2.0.6 Arcane wizard 2x hydra

space7
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Nathaniela#1621
2.0.6 Arcane wizard 2x hydra

Příspěvek od space7 » 18.07.2014, 11:43 hod.

Zdravím přátelé.

Chtěl bych se s vámi poděli o svůj build Arcane wizarda se dvěmi hydrami. Vše podstatné sem natlačil do komentovaného videa. Délka cca 11 minut.

http://youtu.be/9GYBm-tDiXs

Jinak pro doplnění jsem zapoměl rozvržneí paragonu.

Core: int , movement speed
Offence: crit dmg , crit chance
deffence: all resist, armor
utility: area damage , resource redukce

Třeba se někomu budou informace z videa hodit do buildu. Jinak pokud máte cokoli na srdci tak sem stím.

S pozdravem Nath.
Obrázek
Nekonečnost je omezena pouze velikostí Tvé fantazie. (by Nathaniela)
Profil je klikem přes obázek

Darkness
The Butcher
BattleTag:LeonardoCA#1772

Re: 2.0.6 Arcane wizard 2x hydra

Příspěvek od Darkness » 18.07.2014, 12:34 hod.

pohoda, k tomu jak rikas, ze zvyseni dmg pro hydry plati po celou dobu co jsou vyvolane - neni to bug a rika se tomu snapshot (zachyceni) tve aktualni dmg (snapshoting), vyplatilo by se proto i vyvolavat hydry az po tom co pouzijes blackhole Spell steal na nejakou vetsi groupu a naskoci ti procentualni bonusy, taky by se to melo snapshotnout, ale nezkousel jsem

- jinak tempolar flux je pri pouziti s hydrami neocenitelna pomoc na vyssich obtiznostech, treba na bosy, zkousel jsem na PTR HC nejaky vyss GR, ja mel fire hydry, ale druhy wiz mel arcane hydry a prezili jsme mozna hlavne diky tem arcane hydram, kdyz tam byl zrovna ten tocici se RG

- nevyhoda hyder a zvlast s TaT - generuji neskutecne a nebezpecne hodne blesku, kdyz maj elitky lighting afix - v kombinaci 4 hyder to sejmulo na PTR GR24 cruse i barbara a my utikali o obrazovku pryc :)
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

space7
Wraith

Příspěvek od space7 » 18.07.2014, 12:53 hod.

Aha snapshot se tomu řiká :) Jinak jasně, dělám to tak, že spell stealnu větší skupinku a pak vypustím hydry, zvyšený damage mají i hydry a nemalý nebo se dá ještě počkat na unwavering will.
S stím healingem čekám až na 2.1 kde má být boost.
Temporal flux se mi hodně líbil, stím to byla ještě větší pohoda to je pravda, ale ty AP šly opravdu hodně dolu a často jsem býval bez resource.Bohužel nemám relic na templáře kvůli regenu a healu, tak běhám s tou hajtrou :), taky ale není špatná.
Ještě jsem uvažoval o captian kalhotech a pásku, kvůli CDR a resource, ale ten harrington je fakt neskutečný pomocník. Navíc CDR nepoužívám vůbec.
Jediné pro mě přijatelné řešení by byl asi mirrorball, bohužel mi zatím spadl jen s jednou extra raketou, takže dál gemblím. Ten má taky dostat boost, ohledně procu u extra raket.
Uvidím jak to pujde v 2.1, PTR jsem nehrál, takže uvidíme. Hydry mají dostat boost.

EDIT: ještě mě teď napadla myšlenka jak asi funguje audacity s hydrama. Zda se počítá vzdálenost od hyder nebo ode mě. Pokud jsou hydry na druhé straně obrazu a pálí ke mě když stojím u mobů , nebo pokud pálí na krátkou vzdálenost hydry. Mrknu na googla :) to by byla slušná alternativa ke glass canonu.

EDIT2: ponyland se s harringtonem farmí opravdu neskutečně dobře :)
Obrázek

space7
Wraith

Příspěvek od space7 » 18.07.2014, 13:50 hod.

Jak jsem tak mluvil o tom mirroballu .... tak mi zrovna spadl :)

Obrázek
Obrázek

lulinak
Doom Knight

Příspěvek od lulinak » 21.07.2014, 06:57 hod.

mno uprimne, muset cekat s hydrou na to az mi naskoci will (1,5 sekundy) a pak jeste predtim kliknout na BH a pak teprve davat hydru aby mela co nejvetsi DPS mi prijde jako divny, u jinyho charakteru se takovyhle kombinacni klikaci machinace musi delat taky?!?

exofus
Fallen Shaman

Příspěvek od exofus » 21.07.2014, 08:18 hod.

Jedna malá otázka když TaT funguje na hydry bude na ně fungovat i helma Mask of Jeram(až + 100% dmg pro pety) ? Jasně je to helma pro WD ale myslím že tam nemá žáden WD only stat. Jestli to bude fungovat jdu založit wiznu na hydry

Stanley
Minion of Destruction
BattleTag:Stanley#2169

Příspěvek od Stanley » 21.07.2014, 08:20 hod.

Fungovat nemuze, protoze Mask of Jeram neoblece nikdo jiny nez WD ;)

exofus
Fallen Shaman

Příspěvek od exofus » 21.07.2014, 08:26 hod.

sh t to je WD only :( sry teda za dotaz nějak mi to nedocvaklo poránu

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 21.07.2014, 09:28 hod.

u jinyho charakteru se takovyhle kombinacni klikaci machinace musi delat taky
funguje to stejne treba u barbara Call of the Ancients - ale ten mam vyhodu, ze kdyz to ma slusne postaveny- IK full set a peti mu neumiraj, tak to nahodi jednou za vecer .. ale machinace diky toho jeste vetsi, potkal jsem jednoho barbara co nejdrive hledal shriny, pak wd a cruse na buffy AS a az pak nahazoval pety ... ale zas mel tusim 250% boost AS a na T4 rifty pratkticky probihal
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 21.07.2014, 09:34 hod.

Oni to maj na furt?

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

space7
Wraith

Příspěvek od space7 » 21.07.2014, 09:41 hod.

Tak stím čekáním na will je to zdlouhavé to je pravda. Co jsem tak vysledoval, jsou dvě možnosti. Hodit BH a pak hydry které jsou boostnuté, ale ty než začnou střilet tak zkonči BH a mobky se rozprchávají, což mi příjde neefektivní. Já to dělám tak, že nejdříve nahodím hydry a pak tam fouknu BH. Hydry to pálí rovnou do té skupiny, takže dostává plošný damage celá skupina, navíc tam hodně procuje area damage. Potom dokud ještě běží 5s bonus z BH tak nahodím hydry znova.

Podařilo se mi dropnout relic na templáře, takže teď už mám i slušný heal a resource regen je taky fajn.

Hlavně se stím dá velice dobře taktizovat. Stane se, že se to na obraze mobkama jen hemží , do toho i třeba 2 elitky. Stačí rozhodit hydry a pak jen pobíhat, než se dav ,,zmenší,,
Pokud není k dispozici harrington pásek, dá se docela dobře používat string of ears, který má parádní redukci na melee, případně captain v setu s dalšímy kusy.
Já jsem nakonec vyměnil firebird za blackthorne, kalhoty a botky a je to hodně poznat.
Obrázek

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 21.07.2014, 14:13 hod.

na UW bych se v tvem pripade uplne vykaslal, kdyz k t vemu stylu hry patri uhybat pred poskkozenim ....

UW je pro buildy, kdy nechces uhybat, tj napriklad pro jakekoli channeling skily, kdy mas bonus ze stojis na miste ...

s temi hydrami a blackhole ti nic nebrani tomu je vyvolat nejdriv a pak znovu po tom co ti nabehne bonus black hole - leda ze by ti chybelo AP, ale to se da resit
Oni to maj na furt?
jj, peti barbara maji bonusy klidne cely vecer (to diky snapshoting), kdyz ti nechcipnou a diky full IK setu Call of the Ancients staci vyvolat jednou

Obrázek

space7
Wraith

Příspěvek od space7 » 21.07.2014, 21:34 hod.

stím UW si mi dal brouka do hlavy. Ikdyž dost často chanelluju ten torent a stojim na mistě. Ale co jiného tam teda dát ? no napadá mě šoupnout tam zpět ten flux. Jdu to vyzkoušet.
Obrázek

fuxicek
Burning Soul
BattleTag:Pepa#4687

Příspěvek od fuxicek » 26.07.2014, 10:55 hod.

nic nemaj na furt, ancienti taky zdechnou, kdyz je pobijou, jedine co vydrzi jsou hydry a sentry, mali saskove a ancienti zdechnou

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 26.07.2014, 11:04 hod.

ancienti nezdechnou, kdyz hrajes se solidni postavou a na rozumnou obtiznoust, jeden typek s nimi lital na HC T4 cely vecer vzdycky :))

Obrázek

space7
Wraith

Příspěvek od space7 » 26.07.2014, 14:39 hod.

Takže presně jak jsem předpokládal unwavering will je nahrazen temporal fluxem a výsledky jsou více než dobré. Na solo hru paráda, do multi taky dobré.
Navíc je to jakokdyby volný pasivní slot , který není až tak životně důležitý. Do Gr. Riftů už asi jo. Nicméně přemýšlím co lepšího by tam šlo dát. S AP už problém nemám. Do signature spellu se mi zatím nechce, musel bych hodně pozměnit gear a výsledky jsou nejsité. Navíc se mi strašně líbí ten ,,tower defense,, styl, protože mám rád realtime strategie a vždycky se mi líbilo jak obranné věžky šmelcují ty najezdníky. :) A ještě k tomu stím můžu solo T5 jako vánek , takže se bojím že s jiným buildem bych ten progress neměl tak lehký.
Jediné o čem bych uvažoval je MM/Conflag/2xMammoth hydra, ale zřejmě až po patchi.
Protože se mi povedl seskládat hezký gear na ty hydry tak u toho asi zůstanu a dál to budu šperkovat. Ikdyž nevím čím to ještě zlepšit. Paragon už je cca 400, což je ten dobrý základ. Jediné co můžu bez obav vyměnit je helma. Ale mám moc pěknou firebird helmu , takže bych zase nechtěl přijít o pěkné staty.
Pokud by někdo věděl jak by se to dalo ještě vylepšit, jsem jedno ucho.
Obrázek

fuxicek
Burning Soul
BattleTag:Pepa#4687

Příspěvek od fuxicek » 26.07.2014, 15:03 hod.

darkness ma pravdu na t4 ancienti nezdechnou na t6 ancienti zarucene zdechnou pri pekne vypecenem packu

space7
Wraith

Příspěvek od space7 » 27.07.2014, 09:39 hod.

Trochu jsem experimentoval s gearem a místo Blackthornu bot a kalhot jsem nasadil Caina, do helmy dal žlutý kámen (107%MF) ale nepřesvědčilo mě to. Sice mi spadl TF, který jsem zatím za celý RoS neviděl spadnout, ale jinak to nebylo poznat. 1-2 leg za rift. Takže jsem zase žlutý gem vyndal a dal tam diamant. Místo astral presence jsem dal evocation a black hole je nyní venku častěji, takže poměrně znatelný boost.
Místo chantodo source jsem dal tal rashu a na hlavu svou topku tal rashu, tam skoro není co naenchantovat (mrkněte na profil).
Těd už potřebuju jen Tal Amulet s arcane damage, což bude trošku výzva, jelikož mi za celou dobu spadl jen jeden a ten sem navíc zmršil :)
Takže to je běh na dlouhou trať trefit CC, CHD a arcane damage.
Pak budou 3 druhy meteorů fire - familiar, arcane - hydry,torrent, light - templář(TF)
S tímto už bych si možná troufl na T6 (solo, ale aby to bylo efektivní)

Večer jsem ještě přemýšlel nad full Asheara setem (boty, kalhoty, ramena). Problém bude vyrobit Aughild helmu ( To je ta těžká varianta INT,VIT,CRIT,Socket).
Jelikož mám dost těch legendárních tokenů, reliců a focusů, tak už by to mohlo být zajímavé.
Navíc mám k dispozici 3x unity ring ( tzn 2x nesmrtelný token = 1/3 damage ?)
Na netu jsem viděl stránky, kde jsou nejzajímavější itemy pro followery. (CC efekty, zbraně a všelijaké leg affixy, které pekelníkům znesnadní život)
Co si tak pamatuju, followeři jsou venku 15 sec a mají interní CD 30 sec ? Nevíte někdo jak to snimi je ?
Obrázek

Lemurman
Zhar the Mad
BattleTag:Lemurman #2764

Příspěvek od Lemurman » 27.07.2014, 10:06 hod.

z Unity můžeš dostat maximálně 50% redukci, nemá cenu dávat 2 na 2 followery
Obrázek

space7
Wraith

Příspěvek od space7 » 27.07.2014, 10:47 hod.

Jasný , teď sem to googlil a followeři z asheary neposkytují unity bonus. Takže pouze ten můj kterého jsem si najal.
Ale aby nedošlo k mystifikaci v normální partě samozřejmě unity redukuje víc, pokud je více nositelů.
Pokud se mi podaří ukovat přijatelnou Aughild helmu , určitě vyzkouším full Ashearu. Dřív jsem se do toho nehrnul ale teď stěmi tokeny to zkusím.
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Wizard“