Inferno build
Jo už jsem to taky zjistil... Ale ta cena ehm Možná časem.
Re: Inferno build
Cena je adekvatni itemu.Jinak kdyz budes prohlizet AH tak urcite narazis drive nebo pozdeji na levny kousek. GL
Koupil jsem je za 450k se*u na goldy, ty se vydělaj znova... Mam 18% movement speed netušim kde získat těch 7% na cap. To asi jedině zas nějakou legendarku co, protože normální eq movement speed asi nedává krom bot.
Legendary ring co se jmenuje tusim Unity.
Tak to je pecka... pak že legendarky jsou na ho*no. Mám 24% movement speed s wizardem a kitování nabralo uplně jiný rozměry.. když na mě hází ty ohnivý s*ač jen se směju... Řekl bych, že stojí za to obětovat trochu dmg trochu resistů a zvýšit co nejvíc movement speed. Attack speed též pecka.
pak jsou ještě kalhoty http://eu.battle.net/d3/en/item/hammer-jammers
a wristy http://eu.battle.net/d3/en/item/slave-bonds
a wristy http://eu.battle.net/d3/en/item/slave-bonds
Tak to je ahoj babi! Cool story bro.
Řekl bych, že spoustu wizardů by mělo jet na infernu přávě movement speed, neměli by pak takovej problém. Ale s boost speed elitkama to stejně nepomůže. Tam je jediná šance bud 10x ripnout a nějak je umlátit a nebo je skipnout.
Movement a attack speed je hrozně náročnej na equip, ale jinak to asi nepůjde. Například prsten Unity neni k sehnání ani na aukci a ostatní věci taky nejsou zrovna zadarmo.
U Maniaca by mě celkem zajímala zbraň a offhand. Musí to bejt síla když dáváš piercing orb za 20k a přitom máš jen 1228% dmg z inteligence.
U Maniaca by mě celkem zajímala zbraň a offhand. Musí to bejt síla když dáváš piercing orb za 20k a přitom máš jen 1228% dmg z inteligence.
Tak u Movement speed je třeba i 10% strašně poznat. Já mám 18% a je to strašnej mazec, co teprve s 25%.
jak zabit inferno diabla? mam 38 000 dps a nikdy jsem mu neubral vic nez 1/3,vetsunou umru driv...nepreziju ani zasah fireballem,ani ohnivou vlnou a uz vubec ne melee swingem(samozrejme magic armor,ale nepomaha)
zkousel jsem full nuke,nepomhlo,potom full defenzivni ale zdechnu i skrz diamond shell,kitovani pomoci hydry nefunguje protoze on se na me portne,stouchne a ja upadnu
zkousel jsem full nuke,nepomhlo,potom full defenzivni ale zdechnu i skrz diamond shell,kitovani pomoci hydry nefunguje protoze on se na me portne,stouchne a ja upadnu
pak zkusim public no,ale nevim nevim,co ze tank prezije,kdyz ja zdechnu na ranu cimkoliv,to nebude mit kdo zabijet
Já mám 24% a je to super... attack speed 2.72, jsem sice v prvním actu takže se obtížnost inferna naplno neprojevila ještě, ale vodim si to krásně. Jedinej problém jsou prostě extra boost speed elity, ty nedám ani s tímhle. Ale dal jsem si runu na širší pokrytí blizzardu, tak možná že by už to nebylo tak strašný. DPS 23k hp 18,7k.kojot píše:Tak u Movement speed je třeba i 10% strašně poznat. Já mám 18% a je to strašnej mazec, co teprve s 25%.
- satik
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Satik#1911
- Kontaktovat uživatele:
Ja beham na inferno s DH s 13k hp a 65k dps (s buffama) a kdyz soluju, tak beru templare, ma asi 40k hp a docela se to da (act 3), jen k sobe nesmim nikoho pustit...
Zkousel jsem hrat s 30k hp a 50k dps, ale stejne jsem dostaval porad instakilly, obcas i za 60+k, tak jsem se na lify proste vykaslal a hraju glascannon styl - snazim se sundat vsechno driv, nez se to stihne dostat ke me...
Jinak taky mam bonus na movespeed, asi 10-15% od botek..
Zkousel jsem hrat s 30k hp a 50k dps, ale stejne jsem dostaval porad instakilly, obcas i za 60+k, tak jsem se na lify proste vykaslal a hraju glascannon styl - snazim se sundat vsechno driv, nez se to stihne dostat ke me...
Jinak taky mam bonus na movespeed, asi 10-15% od botek..
Čo hovorite na požívanie archona s runou slow time na inferne. Zatiaľ som iba act1, mam menší problém s butcherom, možno ani priamo s nim nie, ale s ohňami pri ňom. Tak zatiaľ šetrím na all resist eqip. Orientujem sa hlavne na rýchlosť útoku. Dosť sa mi archon osvedčil voči unikátnym monstram.
Toto je môj build http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... aXV!bcYZcY
Toto je môj build http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... aXV!bcYZcY
jdinej moznej problem s butcherem je nedostatek dps a naslednej enrage (plameny vsude),pokud to nestihas,zvys dps a ne resisty
resisty jsou podle me zbytecny,nemam zadny a jsem u diabla inferno
Aha ja som sa aj čudoval že ako to môže niekto prejsť Takže ak to chápem dobre ak mi to dlho trvá tak sa všetko zapáli a dovidenia DPS mam 23k ale asi som sa s nim príliš dlho bavilAlfajk píše:jdinej moznej problem s butcherem je nedostatek dps a naslednej enrage (plameny vsude),pokud to nestihas,zvys dps a ne resisty
na zabiti staci 10 000dps,ale kdyz utikas tak samozrejme musis mit vic,ale tech 23k by melo bohate stacit
Tak DPS už mám 35k Buther už padá ako malina. Mimochodom sa tu riešila rýchlosť útoku, a čo som pozeral tak IAS navyšuje zároveň aj dps z čoho vyplýva aj navýšenie útoku aj pre skilly, ktoré sú závislé na časovej odozve ak tomu správne rozumiem.Alfajk píše:na zabiti staci 10 000dps,ale kdyz utikas tak samozrejme musis mit vic,ale tech 23k by melo bohate stacit