Achon build

finc
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Ragnarok#2825
Re: Achon build

Příspěvek od finc » 14.11.2012, 12:02 hod.

No mit 24% movement speed nebo ne, tot otazka :))
Pri farmeni s Archonem si neumim predstavit, ze bych ten movement speed nemel. Kdyz hraju infernal machine ci vyssi MP na klice, tak take nahazuji jine teplaky.

Jinak s tim brzdenim dmg si nejsem tak jisty. U vitality a resistu je to jasna vec, ale dmg? U kazdeho je to jinak, ale je 140 inteligence vic jak 9% attack speed a 1% crit hit chance? Ten rozdil v dmg tam nebude prilis velky.

JayBert
Wraith
BattleTag:jaybert#2185

Příspěvek od JayBert » 14.11.2012, 12:51 hod.

Ja normalne farmim MP3 217k dmg improved archon+prismatic a je to fajn. Vcera jsem ze srandy zkusil MP2 teleport archon+storm armor scramble. Delam urcite vice expu za hodinu, moby padaji stejne rychle ale je tu problem, ze jsem uz docela solidni papirak :) (reflect je vazdne problem bez energy armoru).
Hrajete nekde scramble+teleport archon? V planu mam pri dmg cca 250k jet MP3 s teleport archonem+prismatic

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 14.11.2012, 12:57 hod.

Na reflecty spectral blade s healing runou, nebo swapnout na zbran s loh a ls.

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

finc
Wraith
BattleTag:Ragnarok#2825

Příspěvek od finc » 14.11.2012, 13:13 hod.

Kdyz jsem bez Archona tak reflectaky take mydlim spectral blades s healingem.
Kdyz jsem v Archonakovi, tak bud hledam pri boji globy, nebo si ty elitky vezmu a natahnu si je k jinym mobum, pres ktere se healuji.
Pokud ani jedna z moznosti nejde, tak je sproste napalim na max a pak se dej vule bozi. Obcas to preziju, obcas mam hrobecek :)))

JayBert
Wraith

Příspěvek od JayBert » 14.11.2012, 13:18 hod.

bez archona to je v pohode, mam diamond skin. jinak mame stejne strategie :D bohuzel s tim storm armorem jdou ty hp tak dolu, ze se obcase ani nenadeju a mam cervenou obrazovku :) ale zrejme to bude jen o zmene stylu hrani. Jinak ten scramble a teleport hodne zrychli run

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 14.11.2012, 13:55 hod.

Nejlepsi je, ze kazdej reflect bere jinak.jindy to stihnu ale vetsinou shodim archona a dodelam spectral bladem:)

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

firdecek
The Butcher
BattleTag:Firius#2998

Příspěvek od firdecek » 14.11.2012, 15:11 hod.

Tak dneska ráno jsem vyzkoušel Storm armor s rychlostí + teleport na archonovi a byl to mazec. Bohužel jsem zůstal na stéjném MP4 jako, když jsem měl prismatic armor. Tím pádem jsem dostával docela pecky a dokonce i u reflectů s health-linkem jsem chcípl asi 2x...ale zkusím to vybalancovat runou na Life steal a možná to půjde. V každém případě ta rychlost jde opravdu hodně poznat, hlavně, když se člověk teleportuje od jednoho packu k druhému..bohužel to vyžaduje vysoké resisty/armor.

JayBert
Wraith

Příspěvek od JayBert » 14.11.2012, 15:18 hod.

tys nepocitil snizeny dmg v archonovi? me to teda prislo, ze mi trvaji elitky zabit dele nez s improved runou a to mam vetsi dmg nez ty a hral jsem "jen" na mp3 :) ja musel presedlat na mp2 aby to melo nejaky smysl

Reve
Zhar the Mad
BattleTag:Reve#2353

Příspěvek od Reve » 14.11.2012, 15:26 hod.

jj reclect je sv*ne:)...coz znamena, ze to blizz brzo nerfne...jak vse co bylo tezky :)

Reve
Zhar the Mad
BattleTag:Reve#2353

Příspěvek od Reve » 14.11.2012, 15:27 hod.

JayBert píše:tys nepocitil snizeny dmg v archonovi? me to teda prislo, ze mi trvaji elitky zabit dele nez s improved runou a to mam vetsi dmg nez ty a hral jsem "jen" na mp3 :) ja musel presedlat na mp2 aby to melo nejaky smysl
mel sem to stejne kdyz sem to zkousel...z toho sem usoudil, ze ten teleport neni zase tak moc zrychleni farmy

JayBert
Wraith

Příspěvek od JayBert » 14.11.2012, 15:32 hod.

i na mp2 je ta farma proste rychlejsi s temahle skillama nez na mp3 bez. Dnes vecer to jeste budu testovat

firdecek
The Butcher
BattleTag:Firius#2998

Příspěvek od firdecek » 14.11.2012, 16:23 hod.

To Jaybert: No já jsem i předtím chodil s teleport archonem, takže nepocítil :) Opravdu jsem si nezvykl na to, že s improved archonem nejsem tak mobilní a často jsem končíval ve wall pasti apod. Samozřejmě každý má jiný pohled na to, kdy ještě farmí a kdy je to již run s výzvou. pro mě je MP4 skloubením obojího - občas chcípnu, když narazím na dvě elitky či fast tremory, ale to k tomu patří :)

Odpovědět

Zpět na „Wizard“