Numb Wizard

Odpovědět
SynchR
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:SynchR#2411
Numb Wizard

Příspěvek od SynchR » 03.04.2012, 09:19 hod.

Tak takový menší pokus o build. Odkaz: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... YfX!cYcZcb

Docela bych potřeboval poradit, např. u toho prvního skillu Spectral blade, jestli se nebude hodit něco jinýho. Pak si taky nejsem jistej jestli neni zbytečný u meteoru dávat runu na snížení costu AP. U Energy armor si zatim nemůžu potvrdit jeho prospěch. Pak se mi tam sčítají a odčítají resisty, armor a AP, možná úplně zbytečne. Ale tohle všechno poznám asi ve hře, docela bych ocenil případné změny z vaší strany, ale zachoval bych Ray of Frost s runou Numb a Meteor.

Vozi

Re: Numb Wizard

Příspěvek od Vozi » 03.04.2012, 09:36 hod.

@synchr ..

Runa na snizeni AP u meteoru neni urcite zbytecna u tveho buildu. Obecne budes mit velke problemy s AP jestli budes nejak vice pouzivat ray of frost. Energy armor bude velice silna a uzitecna defensivni abilita, ale spise bych volil runu, ktera ti misto -20ap naopak da +20ap (rozdil +40max AP pouzitelnych na 1 meteor). Runu u teleportu bych zmenil urcite (nebudes preci portovat do skupinky monster, to by jsi musel mit daleko defenzivnejsi build treba s explodujici diamond skin a frost novou). Ability jako jsou mirror image a galvanizing ward jsou spise vhodne do PVP a nejak jim nemuzu prijit na chut.

Zapoj trochu predstavivost a premyslej nad tim, do jakych situaci se v ramci boje dostanes a jak na ne budes schopny zareagovat s tvym buildem. Pomalejsi monstra ti problem delat nebudou jako kazde ranged classe. Hlavne bych se zameril na situaci, kdy narazis na monstra, ktere nebudes moci setrast.

SynchR
Fallen Shaman

Příspěvek od SynchR » 03.04.2012, 12:00 hod.

Vozi: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... YfX!cYZZYb
Tak jsem to zkusil trochu pozměnit, dal jsem na tvojí radu a zvýšil si tak AP o 40. Navíc jsem dal pryč Mirror Image a dal místo toho Frost Novu. Frost nova mi přijde jako poslední záchrana a dá mi 3 sec, navíc můžu poslat meteor na nehybné cíle. K ní bych dal snížení cooldown. Přemýšlel jsem i o Diamond Skin, ale až ve hře zjistím, jak dlouho vydrží dmg od monster. Teleport jsem dal runu s 2x decoy. Dá mi to možná pár sekund. Co myslíš je dobrá volba Frost Nova k tomuhle buildu? Nebo by byl lepší Slow time? Jinak díky :)

Ale zase kdybych použil slow time s runou pro movement speed reduction, tak bych tolik nepotřeboval Ray of Frost, takže asi by byla lepší Frost nova.

Vozi

Příspěvek od Vozi » 03.04.2012, 12:51 hod.

@synchr .. ten ray of frost je takovy nic moc v porovnani s disintegrate, osobne bych ho pouzival urcite s runou na odstraneni AP cost (s jinou runou jenom v nejakem buildu, co vygeneruje hodne AP)

dejavu
Gorebelly

Příspěvek od dejavu » 03.04.2012, 15:37 hod.

A jak budes hrat? Solo nebo parta? Na solo vem urcite Arcane Orb, dava uplne stejny dmg a stoji 35 AP jak meteor s runou. Takze jeste navisis DMG a dorovnas DOTku z Meteoru. Ale hlavne! Muzes s Arcane Orbem kiteovat.

Jestli chces hrat s Meteorem (taky mam svoje oblibene skilly), tak bych ho pouzival jen v party a hlavne k nemu dej Arcane Dynamo (bez nej to podle me ani nema snad cenu) misto treba Galvanizing Ward. To je podle me na PVE uplne k nicemu, ale u tveho buildu se Spectral Bladem by se to jeste dalo pochopit.

Jinak ten Ray of Frost se ti do toho buildu moc nehodi. Ale kdyz ho tak chces... Tak bych ho dal jako Primary s runou na 0 AP cost. A na Spectral Blade se...

Vozi

Příspěvek od Vozi » 03.04.2012, 15:52 hod.

Mne se treba spectral blade nelibi, ale pro nekoho to muze byt naprosto skvely skill. Build musi hlavne nejak fungovat a ty dmg skilly at si tam kazdy navoli podle sebe. Dynamo je urcite pekna vec, ikdyz treba dmg u meteoru a arcane orbu hodne nerfnuli.

Javurek
Warlord

Příspěvek od Javurek » 03.04.2012, 17:11 hod.

Tak to jsme dva, mě přijde taky spectral blade nic moc, už jen to že musíš být přímo u monster.

S tím teleportem nevím no, na co přesně ho chceš mít? Jen jako záchranu? Jde o to že máš skilly spíš na boj proti skupině(meteor, specrtal blade), takhle si je tím rozhodíš.

Co třeba radši Diamond skin s Prism na levnější cenu skillů a meteor můžeš vylepšit jinak.

SynchR
Fallen Shaman

Příspěvek od SynchR » 04.04.2012, 06:10 hod.

Mě šlo hlavně u Ray of Frost o spomalování. Jinak tu runu u spectral blade jsem moc nepochopil. Je to tak, že nebude nablízko, ale na dálku až 20 yardu? Nebo bude mít větší plošný účinek? Tam si nejsem vůbec jistej. Možná se nakonec zbavim Ray of Frost, protože je pravda, že žere dost AP. Takže ten Arcane Orb, kdybych tam šoupl a k tomu si dal pasivku na spomalování, když dám Arcane damage, tak by to nahradilo Ray of Frost v základu. Jinak k tomu teleportu, pokud bude inferno opravdu dost tuhý, tak bych si asi s jednim záchranym skillem moc nepomohl.
Tak jsem si pohrál trochu s vašema myšlenkama a vyšlo mi tohle.
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... YUX!YaZZYb

Tak jsem si všimnul, že to chtělo zase změnu.
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... YcX!YYZZYb
Vrátil jsem tam numb s tím, že místo teleportu jsem vzal familiara. Dohromady mi ten build dá 4 Arcane per sec. + 8 Arcane za zásah Magic Missile. Rozhodně lepší, než ten build nad tím. Uvidíme :{

Odpovědět

Zpět na „Wizard“