Žebrákův build
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Prasomrd
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... YhX!bZcZZb
maximální ničení + AP management
Blizzard (frozen solid, ostatní runy mi prijdou nepoužitelné) na initiate + slow nebo freeze do toho nacastit venom hydru (spomalené nebo zamrazené potvory
sežere venom jak nic a když ne tak desintegrate (chaos nexus) je efektivně dorazí, zkoušel sem to i s volatility a intensity, ale nexus mi prijde nejlepší, smaží všechno bez ohledu na to, kam míří hlavní beam.
AP celkem rychle mizí, ale přes strom armor (power of storm) + magic weapon (conduit) se dá velice rychle regenerovat
luxusní je místo MW nahodit diamond skin prism,ale na infernu už je ten absorb o ničem a dmg z MW pak chybí
Teleport je bohužel nutné zlo na přežití (jinak bych tam šoupnul ještě familiara arcanot na maximalizaci AP) na boss fighty nebo naspeedovaný elity je super věc fracture ,ale je potřeba přehodit desintegrate za arcane orb celestial orb, iluze sou jinak lehce retardovaný a nic nedelají jinak na klasický čištění jedině calamity je to aoe + knockback navíc
Co se týče itemů, tak primárně maxovat dmg, tzn. všechno co dáva + dmg + atack speed + intel + critical popř. max AP nebo šanci na regen AP
COMMENTS WANTED
maximální ničení + AP management
Blizzard (frozen solid, ostatní runy mi prijdou nepoužitelné) na initiate + slow nebo freeze do toho nacastit venom hydru (spomalené nebo zamrazené potvory
sežere venom jak nic a když ne tak desintegrate (chaos nexus) je efektivně dorazí, zkoušel sem to i s volatility a intensity, ale nexus mi prijde nejlepší, smaží všechno bez ohledu na to, kam míří hlavní beam.
AP celkem rychle mizí, ale přes strom armor (power of storm) + magic weapon (conduit) se dá velice rychle regenerovat
luxusní je místo MW nahodit diamond skin prism,ale na infernu už je ten absorb o ničem a dmg z MW pak chybí
Teleport je bohužel nutné zlo na přežití (jinak bych tam šoupnul ještě familiara arcanot na maximalizaci AP) na boss fighty nebo naspeedovaný elity je super věc fracture ,ale je potřeba přehodit desintegrate za arcane orb celestial orb, iluze sou jinak lehce retardovaný a nic nedelají jinak na klasický čištění jedině calamity je to aoe + knockback navíc
Co se týče itemů, tak primárně maxovat dmg, tzn. všechno co dáva + dmg + atack speed + intel + critical popř. max AP nebo šanci na regen AP
COMMENTS WANTED
Re: Žebrákův build
Este som to neskusal ale usudzujem ze je to dost narocne na AP ... a velmi silno pochybujem ze nieco rozumne uhras ....
1. Hydru mam rad (na vsetky sposoby)
2. Disingrate ma nevyhodu ze sa pri nom nemozes hybat a je to dost narocne na manu
3. Teleport je super ale zmenil by som runu normalne sa portujes prec od priser cize ich ta vlna nemusi zasiahnut
4.Blizz no tak 45 AP je moc ... ale to zmrazenie moze byt fajn ale skor by som skusil Archon
Rozhodne by som nesiel vsetko na INtel a dmg par sekov a si mrtvy ...
ja idem skor 50:50 Intel:Vital + rezisty
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... afX!baaZaa (moj buil pre info) zatial som na NM(lvl40)
1. Hydru mam rad (na vsetky sposoby)
2. Disingrate ma nevyhodu ze sa pri nom nemozes hybat a je to dost narocne na manu
3. Teleport je super ale zmenil by som runu normalne sa portujes prec od priser cize ich ta vlna nemusi zasiahnut
4.Blizz no tak 45 AP je moc ... ale to zmrazenie moze byt fajn ale skor by som skusil Archon
Rozhodne by som nesiel vsetko na INtel a dmg par sekov a si mrtvy ...
ja idem skor 50:50 Intel:Vital + rezisty
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... afX!baaZaa (moj buil pre info) zatial som na NM(lvl40)
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Prasomrd
No, kdybych neuhrál, tak jedu něco jiného complet Hell, až na některý extra hnusný elity a Izuala bylo totální čistění bez sebemenších problémů, Blizz za 45 AP je sice dost,ale na ten control stačí jeden, max 2 a hydra je v podstatě zadarmo. S disintegrate se sice nedá hýbat, ale to proti zpomaleným nebo zamrazený mobkám není skoro potřeba a navíc oproti arcane orbu žere mnohem méně AP.( když jsou extra fast, mortar nebo jiné zlo, tak se dají nádherně kitovat jen z blizz+hydra+teleport a AP drží).Archon je jako luxusní smaženíčko, ale hrozně mi tam chybí ten control, když k tobě doběhnou, tak se nemáš jak zachránit což je fakt škoda. Vlna na portu je imba záchrana proti extra fast, ptz. si do ní automaticky naběhnou a odpálí je to daleko od tebe a získá další čas, nemluvě o tom dmg ( normálním mobkám utečeš i bez portu). Fakt, že vitalita je důležitá, ale když máš zvolit mezi HP a Dmg v rozumném poměru, tak vždycky dmg, jinak mi přijde, že intel boostuje ty resisty docela hodně, takže to určitě není primární attribute. Jinak jak jsem koukal, tak na infernu stačí každému pár ran a konec
no argumentami si ma celkom presvecil este by som ta poprosil o screen na Detail tvojej postavy aby som mal predstavu o equipe ...
na inferno nepouzitelny...
Preco by to bolo nepouzitelne, podla mna mozes mat akekolvek skilly pokial mas dobru zbran a itemy. Dolezity je imho jedine teleport a frost nova ostatne je mozne namixovat podla chuti :p
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
nemam ani teleport a ani frost novu a uz jsemv druhym aktu na konci bez jedinyho problemu...dulezity je nezastavovat a kitovat
Jo s Wizardem si kitování fakt užijete. Kolikrát se mi stane, že se prokituju až do předchozí lokace .
tak ani jedno nemam a inferno hraju uz docela dlouhosklb píše:Preco by to bolo nepouzitelne, podla mna mozes mat akekolvek skilly pokial mas dobru zbran a itemy. Dolezity je imho jedine teleport a frost nova ostatne je mozne namixovat podla chuti :p
Jsem na tom stejně jako Rimmsi. Teleport je bez moznosti pouzit rychle znova k nicemu. A frost nova na inferno taky nic moc. Lepsi je podle mě diamond skin a kdyz vyprcha kitovat.
Zkuste pasivni skill Iluzionist, s nim neni problem teleport v problemovych situacich pouzivat ani rychle za sebou.
Důvod proč jsem wizzarda zabalil na levlu 54.. Nutnost kitovat jak idiot, opravdu zábavnej styl hry.. R.I.P. my wizard.
nemam nejak potrebu pouzivat teleport a ani se uz nevleze do builducelestian píše:Zkuste pasivni skill Iluzionist, s nim neni problem teleport v problemovych situacich pouzivat ani rychle za sebou.
tohle je nutnost pro vsechny ranged postavy pac si moc dlouho na infernu nezatankujes ....trhanec píše:Důvod proč jsem wizzarda zabalil na levlu 54.. Nutnost kitovat jak idiot, opravdu zábavnej styl hry.. R.I.P. my wizard.
Nicmene v aktu 1 uz nekituju nic jineho nez rare packy ktere trvaji o trosku dyl nez normal mobove
Tak normalní moby není třeba kitovat. To je jasný. Ale rare packy je. Mě to zatím baví .
to by me zajimalo,koho chces hrat,WD/DH/Wiz musej kitovat nebo lehnou,barbar a monk to zase solo nedavaj...barbar ani v parteTrhanec píše:Důvod proč jsem wizzarda zabalil na levlu 54.. Nutnost kitovat jak idiot, opravdu zábavnej styl hry.. R.I.P. my wizard.
To jsou kecy, že to monk ani barbar solo nedávaj. Zkoukni pár videí na YT. Barbar si to dává i s two handem s kvalitním eq.
jasne ze kazdej char to dava s equipem,ale zrovna wizard nepotrebuje nic uber extra,aby byl hratelnej,narozdil od melee
Njn, ale mě tenhle kitovací styl přes celou mapu nebaví. Myslel jsem, že budu schopnej pálit disintegrate nějakým způsobem a to se nedá, jelikož pomalu one hitujou.. Ale tak je to inferno, má to být těžký. Jen mě mrzí, že není tolik hratelných buildů jak slibovali, ale tak možná časem až člověk nabere pořádnej eq.