Příspěvek
od Brum » 13.05.2015, 10:08 hod.
Shodou okolnosti to hraju ted taky. Je to zdaleka nejstabilnejsi build na GR jaky jsem kdy hral napric vsemi charaktery. Minimální odchylky v GR a je uplně fuk jak je rollnutý. Samozřejmě čím větší densita, tím lépe, ale jestli tam jsou act 5 potvory, nebo zombie je skoro jedno. Se svym gearem (prumerna ancient GeO, vetsina gearu ancient, bez Unity a bez Templar tokenu) a svym skillem (prumer) udelam GR47 ve 100% případů. GR 48 jsem zkusil jen pár a dám tak 80%. Jsem si jist že GR49 nedám. Nemám na to DPS. Ale nemám to zatím nahráno, zkouším to pár dní. Učím se přeskakovat elity a vodit za sebou přes bubliny celý vláček potvor.
Je to docela fajn i na solo trialy. Ve 100% dám trial 47, obcas i 48, coz je uroven GR, ktery ted priblizne hraju.
Co mi na buildu vadí je nulová DPS na bosse. Na GR48 ho můžu pižlat i 5 minut. Zkoušim tam proto zařadit i různý jiný skilly, ale zatím bez většího úspěchu. Build v podpisu je stejny, jen jsem ted vyhodil Energy Twister a lighting meteor spoustim pomoci Black Hole:Supermassive. Prijde mi to lepsi. Ten Twister si lital kam ho napadlo. Jeste mozna zkusim Strongarm Bracers s tim, ale myslim, ze nemam uplne povedeny v bance. Kazdopadne pak jeste zkusim vymenit sta gem za cdr gem v helme. Ale tougness mi klesne ve spojitosti s bracerem asi o dost. Chtelo by to Unity/Templar token, ale za 530PL jsem tyhle 2 veci nevidel. Jedinou Unity mi dropnul na zem nejakej barb se STR samozrejme.
Na group speed GR jsem build trochu prekopal, jestli to funguje nebo ne netusim, protoze v grupe byly 2 DH PL 750+ , cili jsem se skoro nestihal portovat ... Pokud tam nejsou 4 DPS, tak jsem nahodil Glass Cannon, misto Duplicates jsem dal Meteor:Star Pact a u teleportu zmenil runu na Wormhole.
Je jeden build co na speed GR pouziva bubble a Arcane Orb, ale podle me nempouziva zaroven 6TR, nejsem si ted jisty. Kazdopadne na US foru bylo zajimave video.