Wizard - jak poladit?

Odpovědět
majkes
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Majkes#2413
Wizard - jak poladit?

Příspěvek od majkes » 21.08.2012, 21:02 hod.

Ahoj, mel by nekdo naladu se mrknout na mou postavu a poradit co delam spatne? Nejak se mi nedari dosahnout hodnot, ktere vidim u jinych lidi - 100k DPS apod... max jsem se dostal na nejakych 40 s bufem... Uz nemam silu vrazet penize do nespravne vybavy. Popripade pokud poladit nejak jinak skilly a pasivy... Predem moc diky...

majkes
Quill Rat

Re: Wizard - jak poladit?

Příspěvek od majkes » 21.08.2012, 21:02 hod.

Battle TAG je v mem profilu, jinak : Majkes#2413

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 22.08.2012, 08:51 hod.

Nejúčinější cesta jak vytáhnou momentálně dps nahoru je crit chance a crit damage. Měl by si to mít v poměru 10x crit chance = crit dmg(tzn. 10%chance+100%dmg, 50%chance+500%dmg atp.) pak to vychází asi nejlépe. Pak samozřejmě co nejvíc intligence. Co nejlepší zbraň. Ještě se dps zvedá pomocí attack speedu(ale crit je lepší). Na Btag se ti nepodívám (firewall) tak tohle jsou jen takový obecný rady. Taky se dají pořídit ringy a amulety kde je třeba +20-40dmg což taky docela pěkně zvedne dmg.

majkes
Quill Rat

Příspěvek od majkes » 22.08.2012, 12:09 hod.

No... To je sice vsechno krasne, ja se snazil davat veci na ty crity a slo mi to akorat dolu, asi to bylo lehce na ukor int. Byl jsem akorat nastvany, protoze jsem do toho vpalil cca 1,5M Ale diky za rady...

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 22.08.2012, 13:04 hod.

Tam de o to, že hlavně musíš zvyšovat zaráz crit chance i crit dmg, nejlíp v tom poměru jak psal Quetak (tzn. 1:10) a samozřejmě, když už si vylepšuju výbavu, tak se snažím, aby mi staty který nevylepšuju zůstaly přinejhorším stejný. Takže třeba mám rukavky s 8% AS 150 Int, tak když cci přidat crit chance, tak hledám v aukci rukavky minimálně 8% AS, 150 Int a třeba 5% crit chance a tak. Vždycky je lepší si našetřit trochu víc peněz a koupit si jeden hodně dobrej item, než koupit víc ne tak dobrých itemů, protože ty budeš muset časem stejně vyměnit a takhle se to akorát prodražuje.
Obrázek

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 22.08.2012, 13:06 hod.

Líp bych to nenapsal :)

Lumpus
Wraith
BattleTag:Lumpus#2123

Příspěvek od Lumpus » 25.08.2012, 18:41 hod.

Mám podobný problém, ve 3. a 4. aktu inferna padám jak hruška, damage sice není nejvyšší ale jakš takš stačí, ale moc nevydržím a to armor mám vcelku vysoký, takže mi asi chybí víc resistů že?
Můj profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Lump ... ro/5462006

Rakiii
Burning Soul

Příspěvek od Rakiii » 25.08.2012, 23:59 hod.

@ Lumpus

Hm... zajímalo by mě jak si s tím vůbec došel až tam ...
Rezisty máš malé proto bych místo "prismatic" upřednostnil "force" runu v Energy armor. Máš "kitovací skily" ale nulovou pohyblivost. Teleport/ věci na movement je základ.

K přežití pomůže i "diamond skin". Podobné buildy se tu potulují kolem.

Lumpus
Wraith

Příspěvek od Lumpus » 26.08.2012, 00:35 hod.

@Rakiii No po patchi 1.04 sem prošel 3. akt celkem v poklidu sám ( zásek akorát trochu u Ghoma), 4. akt sem prošel na publicu taky poměrně v pohodě (byli tam větší lameři) takže nevím čemu se divíš :wave: . Jinak tu runu v energy armor měním dle potřeby, takže to se shodnem. Dále skilly jako teleport a diamond skin zas až tak rád nemám, to radši párkrát umřu, samozřejmě hardcore je pak něco jiného to je jasné.
A věci na movement myslíš jako stat movement speed, jinak nevím co myslíš těmi věcmi? Jinak sem chtěl spíše poradit s gearem než s buildem.
Ale i tak díky moc za názor :)

Rakiii
Burning Soul

Příspěvek od Rakiii » 26.08.2012, 09:48 hod.

Samozřejmě, že jsem myslel stat "movement speed" ,ale pokud často hraješ v partě (s tankem) tak to není tak kritický stat.
Vzhledem ke skilům, které používáš (+častá hra v partě) bych se u equipu zaměřil spíše na damage (dps).
Hledej tedy klasické položky jako crit chance + crit damage + int + atack speed (add damage) + bych si sehnal 1-2 věci na AP on crit (generuje arcane power při kritickém zásahu).
Jako "doplněk" něco s life/rez/life regen a třeba "movement speed" nebo mf. To již záleží na preferencích.

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 26.08.2012, 10:34 hod.

majkes píše:Ahoj, mel by nekdo naladu se mrknout na mou postavu a poradit co delam spatne? Nejak se mi nedari dosahnout hodnot, ktere vidim u jinych lidi - 100k DPS apod... max jsem se dostal na nejakych 40 s bufem... Uz nemam silu vrazet penize do nespravne vybavy. Popripade pokud poladit nejak jinak skilly a pasivy... Predem moc diky...
Ahoj vidim,ze uz ti poradily,lip bych to nenapsal.:)
Jen dodam,ze nedavno jsem se dostal na 100k dps,ale celkove to stalo silene moc goldu 100m+....
Kazdopadne ma jeste nejaky itemy,ktery ti dps urcite zvednou,tak si me pridej a nejak to poladime.:)
Takhle vysoky dps je ale na ukor armoru a rezistu,ale to uz me nejak nevadi,kdyz si vemu,jak boostly hydry,takze kdyz jen arcane hydra dava 50k dps,tak si dovedes predstavit,co udela jen ta hydra...

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

lulinak
Doom Knight

Příspěvek od lulinak » 26.08.2012, 21:11 hod.

uprimne receno taky dost dobre nechapu jak jsi s tim buildem dosel az takhle daleko, ja bych to nedal ani nahodou.... :-) kameny na vitalitu bych zmenil na inteligenci a koukam ze mas skoro 300 procent magic find, to je asi fajn, jen je otazka kolik ti uz padlo supr turbo predmetu a kolik jsi diky tomu vydelal na AH, pokud ani jedno ani druhe, tak bych se soustredil na primarni ucel, tj. DPS a vydrz....

Hraju takhle a na III aktu jsem na hrane, ctvrtej jsem na zacatku, teleport mi nechybi stacej mirrory a skill na jejich nulovani po kazdy rane, AS staci protoze jedu zejmena orbama a skillem na zpomalovani pokud davam arcane, a diamond skin pouzivam v podstate porad jakmile se priblizej.
Za kouzlnici jsem nenasel funkcnejsi buld, tj. vse delam metodou vystrel ctyrikrat z dalky z dalky (s plosnou damage) a kousek poutec a takhle porad dokola, cili toto zvladne jen orb....
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Maty ... ero/422966

Lumpus
Wraith

Příspěvek od Lumpus » 26.08.2012, 22:55 hod.

to lulinak: díky za odpověď ale gear který jsi zrovna v tento moment vyděl tak byl magic find gear a ne můj hlavní :)
edit: Teď se mrkni, myslím že zas tak špatně na tom nejsem :)

lulinak
Doom Knight

Příspěvek od lulinak » 27.08.2012, 07:09 hod.

jojo koukam, tak naopak vybava vic nez slusna, tohle vsechni jsi nasel anebo vsechno AH? velmi slusne.....

Lumpus
Wraith

Příspěvek od Lumpus » 27.08.2012, 09:43 hod.

Je to tak pade na pade - padesát procent výbavy sem našel - nejlepší drop ten amulet , padesát procent na AH - a tam se na sebe hrdý jak dobře pod cenou sem dost věcí koupil :), nejvíc goldů sem dal za zbraň kolem 5 milionů

Odpovědět

Zpět na „Wizard“