Risea FROST build- názory a komenty vítany

Odpovědět
Risea
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Vaska#2564
Risea FROST build- názory a komenty vítany

Příspěvek od Risea » 06.05.2012, 21:50 hod.

Rád bych představil svůj Frost build + pokus o nějaké ty vypočty a obhajobu proč tu a tamtu runu.

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... WfX!acaYbZ

Primary - Electrocute s runou chainlight
Secondary - Ray od Frost s runou Black Ice ( pakliže bude provedena změna u Cold Blood)

Defensive - Frost Nova s runou Shatter
Force - Meteor s runou Comet
Conjuration - Ice Armor s runou Jagged Ice
Mastery - Archon s runou Teleport

Passive Skilly
Cold Blooded, Galvanizing Ward, Astral Presence

PROČ?

Primary s runou byl zvolen pro efekt chainu na 8 mobu, k potřebě likvidace mobů po zásahu Frost Novou.

Secondary
považuji za primarní útok s 235% WD kde s runou po umrtí vzniká určity prostor po dobu 3sec s 213% WD ( asi takova menší frost nova)
Defensive s použitím runy Shatter dává šanci na zamražení dosti velkého okruhu při používaní Electrocute jako likvidující spell.

Force Útočný a zároveň spell, který 100% pročistí vaše okolí. Jen si představte.. jste obklopen moby... použíjte hodně představivosti... Frost nova= zamražení = přílet komety jako krava= 260% WD s následným 92% dps a následným Shatter efektem.

Conjuration Jsem realista, takže počítám s nějakým tím hitem, takže když už meele hit, tak 120% WD automaticky na zpět.

Mastery Archon je pro mě velká neznámá. Předpoklad využití je defense i ofense skill... samzřejmostí je že narůst dmg spellů by se měla počítat trochu jinak při použití passivky cold Blooded... tohle ukáže až realita.

Passive Skills
Cold Blooded - 20% dmg není očem diskutovat
Galvanizing Ward - Jsem realista - 310 HPS se hodí (určitě se najde alternativa, ale nemluvím tady o buildu na normal :D)
Astral Presence - Jsem realista :D - jinak lze zaměnit za Prodigy ale nevím jak natom budu s používaním signaturky.

Toď asi vše... co jen říci na závěr? nikdo z nás neví co můžem čekat od skillů a už vůbec ne od run.. Teoricraft je pěknej, ale vše odhalí až praxe.

Edit: Úprava primal skill vypočet
Naposledy upravil(a) Risea dne 06.05.2012, 23:06 hod., celkem upraveno 1 x.
Obrázek

I know only victory. Defeat is unacceptable!

Programos
Minion of Destruction
BattleTag:Programos#2804
Kontaktovat uživatele:

Re: Risea FROST build- názory a komenty vítany

Příspěvek od Programos » 06.05.2012, 22:30 hod.

Nějak mi nedochází, jak prochladnou díky tomu Electrocute...
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804

Gorelord
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Gorelord » 06.05.2012, 22:55 hod.

Navic se 80% WDMG neda scitat s runou ktera prida celkovych +20% DMG. Myslim ze zadnej spell u Archona nevyuzije Cold Blood pasivku, ale jak pises, jsou to zatim jen teorie..

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 06.05.2012, 22:59 hod.

Jak to chápu já, tak to bude fungovat tak, že těm mobům který zmrazíš nebo zpomalíš mrazem, budeš potom dělat o 20% DMG Cold spelly víc. Takže když budeš útočit Electrocutem, tak by se to nemělo počítat a DMG by mělo zůstat na 80%.

"Cold Damage dealt to chilled and frozen targed increased by 20%." = "Ledové poškození udělené podchlazeným ( :D nevím jak to přeložit) a zmrzlým cílům navýšeno o 20%." Tzn. musí být zmrzlý a musíš dělat Cold Damege. Myslím, že to mluví samo za sebe.
Naposledy upravil(a) kojot dne 06.05.2012, 23:03 hod., celkem upraveno 1 x.
Obrázek

Vozi

Příspěvek od Vozi » 06.05.2012, 23:01 hod.

Nejsou to zadne teorie. Pasivka Cold Blood ovlivnuje pouze kouzla, ktera zpusobuji cold damage a jeste musi byt target chilled nebo frozen. Cili Cold Blood urcite nefunguje ani s Electrocute (lighting dmg) ani s Archonem (arcane dmg).

Risea
Quill Rat

Příspěvek od Risea » 06.05.2012, 23:04 hod.

Ano, byl jsem dotoho zažrán, maté pravdu! bude pouze 80% ... Jinak Vozi ARCHON neni arcane dmg.. to si vyčetl kde?

Transform into a being of pure Arcane energy for 15 seconds. While in Archon form, your normal abilities are replaced by powerful Archon abilities, and your Armor and resistances are increased by 40%. Every enemy killed while in Archon form adds 1 second to the duration of Archon.

Z tohoto vyčtu maximálně to, že budu posílen silou Archona a armor a resit 40% navíc. Nikde se nepíše, že proměnou na Archona budeš působit arcane dmg only...
Obrázek

Risea
Quill Rat

Příspěvek od Risea » 06.05.2012, 23:15 hod.

kojot píše:Jak to chápu já, tak to bude fungovat tak, že těm mobům který zmrazíš nebo zpomalíš mrazem, budeš potom dělat o 20% DMG Cold spelly víc. Takže když budeš útočit Electrocutem, tak by se to nemělo počítat a DMG by mělo zůstat na 80%.
Máš naprostou pravdu.. Byl jsem posedlej natolik 20% dmg že jsem si neuvědomil to že Electrocute neni frost dmg... :D Jinak u dalších věcí by mělo být vše správně..
Obrázek

Gorelord
Fallen Shaman

Příspěvek od Gorelord » 06.05.2012, 23:17 hod.

Risea
Quill Rat

Příspěvek od Risea » 06.05.2012, 23:28 hod.

Dejte mi prosím jedinej důkaz toho, že archon forma bude působit only Arcane dmg...

Calling upon the most powerful elemental forces, the Wizard channels the power of an Archon, gaining a set of unique skills for a short period of time.
Obrázek

Gorelord
Fallen Shaman

Příspěvek od Gorelord » 06.05.2012, 23:31 hod.

Klikni si na odkaz, najdi si "Archon Skills" a najdi mi skill ktery dava jinou DMG nez Arcane..

Risea
Quill Rat

Příspěvek od Risea » 06.05.2012, 23:42 hod.

Gorelord píše:Klikni si na odkaz, najdi si "Archon Skills" a najdi mi skill ktery dava jinou DMG nez Arcane..
Velká omluva všem. Děkuji za upozornení, tak tenhle řádek jsem opravdu přehlédl.
Obrázek

Madus
Wraith

Příspěvek od Madus » 07.05.2012, 05:53 hod.

Inak electrocute bude skakat max na 6 nie na 8 ale to len taky detail.

Odpovědět

Zpět na „Wizard“