Arcane orb vs. Disintegrate ?
Co vam prijde lepsi? Disintegrate je super vec, ale Arcane orb ma obrovskou vyhodu, ze je vysilas za behu ... tak se porad nemuzu nejak rozhodnout =))
- Happy
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:HappY#2637
Re: Arcane orb vs. Disintegrate ?
Mne sa momentalne dost osvedčuje Disintegrate v kombinacii s Blizzardom. Blizzardom si to pekne slownem a potom to krasne s Disintegratom pada.
Orb som viac vyuzil pri bosoch, kedy som potreboval viac volnosti pri pohybe a nebol cas na channeling disintegratu.
Orb som viac vyuzil pri bosoch, kedy som potreboval viac volnosti pri pohybe a nebol cas na channeling disintegratu.
Happy: Mám kombinace Disintegrate+Blizzard+Hydra a je to celkem dobré
Jsem na hellu v I aktu, http://us.battle.net/d3/en/calculator/w ... UXc!baZbZZ AoE setup, funguje hodně pěkně
@popoprd koukám že máš 6 action barů, já mám pouze 4, ale jsem na normal, to každou obtížnost 1 přibude?:)
jsem 30 lvl myslím a stále jen 4 takže mám počkat jo? už se na to klepu až si je tam přihodím, protože 4 mi fakt přijdou málo:)
To už máš všechny odemknutý... Zmáčkni "S" a klikni na ty sloty, kde nemáš přiřazenej žádnej skill, tam si zvol skilly dle libosti a budeš jich mít najednou 6 .
Já jedu disintegrate a padá to jak hrušky všechny... společně s diamond skinem a runou prism mi to nežere ani moc ap a rozkosim to všechno hned.. ale tak normal obtížnost no
Nicméně je to pecka, kort jak teď mám dvojtej disintegrate, to vypadá krutě.
Nicméně je to pecka, kort jak teď mám dvojtej disintegrate, to vypadá krutě.
mně se líbí disintegrate a diamond skin kombi( s runou co snižuje cost spellu), v parte se s tim dá slušně kosit
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Já používám tenhle build d Disintegrate a je to zatím pro mě to nejlepší, co jsem našel
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... YcW!aaaaZZ
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... YcW!aaaaZZ
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
- Happy
- Quill Rat
- BattleTag:HappY#2637
Skúšal som aj to - skvele combo Hydra mi príde riadne silna. Len neviem či mi hydra vydrží v builde aj na vyšších obtiažnostach /začinam nightmare/. Mam zatiaľ len jeden defenzívny spell, neviem ci dalšie ktore budú potrebné nepôjdu na ukor milovanej hydry
mafian89 píše:Happy: Mám kombinace Disintegrate+Blizzard+Hydra a je to celkem dobré
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Hydra mi přijde slabá, hodila se akorát na Beliala. Damage má hezkej ale DPS je nulovej a vyplatí se prakticky jen na příšery které stojí a nebo jsou ultra pomalý. Neosvědčila se mi. Ten build co jsem postul nahoře jsem hrál i na nightmare a byla to pohoda lahoda.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
Programos: Heh, tak to máš skoro úplně to stejný jako já. http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... !YX!aaZ..a
- Grammator
- Na-Krul
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
Electrocute sem proklel... Spectral Blade měl HODNĚ pěkné damage, ale nakonec sem se přeorientoval na long range only, takže sem skončil u magic missile... zkoušel sem nejrůznější komba, ale nakonec mě uspokojilo disintegrate+arcane orb, bez dalších skillů... jen magic missile když mi na pár vteřin dojde AP...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
Electrocute je náhodou strašně cool . Mě vyhovuje v kombinaci s Blizzardem. Zacastím blizzard a pak valím Electrocute a monstra chcípaj tak nějak rovnoměrně . Disintegrate používám víceméně jenom na elite/bosse.
Ja ted taky uplne prekopal build a jedu taky s magic missiel. Neni nad kiting pres 1,5 obrazovky.
„People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.“
„Everybody dies but not everybody lives.“
- Grammator
- Na-Krul
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
kojot: jak na co... na začátku nm sem koukal že jim nic moc nedělá, spectral blade je bral na dva hity... záleží na zbrani... pro silnou weapon s malým dps je lepší spectral blade, pro hůlky a rychlejší zbraně MM nebo electrocute...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
Nahodou spectral blade s DPS nad 2 je skvela vec. Tohle se jim fakt povedlo. Neskutecne si lamu hlavu nad finalnim buildem. Mam jeden porad v hlave, ale ta vybava na sehnani bude hodne na dlouho.
„People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.“