2H Staff vs. 1H Wand + off-hand

bloodryane
Fallen Shaman
Re: 2H Staff vs. 1H Wand + off-hand

Příspěvek od bloodryane » 09.07.2012, 13:39 hod.

ja jedu 1h+off-hand mam pres 39k dps unbufed taham crit a bonus crit a nemuzu si to vynachvalit jedu melee a obcas prohodim na range ale orba netaham je sice brutus na party ale nekdy se stane ze to sejme nejakeho samotneho nestastnika kterej se nahodou objevi pred vami a sezere celou gulu za 35 arcane .... ale vyskousim tenhle build vypada suprove :D a s critem musi bejt brutal :D

Commik
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Commik#2250

Příspěvek od Commik » 09.07.2012, 16:44 hod.

1.Keď k jedno ručnej zbrani pripočítam približne dmg z off hand (100+300)/2=200dmg
2.Ďalej je tu možný bonus z inteligencie
3.Ďalej na off hand je možné mať crit dmg až 8.5
Nehovoriac, že pri piercing orb ak si dobre pamätám je zvýšená šanca na crit hit, keďže je to lighting spell takže sa mi stava že piercing orbom dávam väčšiu dmg ako hlavným spellom, preto je to veľký rozdiel či dám za sekundu 1 alebo dve rany.
Ďalej sa tu riešil argument, že vystrelím tak akurát raz, tak každý kto hral v parte s melee charakterom mi ta za pravdu, že je to nie je pravda.
Jediná vec, ktorá hovorí pre obojručné zbrane je ich cena, čo je samo na pováženie, či je obojručná zbraň lepšia?

Kuzma
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Kuzma#1184

Příspěvek od Kuzma » 09.07.2012, 17:31 hod.

lulinak prave si mi vykouzlil na tvari usmev , coz se nestalo uz par dni. Dekuju.

lulinak
Doom Knight

Příspěvek od lulinak » 10.07.2012, 07:23 hod.

tak to chce se od D3 na chvili odtrhnout a jit se podivat trebas do lesa nebo si zasportovat :-) prozrad cemupak se smejes

Odpovědět

Zpět na „Wizard“