Wizzard Set
Zdravim , jelikož se mi podařilo konečně našetřit nějaké goldy potřeboval bych pomoct s výběrem setu na wizzarda. Znam jenom Tal rasha.Vice jich neni na Wizze ?!
Mám svou nějakou představu o tom co jedu ale nechám si poradit.Čím více hlav tím lepší výběr.
Muj Wizz
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Esop ... ro/3925366
Diky za tipy a rady
Zapomel jsem dodat ze vse krome bot je lucky drop.Nic jsem nekupoval
Mám svou nějakou představu o tom co jedu ale nechám si poradit.Čím více hlav tím lepší výběr.
Muj Wizz
Diky za tipy a rady
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Re: Wizzard Set
Tal rasha je asi top na wizza, ale je to tedka darda kupit.esopeso píše:Zdravim , jelikož se mi podařilo konečně našetřit nějaké goldy potřeboval bych pomoct s výběrem setu na wizzarda. Znam jenom Tal rasha.Vice jich neni na Wizze ?!
Muj Wizz
Diky za tipy a rady
Jeste chantodos will, ale taky neni zrovna levnej....
Taky to muzes kombinovat.:-)
Ale set k dohrani a farmeni neni nutnej, ale casem padne, snad.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Právě to jsem potřeboval vědět . Co koupit k tal rasha, libi se mi jeste Natyl set jak je za dve casti set bonusu myslim + 7% crit chance. Ale je to pro Monk/DH a tak se mi to moc nelibi :-(
Prave proto mi nejak prijde ze Blizz by mohl udelat vice Setu :-( tohle je malo :-D
Prave proto mi nejak prijde ze Blizz by mohl udelat vice Setu :-( tohle je malo :-D
- Kuki10
- Globální moderátor
Beztak si to necha na datadisk.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Zunima set (ne celý ofc) je též výborná volba.
Upřímně bonusy za set jsou u Tal Rashy úplně na prd, takže se vyplatí prostě kupovat to co je nejvýhodnější - Tal Rasha mám chestku pro attack speed, legendárku Andariel Visage pro attack speed a crit. Je fakt škoda, že Tal Rasha nemá bonusy za set typu +crit +inteligence atd., 3% k nějakému druhu damage je fakt o ničem
Právě přemýšlím nad tal rasha neckem a chestou , k tomu bud pasek a nebo headku mno ale prave premyslim co k tomu , jestli treba natyl 2set s intelektem kvuli set bonusu + % crit ci fakt toho je opravdu malo.
Cekal bych od blizz vice setu
Cekal bych od blizz vice setu
Souhlas, nej set pro wize...bohužel. Tal rasha má pěkný jednotlivý kousky,ale set bonusy k ničemu. Jestli máš dost goldů tak bych šel do zunimaši chest+ring+boty a Chantodo's set. To máš za bonusy 260int, -7% dmg od elit a 55all res. K tomu si klidně můžeš hodit i tal rashu amulet, headu a pásek a budeš zelenej až to hezký nebude Ale to abys měl připravenou tak miliarduRakiii píše:Zunima set (ne celý ofc) je též výborná volba.
- Kuki10
- Globální moderátor
No myslim, ze kdybys chtel peknej roll, tak miliarda tak na zacatek.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Pokud nemají pěkný "roll" tak to ani set bonus nezachrání .... a ve většině případů je lepší kvalitní rare/uniq.
- Kuki10
- Globální moderátor
Svata pravda.Rakiii píše:Pokud nemají pěkný "roll" tak to ani set bonus nezachrání .... a ve většině případů je lepší kvalitní rare/uniq.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Quetak píše:Souhlas, nej set pro wize...bohužel. Tal rasha má pěkný jednotlivý kousky,ale set bonusy k ničemu. Jestli máš dost goldů tak bych šel do zunimaši chest+ring+boty a Chantodo's set. To máš za bonusy 260int, -7% dmg od elit a 55all res. K tomu si klidně můžeš hodit i tal rashu amulet, headu a pásek a budeš zelenej až to hezký nebude Ale to abys měl připravenou tak miliarduRakiii píše:Zunima set (ne celý ofc) je též výborná volba.
Děkuji za názor.Popřemýšlím o tom.
Samozdřejmě nemám miliardu ani stovky milionu , mám jen desitky milionu ale chtel jsem pro predstavu vedet co a jak bych mel koupit pac jsem nenasel zadnou stranku , kde by byly vypsane vsecky sety a pod.
Asi blbě hledam je to možné.
Takhle vím že nebudu kupovat crap.
Co se týká rare euqipu tak občas se najde slušný rare ale ve výsledku legenda je legenda ))))
A co se týká statů tak jedu primárně INTELIGENCI,CRICIKAL DMG,CRITKAL CHANCE,ALL RES,ATT SPEED,LOH
Tak tedy se snazim aspon podle toho ridit
- Kuki10
- Globální moderátor
Ber to tak, ze na dohrani a farmeni lege, ani setovky nepotrebujes, ale casem to spadne, treba.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Kuki10 píše:Ber to tak, ze na dohrani a farmeni lege, ani setovky nepotrebujes, ale casem to spadne, treba.:-D
Tak dohrané Diablo mám už delší dobu jen si teďkon piplám svou postavičku :-)
Až budu mít přes 100K dmg na Wizz budu relativně spokojenej .
Já mám aktuálně 113k wizarda a obávám se že při vyšším monster power už spokojenej nebudu
Zrovna dávám dohromady 80-100M na pásek The Witching Hour, ten mě boostne snad i o 15k
Pak ještě vylepšit zbraň (přidat pevný crit), oba ringy, amulet...
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tyck ... ro/7380552
Zrovna dávám dohromady 80-100M na pásek The Witching Hour, ten mě boostne snad i o 15k
Pak ještě vylepšit zbraň (přidat pevný crit), oba ringy, amulet...
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tyck ... ro/7380552
Tyckin- Kolik máš all res. nemůžem to nikde vyčíst :-) mimo to kolik je tak potřeba na wizze? mám se shieldem cca 550-650 a přijde mi to pořád málo :-(
Má necelých 400 bez EA. Není to tak těžký spočítat . Pokud máš vysokou damage, tak není potřeba tolik obraných abilit, protože ty Elitky zabiješ dřív, než ony stihnou zabít tebe.
- Kuki10
- Globální moderátor
Ja mam 100-200.xD
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
No já mám tuším s EA ten nejslabší 550, v procentech tuším 62,5%, po nerfu bude hůř Kolik je třeba na wizarda? To asi fakt záleží na tom jak to kdo hraje, mně přijde těch 60% tak nějak rozumná hranice. Můj wizard je dělanej do party, ačkoli sólo už jsem akt3 Azmodana taky celkem pěkně dával, ovšem s vyšším MP už to s tímhle damage prostě nepůjde. Nový pásek a posílené ringy + amulet ale zase damage trochu pošťouchnou, chce to jen trpělivostesopeso píše:Tyckin- Kolik máš all res. nemůžem to nikde vyčíst :-) mimo to kolik je tak potřeba na wizze? mám se shieldem cca 550-650 a přijde mi to pořád málo :-(
Ale zase mi posílej Ray of frost, bude více zpomalovat a bude levnější