I když nepojedu wizzyho jako hlavního, zplácnul jsem si PvM sestavu kouzel tohoto charakteru:
http://us.battle.net/d3/en/calculator/w ... YWa!bYccca
hra za tento build:
1) boost cold DMG díky frost nově (+15%), cold blood (+20%), glass canonu (+15%) a magic weaponu (+10%)
2) 1,5% heal z uděleného DMG se hodí
3) kontrola davu frost novou + spamování komety (hlavní útočný skill)
4) mezi CD dvou frost nov se hodí diamond skin
5) podpora obrany: zpomalování monster, redukce DMG (blur), energy armor (vyšší armor a rezistence), diamond skin
6) na AP by to mělo být šetrné (ray of frost za 0, cometa stojí 60 a nemusí se spamovat nonstop)
CC (cold control)
Re: CC (cold control)
S ES mas jen 80AP, i kdyz "jediny" tvuj AP hungry spell je comet, tak si dej misto blur aspon Astral Presence. Chapu ES komepenzaci za Glass Cannon (to neni spatna myslenka). Tak bych aspon zmenil ten Magic Weapon dal treba Slow Time (na vyssich obtiznostech). Ale treba se mylim a ten Life steal se s Ray of Frost vyplati...
„People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.“
„Everybody dies but not everybody lives.“
„Everybody dies but not everybody lives.“
Re: CC (cold control)
Tenhle build se mi celkem libi, kazdopadne nemaji byt v D3 rezisty mobek? Imunity nebudou, ale myslel jsem ze cold resist mobky budou existovat (mozna se pletu). V takovem pripade bys musel zmenit meteor.
Frost Nova + Meteor ftw
Frost Nova + Meteor ftw