Mno já právě čekám nemilosrdně na patch , poněvač první co chci zkusit je Frost wizzard :-) snad se to konečně bude moct dát hrát uvidime.
Doufam že bude předělanej i Meteor. Další skill který se momentálně používat nedá :-)
Solo A3 dávam vice měne už i teď ale pořád se najde skupinka která mě dokáže hodně rozčílit. Třeba Phasebeasty nebo jak se pisou ty pacholci
Mimo to docela mě chybí fireball nebo frostbolt :-( hrozně me přijde Wizz zaměřenej hlavně na arcane ! Vím že jsem neřekl žádnou novinku mno ale chybí mi Mage ala WOW
Když to dělaji lidé co dělali wow tak proč tu pak není více setovek ?! Nějaké hezke sety jako S1 až s6 :-) něco takového :-D
Jinak opět děkuji za další názory :-)
Wizzard Set
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Re: Wizzard Set
Prosim co znamena S1,s6?
Wow jsem videl tak mozna na yt.diky
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Wow jsem videl tak mozna na yt.diky
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Přesně tak :-) Zapoměl jsem upřesnit že PVE sety se značily zase T1 atd...
Jde o to že ty sety byly vzhledové opravdu hezké a statově přesně dané na class :-) ja věřím tomu že oni ty sety postupem času přidaj ale je pravda že Diablo bylo vždy o kombinaci setu či statů atd :-)
Jinak tebe si myslim viděl na jednom nejmenovanem wow free servru .Respektivě někdo tam měl podobnej nick jako ty
Jde o to že ty sety byly vzhledové opravdu hezké a statově přesně dané na class :-) ja věřím tomu že oni ty sety postupem času přidaj ale je pravda že Diablo bylo vždy o kombinaci setu či statů atd :-)
Jinak tebe si myslim viděl na jednom nejmenovanem wow free servru .Respektivě někdo tam měl podobnej nick jako ty
Leetcha, esopeso: Necitujte předchozí příspěvky. Odpovídejte přes "odpovědět" (vlevo dole pod posledním příspěvkem), ne přes "citovat". Díky.
To samé platí pro ostatní uživatele. Zbytečně se tak prodlužují stránky. Tady Grammator pěkně sepsal, jak používat citace: viewtopic.php?f=1&t=37&p=20878&hilit=jak+citovat#p20878
To samé platí pro ostatní uživatele. Zbytečně se tak prodlužují stránky. Tady Grammator pěkně sepsal, jak používat citace: viewtopic.php?f=1&t=37&p=20878&hilit=jak+citovat#p20878