[Build] Winder
[Build] Winder
Ak ste mali radi Wind druida v D2 citajte dalej
[Official calc link]
[Svk calc link]
S tymto buildom beham akt 1 a 2 (vzhladom nato ze na 3 nemam gear).
► Je to v podstate Tank build akurat nemozte tankovat vsetko
► Arcane Power mate viacmenej full stale.
► Ak vas uz nebavi kitovat tak odporucam vyskusat.
Hlavne Staty:
► Chance to Critical hit
► Arcane Power on Crit
► Aspon 1,4 IAS
Tieto 2 staty su kriticke, bez nich sa to neda hrat. Nosim aj Max Ap +30 (head/wand/offhand) aj ked to nie je nutne imho.
Ostatne staty podobne ako ine buildy.
Skilly:
Energy Twister (Wicked wind) aby to stalo namieste.
Arcane Orb (Tap the Source) - na goblinov, kitting, muchy, pohyblive mrchy pripadne primiesavam to do cyklu ked mam vysumonovanych aspon 5 tornad na zvysenie dps.
Diamond Skin (Crystal shell) - perma spam da sa castit aj v cc.
Energy Armor (Force Armor) - netreba popis
Familiar (Sparkling) - dmg boost/single target boost
Teleport (Wormhole) - na lepsi presun.
Glass Cannon - dmg
Astral Presence - ap
Critical Mass - spolu s tornadom a par mobmi mate Diamond/Teleport stale k dispozicii.
Dalsie skilly ktore funguju ktomuto buildu (namiesto magic weapon, ak to date namiesto arcane orbu tak nedate goblinov):
Frost nova (Bone Chill) - perma freeze, nepouzivam to len kvoli tomu ze nemam slot nato
Explosive Blast () - brutal aoe spam
Magic Weapon ()- moze byt alternativa k familiarovy (Sparkling) ak chcete viac aoe
Strat:
Najdolezitejsie je sa naucit hrat s dverami/rohmi a ulickami
Molten - v podstate stojite prinich spam DS a tornada ak sa dostanu nejako pod Vas, teleport odnich dohealovat a znova roztocit tornada na novom mieste
Najlepsie tankovat pri stenach v rohoch.
Mortar - stojite prinich a tankujete
Plague - da sa stat vnom pokial nema illusion vtedy treba teleportvat v intervaloch prec a znova roztacat.
Illusion, Horde - v podstate bez problemov bo AOE a mass proc rate.
Reflect - da sa ustat s DS spamom
Jailer, Vortex - teleport (vdaka CM stale ready)
Teleporter - tankujete ak su moc nebepecny tak teleport prec
Arcane - mozte pockat az sa objavy beam a vtedy tele prec
Knockback - problem odporucam kitovat nehavajte zasebou Tornada ako keby ste hrali s blizzardom a pustajte dotoho orby, vzdialenost si drzte s teleportom
Tu som si neni uplne isty co presne nefunguje ked ste vo vzduchu ci CM alebo sa neda nahodit DS bezpecnejsie je kitovat.
Frozen - len sa nenechajte hitnut 5+ naraz a malo by byt v poho
Electrified - to ani neviem ci sa to da pokladat za affix
Avenger, Fast, Extra Health, Vampiric - tankujete
Desecrator - teleport/chodza prec zo sraciek na zemi
Fire Chains - najdite si roh kde vas nebudu moct pretnut a tankujte alebo kitting ak maju aj knockback
Invulnerable - pruser najlepsie sa s*at nanich pretoze nebudete mat dostatok DS kedze len na 1 vam to procuje.
Mozno s lepsim defenzivnym gearom je to mozne ustat aj na menej DS.
Pripadne skuste v dverach tankovat len bossa tak aby zanim staly jeho minioni
Nightmarish - DS funguje nemal by byt problem
Waller - mi pride ako napomocny affix.
Shielding - tiez zvykne byt pruser podla toho co maju ostatne ale da sa ustat, pripadne pokitujte.
Keybinds:
Lave - Arcane Orb
Prave - Energy Twister
Mouse Scroll Up - Energy Armor
Mouse Scroll Down - Teleport
Mouse 4 - Familiar
E - Diamond Skin
Q - Potion
Enjoy
updates:
20120626 - magic weapon/familiar
Ak ste mali radi Wind druida v D2 citajte dalej
[Official calc link]
[Svk calc link]
S tymto buildom beham akt 1 a 2 (vzhladom nato ze na 3 nemam gear).
► Je to v podstate Tank build akurat nemozte tankovat vsetko
► Arcane Power mate viacmenej full stale.
► Ak vas uz nebavi kitovat tak odporucam vyskusat.
Hlavne Staty:
► Chance to Critical hit
► Arcane Power on Crit
► Aspon 1,4 IAS
Tieto 2 staty su kriticke, bez nich sa to neda hrat. Nosim aj Max Ap +30 (head/wand/offhand) aj ked to nie je nutne imho.
Ostatne staty podobne ako ine buildy.
Skilly:
Energy Twister (Wicked wind) aby to stalo namieste.
Arcane Orb (Tap the Source) - na goblinov, kitting, muchy, pohyblive mrchy pripadne primiesavam to do cyklu ked mam vysumonovanych aspon 5 tornad na zvysenie dps.
Diamond Skin (Crystal shell) - perma spam da sa castit aj v cc.
Energy Armor (Force Armor) - netreba popis
Familiar (Sparkling) - dmg boost/single target boost
Teleport (Wormhole) - na lepsi presun.
Glass Cannon - dmg
Astral Presence - ap
Critical Mass - spolu s tornadom a par mobmi mate Diamond/Teleport stale k dispozicii.
Dalsie skilly ktore funguju ktomuto buildu (namiesto magic weapon, ak to date namiesto arcane orbu tak nedate goblinov):
Frost nova (Bone Chill) - perma freeze, nepouzivam to len kvoli tomu ze nemam slot nato
Explosive Blast () - brutal aoe spam
Magic Weapon ()- moze byt alternativa k familiarovy (Sparkling) ak chcete viac aoe
Strat:
Najdolezitejsie je sa naucit hrat s dverami/rohmi a ulickami
Molten - v podstate stojite prinich spam DS a tornada ak sa dostanu nejako pod Vas, teleport odnich dohealovat a znova roztocit tornada na novom mieste
Najlepsie tankovat pri stenach v rohoch.
Mortar - stojite prinich a tankujete
Plague - da sa stat vnom pokial nema illusion vtedy treba teleportvat v intervaloch prec a znova roztacat.
Illusion, Horde - v podstate bez problemov bo AOE a mass proc rate.
Reflect - da sa ustat s DS spamom
Jailer, Vortex - teleport (vdaka CM stale ready)
Teleporter - tankujete ak su moc nebepecny tak teleport prec
Arcane - mozte pockat az sa objavy beam a vtedy tele prec
Knockback - problem odporucam kitovat nehavajte zasebou Tornada ako keby ste hrali s blizzardom a pustajte dotoho orby, vzdialenost si drzte s teleportom
Tu som si neni uplne isty co presne nefunguje ked ste vo vzduchu ci CM alebo sa neda nahodit DS bezpecnejsie je kitovat.
Frozen - len sa nenechajte hitnut 5+ naraz a malo by byt v poho
Electrified - to ani neviem ci sa to da pokladat za affix
Avenger, Fast, Extra Health, Vampiric - tankujete
Desecrator - teleport/chodza prec zo sraciek na zemi
Fire Chains - najdite si roh kde vas nebudu moct pretnut a tankujte alebo kitting ak maju aj knockback
Invulnerable - pruser najlepsie sa s*at nanich pretoze nebudete mat dostatok DS kedze len na 1 vam to procuje.
Mozno s lepsim defenzivnym gearom je to mozne ustat aj na menej DS.
Pripadne skuste v dverach tankovat len bossa tak aby zanim staly jeho minioni
Nightmarish - DS funguje nemal by byt problem
Waller - mi pride ako napomocny affix.
Shielding - tiez zvykne byt pruser podla toho co maju ostatne ale da sa ustat, pripadne pokitujte.
Keybinds:
Lave - Arcane Orb
Prave - Energy Twister
Mouse Scroll Up - Energy Armor
Mouse Scroll Down - Teleport
Mouse 4 - Familiar
E - Diamond Skin
Q - Potion
Enjoy
updates:
20120626 - magic weapon/familiar
Naposledy upravil(a) Madus dne 26.06.2012, 19:54 hod., celkem upraveno 8 x.
Re: [Build] Winder
Vypada to fakt cool. Hned bych to vyzkousel, ale nemam na to gear. Jedu momentalne low AP... Jinak to kitovani asi nebude zadna sranda co? Nemas tam nic na zpomaleni.
Spomalenie netreba ked mas teleport tak casto . Hlavne ono sa to trocha inak hra ako klasicky blizz kitting. Vzhladom nato ze ustojis ovela viacej a viacmenej si pripravis tornada kam oni vojdu chvilu si tam a ak ti zacne prihorievat tele prec. Je to proste ine.
Inak ja mam len 15% crit chance, 24k dps, 106% mf (bez nv), 23k hp a stym beham 1 akt v poho warden/butcher.
btw pridal som keybindy mozno niekomu helfne tiez.
Inak ja mam len 15% crit chance, 24k dps, 106% mf (bez nv), 23k hp a stym beham 1 akt v poho warden/butcher.
btw pridal som keybindy mozno niekomu helfne tiez.
-
- Fallen Shaman
jake mas resisty? tankovat za wizarda a stat na miste je trosku masne ale musi ti procovat dost casto aby se ti resetl CD na Diamond skin
okolo 350 , ten DS v podstate spamujes furt je to cheezy build. Twister hituje viac cielov naraz kazdu sekundu, mam tusim 1,4aps kazde trva 6s tak stihas tak 8 tornad drzat to mas 8x15% sanca na proc CM kazdu sekundu bez interneho CD takze obcas to redukuje aj o 4s etc...
Vypadá to docela zajímavě. Určitě vyzkoušim.
EDIT: Vyzkoušej Familiara(sparkflint)- může taky critovat a vystřelí při každym spellu
EDIT: Vyzkoušej Familiara(sparkflint)- může taky critovat a vystřelí při každym spellu
Moze critovat ale neprocuje CM a takisto pridava len 12% pricom magic weapon pridava 32%. Za iny zo skillov by som si ho nedovolil zamenit.
Madus: Magic Weapon dává pořád rěch 32%? Mě se zdá, že to v patchi 1.0.3 nerfli. Sice to nikde nepsali, ale zdá se mi, že mi to přidává míň...
Neviem, nemozem testnut som v praci, bol som vtom ze to funguje takisto.
Ak sa to potvrdi tak podla mojich skusenosti by sa mal viac oplacat ten familiar.
Hlavne kvoli tomu ze aoe neni problem viac sa zide ten single target dmg na ukor straty tych 3% aoe ktore hravo prekryje tych 20% co hituje ten familiar.
Edit: hmm tak teraz som si nieco otom precital a ten bug bol len o zlom cisle na charsheete
Dnes menim build na Familiara Dik za poznamku.
edit2: je to tak force weapon sa uz nezaratava 2x.
Ak sa to potvrdi tak podla mojich skusenosti by sa mal viac oplacat ten familiar.
Hlavne kvoli tomu ze aoe neni problem viac sa zide ten single target dmg na ukor straty tych 3% aoe ktore hravo prekryje tych 20% co hituje ten familiar.
Edit: hmm tak teraz som si nieco otom precital a ten bug bol len o zlom cisle na charsheete
Dnes menim build na Familiara Dik za poznamku.
edit2: je to tak force weapon sa uz nezaratava 2x.
Je to zajímavý no, dneska jsem to zkoušel ale asi to chce trochu jinej gear než mám na sobě. Až něco seženu tka to zkusim znova...můžeš postnout co nosíš ty?
Ja mam relativne low veci.
Co sa tyka critu tak Amulet 7%, Ring 3,5%, , Gloves 6,5% crit,
a chyba mi: helm, ring2, Bracers, offhand
Co sa tyka APonCrit Helm 10, Wand 10, Offhand tusim 7
Potom 24k hp, 26k dps, 4k armor s buffmi, asi 160mf s nv.
Na 1 akt to bohato staci.
Az budem mat cas a nebudem v praci tak poscreenujem.
Co sa tyka critu tak Amulet 7%, Ring 3,5%, , Gloves 6,5% crit,
a chyba mi: helm, ring2, Bracers, offhand
Co sa tyka APonCrit Helm 10, Wand 10, Offhand tusim 7
Potom 24k hp, 26k dps, 4k armor s buffmi, asi 160mf s nv.
Na 1 akt to bohato staci.
Az budem mat cas a nebudem v praci tak poscreenujem.