. Pokud člověk nemá miliony, je to nejlevnější cesta ke zvednutí DPS. Bohužel se potvrdilo, že od druhého aktu infu je fakt jedno, jeslti máte 40k hp nebo 15 == stejně téměř IK:)
- st.ranger
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:stranger#2818
Budu rád, když se vůbec na Inferno dostanu. Momentálně jsem v quest Imprisoned Angel na Hell a tohle je můj build.
Uvažuji ale o pár změnách. GotD zaměním za Haunt s ozdravovací runou, BBV zaměním za ZCh s Bears a PS Tribal za Blood Ritual. Tribal docela zklamal, protože podle všeho je zabugovaný a nefunguje na Fetish.
Dmg mám chabé, jen 4,5k a 20k HP. Problém je hlavně v předmětech, nenacházím nic důstojného, měl jsem štěstí akorát na socketed, takže ve všem mám gemy na INT. Uvažuji o občasném obměňování s MF, protože najít něco použitelného je opravdu těžké a už takhle je to dost obtížné hrát.
Zatím jsem nenašel jedinou Legendary, což svědčí o chabosti mého MF. Kamarád měl štěstí a našel hodně slušnou Legendary a na AH ji prodal za 3mil. Díky tomu si koupil pořádnou zbraň, se kterou už Inferno za Wizarda zvládá.
Uvažuji ale o pár změnách. GotD zaměním za Haunt s ozdravovací runou, BBV zaměním za ZCh s Bears a PS Tribal za Blood Ritual. Tribal docela zklamal, protože podle všeho je zabugovaný a nefunguje na Fetish.
Dmg mám chabé, jen 4,5k a 20k HP. Problém je hlavně v předmětech, nenacházím nic důstojného, měl jsem štěstí akorát na socketed, takže ve všem mám gemy na INT. Uvažuji o občasném obměňování s MF, protože najít něco použitelného je opravdu těžké a už takhle je to dost obtížné hrát.
Zatím jsem nenašel jedinou Legendary, což svědčí o chabosti mého MF. Kamarád měl štěstí a našel hodně slušnou Legendary a na AH ji prodal za 3mil. Díky tomu si koupil pořádnou zbraň, se kterou už Inferno za Wizarda zvládá.
Já mám 54k dps a 41k hp, Diablo jde sice jako po másle, ale ve druhý fázi řádí tak nechutně, že bych spíš k tomu equipu potřeboval kapku štěstí
Tohle je problém, 4,5k dmg je fakt slabota, kup si zbraň za cca 50 000 - 100 000,-. Osvědčený build do konce hellu http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... ZUW!acaZbb. Na jednotlivce případně menší skupinky max 4 monster dej spirit walk, naběhni mezi ně, dej soulharvest, odběhni kousek od nich a zachaneluj do nich medvědy. Zbytek už dojedeš šipkama. Na elite a šampíky pust voodoo + fetishe, dej SW - SH - medvědy - odběhni - SW - SH - medvědy a takhle furt dokola. Sepne se ti tím vision quest a budeš mít relativně nekonečnou zásobu many. Při čekání na CD SW+SH kituj.st.ranger píše: můj build.
S tím by si měl být schopen dohrát hell i s horším equipem + inferno první akt s tím můžeš farmit s lepším equipem. Na MF se vykašli. Dojeď na 60 a pak už to aspon trochu řeší NV. Talenty pak vyměníš fakt až na začátek druhého aktu.
- st.ranger
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:stranger#2818
Ono takhle se to celkem hrát dá, jen to trvá dlouho a pochybuji, že bych měl třeba u Beliala šanci. Chce to hold nacházet nějaké slušné vybavení, craft se mi moc nedaří, k tomu potřebuji moc knih a výsledek nedosahuje kvalit, kterými bych mohl něco vyměnit. Ale taktika, kterou uvádíš jsem též zkoušel. V podstatě problém je v tom, že boje trvají až moc dlouho a nebýt socketu, mám smůlu. Teď mám ke všemu 2-hand kopí, které dost zpomaluje, jinak bych ale měl sotva 2,5k dmg. Hold za WD to není sranda, z počátku se celkem dařilo. Asi budu muset nakoupit něco na aukci, i když se mi moc nechce.Yaka píše:Tohle je problém, 4,5k dmg je fakt slabota, kup si zbraň za cca 50 000 - 100 000,-. Osvědčený build do konce hellu http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... ZUW!acaZbb. Na jednotlivce případně menší skupinky max 4 monster dej spirit walk, naběhni mezi ně, dej soulharvest, odběhni kousek od nich a zachaneluj do nich medvědy. Zbytek už dojedeš šipkama. Na elite a šampíky pust voodoo + fetishe, dej SW - SH - medvědy - odběhni - SW - SH - medvědy a takhle furt dokola. Sepne se ti tím vision quest a budeš mít relativně nekonečnou zásobu many. Při čekání na CD SW+SH kituj.st.ranger píše: můj build.
S tím by si měl být schopen dohrát hell i s horším equipem + inferno první akt s tím můžeš farmit s lepším equipem. Na MF se vykašli. Dojeď na 60 a pak už to aspon trochu řeší NV. Talenty pak vyměníš fakt až na začátek druhého aktu.
Řeknu Ti to takhle - hell jsem k belialovi dohrál s obouruční kuší, diabla sem zabíjel s 2H polearmou... U Beliala si tam místo medvědů a soulharvestu dej Haunt a Locust swarmu. To hodíš a jen běháš:)