Zmena equipu

Odpovědět
J.U.R.D.A.
Quill Rat
BattleTag:Jurda#2273
Zmena equipu

Příspěvek od J.U.R.D.A. » 20.11.2012, 22:08 hod.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Jurd ... ro/2807956

Co by jste mi poradili za zmenu, aby se mi zvedl dmg a zaroven bych neprisel moc o resisty? Ringu mam vic stridam podle potreby. Cast equipu mi pridava MF, ale s lepsim bych presel na vetsi MP, tam by se to vykompenzovalo. Zatim davam nejvic MP5, ale chtel bych tak MP7.
Kdyz tak jeste muzete poradit i zmenu skillu...

Reve
Zhar the Mad
BattleTag:Reve#2353

Re: Zmena equipu

Příspěvek od Reve » 21.11.2012, 10:44 hod.

no tak zalezi kolik na to mas...

A dalsi vec s takovym gearem bych doporucil chodit mnohem mensi MP.Rychleji na nafarmis.Rychleji posilis a pak muzes az chodis vetsi MP.

J.U.R.D.A.
Quill Rat
BattleTag:Jurda#2273

Příspěvek od J.U.R.D.A. » 21.11.2012, 16:16 hod.

ok

zylvar
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:zylvar#2475

Příspěvek od zylvar » 21.11.2012, 18:12 hod.

tal rasha je super item na dmg dava atspd a ranec INT (má tři sloty) bidoval jsem to sice tyden ale sehnal jsem moc pěknej za 3M

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 21.11.2012, 18:25 hod.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tyck ... ro/7380552

Na damage mám jiné ringy, jeden oba crity i attack speed, druhý pak je Zunimassa´s Pox (oba crity + cca 70 all rezist), ten mi totiž pak dává bonus +130int. Jo a Tal Rasha chestka když se vynechá ten MF, tak lze koupit i s all rezist. Botky a Lacuni prowlers dávaj +24% movement speed a to se vážně hodí :wave:
S buffy v max. výbavě 210k dmg, nicméně na expení a farmení je fakt ideální MP1 z pohledu efektivity, prakticky nevylezu z archona když je dost nepřátel, MP3 chodím pro zábavu, klíčky na MP5 a bosáky s dobrou partou MP6 ;)

JURDA - koukám na tvůj build - jen blizzard a hydra? Já to sice hraju taky divně, ale tohle mi přijde ještě šílenější :D

Odpovědět

Zpět na „Wizard“