Fire vs.Cold mage?
nahodou,ja taktez hraju frost build,libi se me tolik,ze jsem si musel udelat jeste jednu wiznu na fire/arcane,taky ray of frost,tika to za krasnych 15-25M a to mam naprd amulet,slabsi zbran a hlava by taky mohla bejt lepsi
- Darkness
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:LeonardoCA#1772
Re: Fire vs.Cold mage?
@Frozen: to nekdy musim zkusit, slusny offhand mam schovany, jak jsme chvilku spolu hrali, sledoval jsem, ze to dava slusny dmg ....
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
ten offhand je nutnost, bez toho to nejde a pak už se jen hnát za dmg, samozřejmě ne díky AS, s tím opatrně, aby člověk mohl používat ray of frost perma. Když se mi povede přidat ještě někde resource cost redukci a nebo APOC, tak přehodím na poslední runu (+15% dmg) ještě navíc. Ale chce to abych to udržel perma, nebo téměř. Jinak to nemá moc smysl, na vyšší T ofc.
ps pořád přemýšlím zda by nestačilo na offhand dát APOC, protože má relativně velký proc koeficient a když to jde ještě na více nepřátel... možná zkusím přetočit
ps pořád přemýšlím zda by nestačilo na offhand dát APOC, protože má relativně velký proc koeficient a když to jde ještě na více nepřátel... možná zkusím přetočit
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Ten off mám taky v plánu testnout.
Ledovej laser je super, když projde vším.)
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Ledovej laser je super, když projde vším.)
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Jee tak uz i nejvetsi boreckove prisly na ray of frost build na skoro vsemi uz opovrhovaneho frost wizzarda tak kdyz uz je to venku zde je take trochu inspirace http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nata ... o/27736273
- Frozen
- The Butcher
Jakmile složím BT set, tak uvažuji o Black hole taky, ale do tý doby jsem rád, že ten teleport mám.
ps. tak ono pokud si nechtěl přejít na jiný element než na cold, tak tam těch cest moc není jak hrát vyšší T. Jinak já ho začal hrát zhruba týden po opravě FO a electrocute s prodigy a cítím se s ním vcelku bezpečně.
ps2. Když vidím APOC na tvém offu, jak moc je znát při ROF ten APOC?
ps3. proč ta nová registrace?
ps. tak ono pokud si nechtěl přejít na jiný element než na cold, tak tam těch cest moc není jak hrát vyšší T. Jinak já ho začal hrát zhruba týden po opravě FO a electrocute s prodigy a cítím se s ním vcelku bezpečně.
ps2. Když vidím APOC na tvém offu, jak moc je znát při ROF ten APOC?
ps3. proč ta nová registrace?
Tak blackhole absolut zero je nutnost a je to OP vyzkousej to a uvidis....co se tyce APOC tak vzhledem tomu ze ray of frost nehituje tak to ma vyznam jen pri elektrocute treba na doplneni jinak vsechno mam do max AP a bez wrist bych se asi neobesel zase ale neni problem to usmazit na mobkach electrocutem a max AP pak vybit do elit ale nejvetsi generator jsou ty wristy...kazdopadne ten APOC bych na tom ofhandu nemenil lepsi nez nic
Asi perma BAN ale ja uz budu hodny.....mozna
- Frozen
- The Butcher
nehituje? to je mi novinka. Já mám ray of frost nyní perma. Electrocute mám jen na nabití arcane dynama, protože je to nejrychlejší spell a s runou na blesky aplikuje na nejvíce nepřátel elemental exposure. Jinak black hole je fajn, ale na T6 když člověk bojuje méně jak s 4 potvorami tak se spíše vyplatí familliar, nehledě na to že aplikuje další element (5% dmg pro partu) na targetu.
Tak ja pro T4+nemam motivaci no...bilim cislickum nerikam hit....jinak co se doplneni APOC tyce do vcera sem pouzival frost hydru ktera opravdu hituje a krasne APOC doplnuje k teto variante se vratim az dropnu wandku na dve hydry...ono hodit dve hydry do toho blackhole a vsechno usmazit ray frostem stoji za uvahu zvlast kdyz jedna hydra dava hity za 4mio....
- Darkness
- The Butcher
2 hydry + helmu, ktera hydry nauci castit frost novu, asi dneska zkusim
chtel jsem frost testovat uz driv, ale chybel mi ten source ... az pedevcirem mi ho Kadala dala
chtel jsem frost testovat uz driv, ale chybel mi ten source ... az pedevcirem mi ho Kadala dala
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
Jo tu helmu ti zavidim ale nemel bych ji uz asi kam nacpat ta moznost tu bude pokud dropnu frostburny nebo neco jineho +cold ale predstava dvou hyder co casti frostnovu mne taky napadla a bylo by to asi muck
- Kuki10
- Globální moderátor
Tvle vy se mate, já mám jen ten offhand.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- Frozen
- The Butcher
dobře, ale APOC se na ně vztahuje, ale zajímalo by mě zda je to poznat. Protože řekněme, že člověk má:
10 AP/s
16 stojí spell
1.5 AS
to jest 24 AP/s (spotřeba) - 10 AP/s (regen) = 14 AP/s člověk teče
20% redukce na cost = cca 5 AP/s = 9 AP/s člověk teče
pokud budu mít 4 APOC a 50% CC s koeficientem 0.333
tak je to 4x 0.5 x 1.5 x 0.33 = 0.99 AP/s
takže bych musel hitnout 9 nepřátel, abych netekl... což je dost
takže to chce asi vyšší redukci a nižší AS... a nebo někde ještě sehnat další regen...
v případě použití lightn. armoru -3 na spell
to jest 20 AP/s (spotřeba) - 10 AP/s (regen) = 10 AP/s člověk teče
20% redukce na cost = cca 5 AP/s = 5 AP/s člověk teče, což už je jen pak hitnout 5 nepřátel, což už není nereálné... s ještě zvednutím RCR to asi půjde...
10 AP/s
16 stojí spell
1.5 AS
to jest 24 AP/s (spotřeba) - 10 AP/s (regen) = 14 AP/s člověk teče
20% redukce na cost = cca 5 AP/s = 9 AP/s člověk teče
pokud budu mít 4 APOC a 50% CC s koeficientem 0.333
tak je to 4x 0.5 x 1.5 x 0.33 = 0.99 AP/s
takže bych musel hitnout 9 nepřátel, abych netekl... což je dost
takže to chce asi vyšší redukci a nižší AS... a nebo někde ještě sehnat další regen...
v případě použití lightn. armoru -3 na spell
to jest 20 AP/s (spotřeba) - 10 AP/s (regen) = 10 AP/s člověk teče
20% redukce na cost = cca 5 AP/s = 5 AP/s člověk teče, což už je jen pak hitnout 5 nepřátel, což už není nereálné... s ještě zvednutím RCR to asi půjde...
Ja myslim ze tohle dokazi vyresit prave dve hydry me to na T3 staci pokud budu chtit jit dale vidim to prave prez hydry....
Jinak ja rozjel cold wizznu prave az po nerfu frozen orbu kdy tu vsichni brecely ze cold wizzard je mrtvej to pro mne byla hlavni motivace dokazat ze to tak neni....source je muj drop ktery prisel velmi brzo a uz s nim hraju tak dva mesice....
- Darkness
- The Butcher
nevim jak to delam, ale mne ta helma padla uz mozna 5x, jen jednu mam schovanou, hulku na dve hydry jsem taky mel uz nejmin 3x, nechavam skoro vsechno jen jednou, protoze to fakt neni kam davat
- mozna je to fakt tim, ze hraju od prvnich dnu v ROS jen na torment (i bounties) a cim vys tim lip ... jak jsem koukal na video o legendarkach co tu myslim vcera nekdo postnul, tak bonus z obtiznosti na drop legendarek je slusny (daleko vyssi nez bonus z MF)
- mozna je to fakt tim, ze hraju od prvnich dnu v ROS jen na torment (i bounties) a cim vys tim lip ... jak jsem koukal na video o legendarkach co tu myslim vcera nekdo postnul, tak bonus z obtiznosti na drop legendarek je slusny (daleko vyssi nez bonus z MF)
- Frozen
- The Butcher
a fungují hydry na APOC? resp jestli to máš vyzkoušené, protože dle testů a proc koeficientů ne.
- Kuki10
- Globální moderátor
Na tormentu jsem byl den po vydání....problém není s dropem, ale co dropnu....
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Helmu a wandku sem jeste nikdy nedropl a na tormentu travim more casu no ja mel pocit ze kdyz sem hodil hydru tak AP ubivalo dost pomaleji treba je to jen pocit