na tebe byl jen ten prvni odstavecAlterEgo píše:
Patrne jsi si popletl nicky, protoze ja tu zadny build nepostuju. Postoval jej Romanides.
Nenapsal jsem, ze je zbytecne to resit. Napsal jsem akorat ze vime malo. Ale uz podle toho, co vime, nebude tohle fungovat. Ja sam budu hrat hru kvuli infernu, protoze tak hraju kazdou hru, kterou jsem dosud hral. Vydelal jsem hranim her penize, at uz z turnaju, prodavani charu, atd. Zkratka me bavi hrat na top levelu a budu se o to snazit i v Diablu 3.AlterEgo píše: Co se tyce toho inferna, tak souhlasim, ze je uplne zbytecne to ted resit, kdyz nikdo nevi co od toho ocekavat a o to vic me zarazi, ze tu Vozi porad resi nejake inferno ve kterem budou behat jen rare a elitni mobove s neprijemnyma kombinacema vlastnosti.
A mimochodem, i Ty jsi tam resil nejake inferno a ted zas pises, ze to nema smysl resit. Pokud vim, tak ani Romanides pri prezentaci toho buildu nepsal, ze to je build na inferno.
Navic uz nahore jsem napsal, ze bude mit problemy i na normal/nightmare (mozna ne problemy, ale vymenou skillu by se mu hralo mnohem lepe)
Bude mit pety, ale nebudou prizpusobeny tankovat, navic nebude mit spelly prizpusobeny na to, aby neco jinyho sundal - je videt, ze se snazi maximalizovat damage sacrifice, coz proste podle me nebude fungovat.AlterEgo píše: On bude mit vyspawnovane pety, kteri budou pobihat kolem nej a bude to to prvni po cem se mobove rozbehnou, protoze ty jeho pety jako prvni uvidi, kdyz se nebude cpat moc dopredu. To mu da nejaky cas se zorientovat a podivat se jake vlastnosti ti pripadni elitni a rare mobove maji a kdyz to budou nejaci neprijemni, tak ty pety nemusi hned odpalovat, ale muze je tam nechat co nejdele a zatim je zabijet ostatnima spellama co ma.
Kazdej to vidi jinak, ja s nim souhlasim. Bnet fora jsou plny lidi jako on a vetsinou hre rozumeji vic. Alespon mas nazor od lidi, kteri hrajou hru jinak.Madus píše: Voziho posty na buildy uz ani necitam, viacmenej niekolko mesiacov je to dokola to iste, dokonca ked mu niekto nato nieco odpise tak je automaticky "personal hater" (no offense)
Ja zde proti lidem nic nemam, ale build je o kritice, ne o chvale. A za kritiku se do me kazdej navazi..