melee hybrid
Já si myslím, že nějakej melee Wiz určitě hratelnej bude. Ale já bych do toho nešel. Když budu chtít hrát melee, zahraju si Monka nebo Barba
.

-
- Fallen Shaman
Re: melee hybrid
ja taky ne ja jsem sel do toho bezhlaveRimmsi píše:to je hlavne duvod proc sem si pred releasem ani zadny build nesestavoval ....kojot píše:Přesně tak. Build musí sednout stylu, jakým hraješ. Hlavně u Wizarda. Já jsem docela překopal build, kterej jsem měl naplánovanej, protože mi neseděl.

-
- Fallen Shaman
je mozne nafarmit na hellu zakladni gear na inferno aspon prvni akt ?
- Rikki
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Rikki#2405
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby neco tak 2h zbrane neni problem prodavat levne. Jestlize vam bude stacit 600-800 dps
par jich tu mam schovanejch.

-
- Fallen Shaman
premyslim kterej akt je na moby nejbohatsi kde jich je vic napada mne cesta k armodanovy a pavoucici
-
- Fallen Shaman
pulka tretiho aktu s tema pavouckama a pak komplet 4 akt bez itemu pres 150k zlatych 

-
- Fallen Shaman
tak jsme si predelal build na castersky 3/4 dne sem se skousel hledat dobre kombinace na inferno 1a2 akt a nasel vesmes dobrej build... http://us.battle.net/d3/en/calculator/w ... XYU!bcccca je to ciste jenom o kitovani mobu rare/elit kolem hyde. Zadne stani nic neustaly pohyb.Druha vec je ze jako kazdej hrac potrebuju zase zvisit dmg tedka jsem zhruba v pulce druheho aktu a zatim to jde v poho obcas smrt kdyz je blba kombinace a nebo se slepe vrhnu do neprozkoumane oblasti s elitkou za zady