2 buildy k posouzení

Odpovědět
Volph
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
2 buildy k posouzení

Příspěvek od Volph » 09.06.2012, 20:25 hod.

Zdravím spoluhráče,

mrkněte prosím na tyhle 2 buildy, které jsem si tak nějak poskládal a napište mi svoje názory, jestli jsem úplně mimo nebo by to mohlo fungovat. Používám 2h staff, ale až seženu kvalitativně podobnou 1h + off, jdu asi do toho, ikdyž nevim, přijde mi v pohodě :). U buildu s paprskem mám chvílemi problém s AP, ale kosím to s ním, bych řekl, rychleji než s tím cold buildem (ten jsem si zatím tolik neosahal).

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... YXU!ZbaYYZ

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... YWf!bbcYaZ

Díky za názory a případné rady.

EDIT: U buildu s blizz přemýšlím o výměně teleportu za frost novu, ale s ní mi to moc nejde :/
Obrázek

Azure
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo
BattleTag:Azure#2998
Kontaktovat uživatele:

Re: 2 buildy k posouzení

Příspěvek od Azure » 09.06.2012, 20:49 hod.

Zdravím též,
můj názor ze zkušeností s wizardkou je takový že:
1. build
Diamond skin - nepoužitelný, schytáš 1-2 rány a je pryč.
Ice armor - Ice reflect - vzhledem k tomu, že na infernu ti stačí jedna rána, jak kdy, abys lehnul, tak je toto nepoužitelné. Doporučil bych Energy armor s runou Energy tap i vzhledem k tomu že máš problémy s AP tak se to hodí a 65% armoru navíc určitě není k zahození.
Temporal flux - je podle mě trošku nepoužitelný, spíš si dej Blur.

2. build
nemám výhrady, akorát Galvanizing Ward je podle mě blbost, kdyby tam bylo třeba, že za dobu Armor budeš mít zvýšenej Life regen, tak by se o tom dalo přemýšlet, ale že ti to dá po skončení Armoru minimálně 37k HP je k ničemu protože zpravidla ty si těžko naplánuješ, aby ti debuffnul Armor když zrovna potřebuješ.
Asi bych to vyměnil za Astral presence.

EDIT: s frost novou mi to taky nejde, tj v pořádku xD
Programování je mým koníčkem (C#, wpf, java)
My brethren I will take my place among you, once again. But this time as a mortal.

Trhanec
Wraith
BattleTag:Trhanec#2317

Příspěvek od Trhanec » 09.06.2012, 21:00 hod.

Zajímavý... řekneš mu, že diamond skin je na nic a sám používáš blur, kterej je na nic ještě víc na infernu.. A galvanizing ward není na nic, ten regen hp je velice užitečnej.
Jinak buildu - Druhej je celkem dobrej akorát bych dal energy armor a určitě force armor pokud nemáš dobrej eq s resistencema(40% je prd boost, když máš resisty 100), jako že určitě nemáš. Pokud budeš mít problémy, že tě elitky často portujou nebo dobíhat a potřebuješ teleport na kterej máš cd, tak vyhod pasivku cold blooded a dej si ilusionist.

Azure
Wraith
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Azure » 09.06.2012, 21:12 hod.

Trhanec: pokud hraje sám tak Skin je v pohodě, já jsem zapoměl, že jsme hráli ve třech, to Diamond skin byl opravdu nepoužitelný :)...
a teď, po zrušení navyšování dmg mobů podle počtu hráčů to i v partě bude použitelný...
používám blur, protože nic jiného mi použitelného nepřijde a přijde mi že o dost míň RIPu než když ho nemám...
My brethren I will take my place among you, once again. But this time as a mortal.

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 09.06.2012, 21:27 hod.

Azure píše:nemám výhrady, akorát Galvanizing Ward je podle mě blbost, kdyby tam bylo třeba, že za dobu Armor budeš mít zvýšenej Life regen
Přesně tohle Galwanizing Ward dělá...
Azure píše:...ale že ti to dá po skončení Armoru minimálně 37k HP je k ničemu protože zpravidla ty si těžko naplánuješ, aby ti debuffnul Armor když zrovna potřebuješ.
WTF? Tohle jsem nějak nepobral :)
Obrázek

Azure
Wraith
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Azure » 09.06.2012, 21:42 hod.

hm, pardon za matení já jsem si špatně přečetl popisek a špatně jsem si to zafixoval... ano Galvanizing Ward dáva 310 life za sekundu -> je to perfektní Pasikva a jdu si jí vyměnit za Blur a doporučuju to...

já jsem si totiž nějakým záhadným způsobem zafixoval, že až ti skončí Armor, tak ti dá 310 life za každou sekundu kdy byl Armor aktivní

Volph
Quill Rat

Příspěvek od Volph » 10.06.2012, 12:32 hod.

Díkas chlapi za rady. Vyzkouším a věřím, že mi to při hraní pomůže. Hlavně ten ilusionist. Říkal jsem si, že když jsem hlavně cold, tak ta pasivka cold blooded bude skoro nutností, ale pletl jsem se :). Energy armor taky zkusím, ale na tom ice armor se mi líbí, že zpomaluje monstra. Mám právě trochu problém s tím, že se občas nemůžu zbavit dotěrných monster a dostat je od těla. S tím mi snad ale pomůže ten ilusionist - doufám ;)
Obrázek

Rakiii
Burning Soul

Příspěvek od Rakiii » 10.06.2012, 13:29 hod.

Runu u teleportu bych doporučil "wormhole" umožní ti až 4 teleporty v řadě(během 1 vteřiny) což by ti mělo spolu s illusionist zajistit možnost úniku.
Jinak EA s "force runou" a diamond je jedna z mála věcí co ti zachrání kejhák na infernu.
Jinak se shockpulse to jde dobře, ale chce to vysoké AS a slušnou dmg

Volph
Quill Rat

Příspěvek od Volph » 10.06.2012, 13:39 hod.

Právě, že fracture runa u teleportu mi celkem vyhovuje, protože dvojníci krásně odlákají pozornost monster a já můžu krásně bombit :). A s ilusionist je to celkem bomba ;). Eq s AS zatím nemám, ale snad se zadaří sehnat časem ;). Shock pulse je fakt celkem good. Nevím, proč jsem se mu tak dlouho vyhejbal :).
Obrázek

hami
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hami » 10.06.2012, 16:56 hod.

já díky frost nově upižlal diabla v tom dark realm - ani si nedovedu představit jak ho dát bez toho :)
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)

kojot
Zhar the Mad

Příspěvek od kojot » 10.06.2012, 17:04 hod.

Frost Nova není na akt bossy nic moc. Mají velký CC redukce. Mnohem lepší je Fracture. Ty klony ho zaměstnají na podstatně delší dobu.
Obrázek

hami
Minion of Destruction
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hami » 10.06.2012, 19:54 hod.

no jo, ale když dá diablo port k tobě, tak jsem nenašel jinej způsob jak se vyhnout
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)

kojot
Zhar the Mad

Příspěvek od kojot » 10.06.2012, 19:58 hod.

Teleport - Fracture. :)
Obrázek

hami
Minion of Destruction
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hami » 10.06.2012, 20:02 hod.

tak oni jsou ňáký kouzla rychlejší než jiný
sem nevěděl, že i teleport patří mezi ty rychlí - to budu muset vyskoušet :D

kojot
Zhar the Mad

Příspěvek od kojot » 10.06.2012, 20:09 hod.

Schválně to vyzkoušej. Tahle runa u Teleportu je strašně užitečná u všech bossů. Snad kromě Beliala, tam místo Teleportu dávám Diamond skin. Ty klony ti dají čas na to, abys mohl aspoň chvilku smažit Signature spellem.
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Wizard“