Mlok píše:Po změně všech DoTek na dynamický update se objevují další možnosti pro Wiz. Mně se ta změna líbí:
- už plně fungují Hexing pants (už i potvrzeno testováním), které pro variantu aDevastator vyjdou mírně lépe na dmg než Cindercoat a k tomu je to navíc 1 primární defense stat oproti Cindercoatu
- BH Spellsteal je zajímavou alternativou oproti Blazeru, ve velké hustotě mobů může přinést slušný bonus dmg a navíc bude fungovat i u RG (zvlášť dobře u těch co něco vyvolávají) a nakonec je to další element pro EE. A také není potřeba šetřit na elitky ale naopak bude nejlepší názet do největší hustoty jakýchkoliv mobů. Tohle bude potřeba více otestovat, protože zase na druhou stranu je to ztráta poměrně velké přímé fire dmg
Zdravím diablovské profesory, předesílam, že hře takovým způsobem jak vy nerozumím a radši hraju, klidně pokus omyl, než trávím hodiny počítáním:) Takže moje názory ničím nepodepírám. Ale můj dotaz + příspěvek
Ty hexing pants mě padly hned po patchi v A verzi a byl jsem právě dost zklamaný, že nefungovaly - už došlo k nápravě?
Jinak runu na BH spellsteal hraju od patche, dosahuju s ní lepších klíčů v trialech a už jsem na ni zvyklý. Není problém nacucnout 15mobek, v dobrém GR se zadaří i sem tam 20 a to už je hodně znatelnej bonus. Vždy mi přišlo, že toho blazara všichni od sebe kopírují jak blázni, aniž by si pročetli jiné runy. Dávam ho na t6. Kdybych hrál s EE pasivkou, tak není vůbec co řešit.
můj GR s aktuálně živou wiznou je GR41 na HC, bylo to 33.místo. Všechny klíče, upragrady gemů a gear jsem si obtaral sám a zaroveň hrdě přiznávam, že vůbec nevím, co znamenají ty vaše DoTky a snaphosty a další podivnosti
Když dám par riftů za sebou muj noťas se vaří a fps jdou často k 10-15:) a to je dost limitující pobíhat v tomhle mezi naštavanýma elitkama.