Odlepil jsem se ode dna, aneb 170 M Goldů na investice
- SuperSrac
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:SuperHrac#2104
Po 215 hodinách hraní a 4100 Elite Kills mě konečně padl pořádnej Item. Setovka pro monka (http://i50.tinypic.com/24n1ncw.jpg), takže šla postupně za 100 Eur->80->65 Eur do RMAH. Dnes se prodala, takže mám cca 170 M Goldů a vylepšení mé Wizardky Hermiony. A o co se mě jedná? Jak nejlépe využít oněch 170M při upgradech. Myslím, že nejlepší by bylo koupit cca 5-6 věcí po cca 20-30M, ale které? Můj styl hraní: sice uhýbám, ale nyní moc nepřežiju a snažím se kitovat :-)
Moje zakladni staty UnBuff jsou:
Inteligence=2276
Vitalita=632
Armor=4275
Damage=84400
Všechny detaily jsou zde: http://tinypic.com/r/rhqw6b/6
Nyní hraju tento build: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... Ygf!baaaZZ
Celá Hermiona je tady: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Supe ... o/14906071
Už jsem prošel pár profilů, ale nejsem z toho moc chytrej.
Chtěl bych všechno: Vile Wards+Whitching Hours+Zunnimasa Chestku+Ice Climbers atd. ale na to mít nebudu. Aktuálně mě nejvíc štve:
1. že nic nepřežiju (mám jít směrem Armor nebo Allres?)
2. že mám slabý DPS (vyměnit Wandku za nějaký 1H s velkým Physical Damage + Triumvirate) LifeSteel? Nebo můžu Kitovat Arcane Orbem (posílit )
3. Dostanu za tyto peníze nad 150k DPS UnBuff při adekvátním zvyšování přežití?
4. že mám malý MF a tudíž mě toho moc nepadá (na jakých itemech je MF nejlevnější?) nebo raději Expit (hemlou se šutrem) a MF bude přibývat pomalu sám?
5. že jsem pomalej. Potřebuju rychlejší boty? nebo mám +12% speed nahonit na na Bracerech?
Uvítám vaše názory na pořadí Itemů které vyměnit nejdřív + co na nich vylepšít oproti stávajícím.
Nebo aspoň stručné odpovědi na otázky 1.-5.
Moje zakladni staty UnBuff jsou:
Inteligence=2276
Vitalita=632
Armor=4275
Damage=84400
Všechny detaily jsou zde: http://tinypic.com/r/rhqw6b/6
Nyní hraju tento build: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... Ygf!baaaZZ
Celá Hermiona je tady: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Supe ... o/14906071
Už jsem prošel pár profilů, ale nejsem z toho moc chytrej.
Chtěl bych všechno: Vile Wards+Whitching Hours+Zunnimasa Chestku+Ice Climbers atd. ale na to mít nebudu. Aktuálně mě nejvíc štve:
1. že nic nepřežiju (mám jít směrem Armor nebo Allres?)
2. že mám slabý DPS (vyměnit Wandku za nějaký 1H s velkým Physical Damage + Triumvirate) LifeSteel? Nebo můžu Kitovat Arcane Orbem (posílit )
3. Dostanu za tyto peníze nad 150k DPS UnBuff při adekvátním zvyšování přežití?
4. že mám malý MF a tudíž mě toho moc nepadá (na jakých itemech je MF nejlevnější?) nebo raději Expit (hemlou se šutrem) a MF bude přibývat pomalu sám?
5. že jsem pomalej. Potřebuju rychlejší boty? nebo mám +12% speed nahonit na na Bracerech?
Uvítám vaše názory na pořadí Itemů které vyměnit nejdřív + co na nich vylepšít oproti stávajícím.
Nebo aspoň stručné odpovědi na otázky 1.-5.
Re: Odlepil jsem se ode dna, aneb 170 M Goldů na investice
Osobne jsem DH vymenil za Wizzarda, protoze je dle meho nazoru nejvetsi zabijacky character ve hre, se kterym je mozne hrat vyssi MP (uz me instant kill na DH nebavil). Viz build na mrazeni, ktery pouzivam. V podstate je temer celou dobu drzim u ledu (k tomu je potreba zvysovat Crit Hit Chance a Attack Speed). Wizzarda mam od patku, takze boost teprve prijde. Nicmene, kdyz mam dost potravy, nemam problem se "koupat v ohnivem bazenku" od elitek a mrazit a nahazovat Diamond Skin 
1. Urcite resisty. Ja s buffem mam res all 900-1000 + vitalitu
4. Osobne uz MF neresim. S Demon Hunterem jsem mel MF pres 400% (paragon + MP + NV) a stejne to nebyla zadna hitparada. MF je jen o nahode a spis bych expil.
Ad 2,3,5:
Co jsem koukal na Wizzarda, tak nejvice se mi libi setove veci a to: Chantodo (Wandka + offhand) a Zunimassa (chest, ring, boty). Ten boost je ohromnej + tyto setove itemy maji krasne staty. Osobne bych sel timhle smerem. Koupil jednu vec a setril na dalsi. V tvem pripade bych asi zacal chestou, kde je all resist a botami.

1. Urcite resisty. Ja s buffem mam res all 900-1000 + vitalitu
4. Osobne uz MF neresim. S Demon Hunterem jsem mel MF pres 400% (paragon + MP + NV) a stejne to nebyla zadna hitparada. MF je jen o nahode a spis bych expil.
Ad 2,3,5:
Co jsem koukal na Wizzarda, tak nejvice se mi libi setove veci a to: Chantodo (Wandka + offhand) a Zunimassa (chest, ring, boty). Ten boost je ohromnej + tyto setove itemy maji krasne staty. Osobne bych sel timhle smerem. Koupil jednu vec a setril na dalsi. V tvem pripade bych asi zacal chestou, kde je all resist a botami.
- SuperSrac
- Quill Rat
Boty+Chestka je u mě slabá, máš pravdu. Ale myslel jsem si, že raději zlepším víc věcí průměrně, než 1-2 pořádně ...
a co treba tal rasha chestku ?
imo za tyhle penize se na 150k unbuff nedostanes, mozna jo ale za cenu all resu a vitality. Co jsem koukal na tvuj profil tak by to chtelo nejlepe vymenit asi vse
kazdopadne velky boost dmg za male penize ziskas ve forme rukavic , minimalne 150 int 9 cc a 35+CD mozna i nejake AS k tomu, osobne bych asi premyslel nad tim zunimassa ring boty armor. Witching hour je draha sranda, a navic prijdes o hodne ressu a vitality
edit: koukam ze mas skoro na kazdem itemu CD, ale CC nemas skoro zadne postrada to smysl... idealne bys mel mit CC a CD v pomeru 1:10. Dal bych se vyprdnul na nejake MF na itemech, ktery to strasne zdrazuje a potom ti chybi vitalita nebo all resy. Levne se ted daji koupit Depth diggers, tam bys neprisel ani o magic find. Muzes se podivat na muj profil, pro inspiraci, neni to zadna slava ale svaci to celkekm solidne
edit2: all res 1000 urcite neni potreba, pokud nehrajes melee wizarda, idealne mit kolem 600 s energy armorem. Kadzopadne to jde ruku v ruce s DMG outputem. Pokud to budes pizlat moc dlouho, moby maji vic casu ti udelit vic dmg

edit: koukam ze mas skoro na kazdem itemu CD, ale CC nemas skoro zadne postrada to smysl... idealne bys mel mit CC a CD v pomeru 1:10. Dal bych se vyprdnul na nejake MF na itemech, ktery to strasne zdrazuje a potom ti chybi vitalita nebo all resy. Levne se ted daji koupit Depth diggers, tam bys neprisel ani o magic find. Muzes se podivat na muj profil, pro inspiraci, neni to zadna slava ale svaci to celkekm solidne

edit2: all res 1000 urcite neni potreba, pokud nehrajes melee wizarda, idealne mit kolem 600 s energy armorem. Kadzopadne to jde ruku v ruce s DMG outputem. Pokud to budes pizlat moc dlouho, moby maji vic casu ti udelit vic dmg

SuperSrac: To je samozrejme spis nazor od nazoru. Nekdo ti rekne, ze je lepsi zmenit vice veci a nekdo, ze radeji 1-2 lepsi kusy. Osobne zastavam nazor, ze vymenu jednoho az dvou kusu je lepsi varianta. Duvod je ten, ze lepsi item pote lepe prodas na AH. Navic, kdyz vymenis vice veci, budes mit problem se stalym rozprodavanim slabsich kusu, kterych budes mit vice. Kdyz se nejakou dobu zameris na 1-2 kusy a budes sledovat jejich ceny, postupem casu budes schopen perfektne rozpoznat, zda je koupe onoho kusu vyhodna. Ale je to asi na tobe 
Reve: Ona i rare chesta je dobra. Ale setova vyhoda ze Zunimassi me prijde lepsi nez vyhoda z Tal Rasha.

Reve: Ona i rare chesta je dobra. Ale setova vyhoda ze Zunimassi me prijde lepsi nez vyhoda z Tal Rasha.
JayBert: Otazkou je, jak toho wizzarda pouzivas. Jak pises... Kdyz fungujes ve forme tanku, ktery jede melee, tak resisty potrebujes. Osobne hraju presne tenhle styl. Jsem vyhodny spise do party, kde se snazim moby drzet a cekam, az je kolega sesvaci
Ale i tak uz vim cestu, jak udelat boost na dmg a davat si je sam.

Samozrejme, o tom to je. Ja s archonem nepotrebuju tolik resistu protoze se ke me moby ani nedostanou, navic stackuju armor + archon sam zveda resisty a armor
Kazdopadne by si SuperSrac mel nejdriv ujasnit, jakym smerem se chce jeho wizardka ubirat. Vybrat build a podle toho shanet equip, protoze CM wizard potrebuje o trochu jinej equip nez treba archon atd

nj bonus mozna lepsi ma, ale nema attack speed....finc píše:SuperSrac: To je samozrejme spis nazor od nazoru. Nekdo ti rekne, ze je lepsi zmenit vice veci a nekdo, ze radeji 1-2 lepsi kusy. Osobne zastavam nazor, ze vymenu jednoho az dvou kusu je lepsi varianta. Duvod je ten, ze lepsi item pote lepe prodas na AH. Navic, kdyz vymenis vice veci, budes mit problem se stalym rozprodavanim slabsich kusu, kterych budes mit vice. Kdyz se nejakou dobu zameris na 1-2 kusy a budes sledovat jejich ceny, postupem casu budes schopen perfektne rozpoznat, zda je koupe onoho kusu vyhodna. Ale je to asi na tobe
Zrovna tal chesta ho nevytrhne, kdyz mu chybi resisty. Zacal bych u zuni ring+boots a pak pridal bud armor nebo tal rasha armor
taky ted premyslim co dal kouopit..premyslim bud dele setrit na zbran, nebo tal rasha chestku a nebo poradny gloves
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Reve ... ro/1550990
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Reve ... ro/1550990
Attack Speed muze nabrat jinde. Zbran, rukavice, offhand, ring, amulet. Tech moznosti je hodne.
Asi nema cenu rikat co je lepsi. Spise je to tak, jak pise JayBert: zalezi na tom, jaky jede ci chce jet build.
Asi nema cenu rikat co je lepsi. Spise je to tak, jak pise JayBert: zalezi na tom, jaky jede ci chce jet build.
- SuperSrac
- Quill Rat
JayBert: Díky, tvůj Joker vypadá dobře. Moje CD je nyní +263% a CC +33%, což sice není 10:1, ale blížím se :-) O ringu jsem neuvažoval, ale něco na tom bude. Zuni boty cca 50-60M, Zuni Ring 60-80M, možná zbyde ještě na tu Tal Rascha čestku ...
ja sem nerikal, ze je neco lepsi nebo horsi..jen sem poukazoval na dalsi moznost a ta cena neni tak hrozna..nejaka slabsi se da sehnat do 10m..finc píše:Attack Speed muze nabrat jinde. Zbran, rukavice, offhand, ring, amulet. Tech moznosti je hodne.
- SuperSrac
- Quill Rat
finc: Chtěl bych jet Archon, ale neumírat na Instant kill. Archon jsem měl na celý Inferno Act3-4, teď jsem ho dal k ledu kvůli rychlosti a DMG těch potvor. Stejně jsem kvůli blbých statům jen málokdy vydržel Archona bez cooldownu. Prostě jsem pražil a potom utíkal a házel za sebe Arcane Hydry
SuperSrac: Jde o to jaky chces staty na tech zuni vecech. Momentalne se daji koupit stredni trida boty tak kolem 20-30 pokud tam nechces mit 60+ all res a ring
sel taky dolu. Samosebou Pox s CC pod 100 mega zatim nejde
. TR chestka pekna se da koupit do 30 mega, slo to vsechno hrozne dolu 
sel taky dolu. Samosebou Pox s CC pod 100 mega zatim nejde

jj ceny jsou ted jinde...ja ted koupil ty ramena co mam na sobe(vile ward) za 1,5m..neni to zadnej TOP kus, ale myslim, ze za tu cenu parada
- SuperSrac
- Quill Rat
Cena goldů šla dolů (0,38 Eur), ceny Set i Legend šly dolů, ideální čas pro nákupy :-) Ještě jsem se díval na to Chantodo's Will a nemůžu najít lepší, než mám teď Slorak's Madness. Ale ona se ta výhoda snad projeví v setu ... Pokud půjdu nyní do Zuni botů, tak je otázka, zda tam vůbec hledat 30+ AllRes, protože cena je min 50M. Pox s CC je asi úplná utopie.
Chantodo's Will se socketem a slusnou dmg je silene drahe. Ty ceny jsou tak prepalene, ze si to normalni smrtelnik vazne dovolit nemuze.
Jinak na Zunimass botech je all res zbytecne drahy. Koupil jsem radeji s affixem armor a all rest resil diky setu.
Jinak na Zunimass botech je all res zbytecne drahy. Koupil jsem radeji s affixem armor a all rest resil diky setu.
- SuperSrac
- Quill Rat
Jenze Zuni chestka nema Attackspeed, kterej chci, a nic jinyho do zuni setu me nepripada dost dobre.