Zdravím tohle je velice silný build který používám který skoro nespotřebuje Arcane a dá se neustále spelovat silná kouzla. Podmínka je mít většinou 2 hand takže staff a hlavně 1.00 speed attack sec -> protože jak to bude více tak za mnohonásobně zvětší žraní Arcane Power.
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... XYW!bZcZYZ
Ray of Frost (Cold Blood) spotřeba arcane je snížená na 12AP.
Disintegrate - velice dobré plošné kouzlo s malou spotřebou AP.
Diamond Skin (Prism) - funguje jako dobijéní arcane nebo zastavení čerpání.
Frost Nova - zastavíte napor jak se dostanou na vás.
Energy Armor (Force Armor ) - přežijete pecku od bose.
Magic Weapon (Force Weapon ) - + 15% to DMG.
Astral Presence - to je jasné hlavně regenerace 2sec AP
Cold Blooded - +20% dmg do Ray of Frost který nic nestojí.
Glass Cannon - + 20% dmg.
V podstatě neustale držím Ray of Frost díky runě Cold Blood a staff 1.00 attack per second nespotřebováváte skoro žádnou arcane klidně to můžu držet 5minut v kuse něž to dojde tak do půlky.
Disintegrate - to už spotřebovává arcane o dost více ale není to hrozné k tomu slouží Diamond Skin (Prism) který snižuje 7 AP spellu.
Takže spamuji Ray of Frost který nelze vyčerpat jak potřebuji AOE dmg pustím Disintegrate jak to přečerpám do půlky AP zapnu Diamond Skin on zastaví spotřebu AP Disintegrate. Popřípadě Bosse Ray of Frost při zapnutí Diamond Skin doplňuje arcane power.
Takže při zapnutí Diamond Skin stojí 5 AP + 2regen AP s Astral Presence.
Disintegrate 14 AP + 2 regen AP s Astral Presence.
(+ vlastní AP regenerace)
AP se regeneruje každou sekundu proto staff která má 1.00 Speed attack per second.
PS: dá se různě obměňovat často používám Arcane orb (Tap the Source) cena snížená na 20AP i když to sežere veškerou arcane pomoci Diamantu a Ray of frozt můžete bez přestání střílet a AP se dobijí.
Timpa build no Arcane
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
Re: Timpa build no Arcane
něco podobného mám taky... tedy hlavně kombo disintegrate+prism, můžu takhle pálit skoro pořád a arcane mám dost i když mám 1,5 a/s...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Lepší je to právě s 1.00 ja to koumal a tam je rozdíl podstatný.
Hral jsem neco podobneho (jeste vice do DMG) do konce NM. Ale ted kdyz maji bossove 3+ affixu potrebuju o dost vetsi utilitu.
„People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.“
„Everybody dies but not everybody lives.“
„Everybody dies but not everybody lives.“
Ja pouzivam arcane orb (tap the source) + blizzard (snowbound). Hlavne kvuli vetsi moznosti pohybu pri boji. Frost novu jsem ted vymenil za teleport (fracture). Championi v hellu vetsinou moc dlouho zamrazeni nezustali a teleport je super pro unik a zaroven odlakani pozornosti. Obourucni pomala hul, dost + max arcane a arcane on critical... a zpivanky. Ostatni skilly jako Timpa.