Fire wiz

myslis
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Fire wiz

Příspěvek od myslis » 16.04.2014, 17:46 hod.

Po zakoupeni ROS jsem smaznul vsechny postavy a zacal "znovu".
Vetsina wiz je arc nebo cold. Me se podarilo postavit si celkem efektivni fire postavicku. Mozna nekoho inspiruju :)
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Mysl ... o/35690415

primary: mm conflagrate - crituje v postate porad , mam velky AS (na webu neni nactenej paragon bonus) prum crit. 2,5 - 3 m
sec: ao scorch - jen na vzdalenejsi skupinky , crit 3,5 - 4 m
dale:
explozive blast, short blast - s legendarkou ultimatni - 4 x za sebou a kazdy druhy je critic. 12 - 14 m (uz jsem zahlid parkrat i cislo 17 m )
wave of force, hot wave - s legendarkou na redukci spotreby fire kouzel muzu pouzit cca 12 -14 x za sebou - crituje za cc 5 -5,5

Mam relativne malo zivota, to kompenzuju velkou rychlosti pohybu (litam mezi elitkama jak zbesilej) 99% jich lehne po prvni vlne 4x expozive blastu. pripadne dorazim wof.

V kostce vsechno.
btw: konstruktivni krituce se nebranim.

Darkness
The Butcher
BattleTag:LeonardoCA#1772

Re: Fire wiz

Příspěvek od Darkness » 16.04.2014, 17:56 hod.

zaklad se da, kdyz pridas na vybave elemental dmg a bonusy do elitek, budes farmit 2-3x rychleji
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

wirgie
Doom Knight
BattleTag:wirgie#1965

Příspěvek od wirgie » 16.04.2014, 23:19 hod.

Moznosti jsou mraky..ale urcite bych si poridil ring Royal Grandeur (s partou split bounties act1) a slozil nejake sety, pak nahnal na itemech fire dmg a pokud se zamerujes utokem na blizko..pasivku glass canon vymenit za audacity (bez snizeni obrany) a arcane orb vymenil treba za frost novu - cold snap nebo energy armor a zkusit s tim na vyssi tourment nez 1

myslis
Quill Rat

Příspěvek od myslis » 17.04.2014, 09:02 hod.

Diky za tip na pasivku.
Psten pro me tak zajimavy neni. Tezit z bonusu za slozeny set, kdyz neni kompletni, je jako zazit vyvrcholeni bez poradne soul**e :)
Co bych ale chtel tak source legendarku ktera prida dalsi dve mm.
Frost novu pouzit nechci - proste kdyz fire wiz tak fire. Prave se spis zamerim na posileni fire damage a frost by asi nemel pozadovany ucinek.

Taky koketuju s myslenkou ze hodim na secondary - wave of force (testoval jsem chvilku v boji a muzu pouzivat takrka bez omezeni, na t1-2)
Tim ze nebudu pouzivat ao a presunu na jeji misto wof, si uvolnim misto pro hydru nebo meteor.
Uvidim, testnu.

Jinak ja nejsem moc "farmic".Jsem hrac v pokrocilem veku (rozumej 40+), hraju v prumeru 1-2 hodky denne a hru si chci uzivat jeste dlouho (teda pokud neprijde syndrom vyhoreni) Tkze vse v klidu prolezu, vetsinou po vycisteni levelu vse este prolezu a porozbijim :)

wirgie
Doom Knight

Příspěvek od wirgie » 18.04.2014, 05:43 hod.

frost novu jsem myslel, jako pro bezpecny utok...no je to muj oblibeny skill, kazdopadne si tam dej co uznas za vhodne :)
jinak me napadla jeste myslenka s pasivkou arcane dynamo, ktera ti zvysi dmg o 60%...a to je sakra dost a spolecne s explozive blast za predpokladu, ze zvyseni dmg pusobi na vsechny 4 vybuchy, by byl docela pekny masakr...no ale mam takovy pocit, ze se to bude vztahovat jen na prvni utok a dalsi tri uz pojedou normalne...je to treba vyzkouset..
moznosti je vazne hodne, i ja zkousim kazdou chvili neco noveho.

Guru
Doom Knight

Příspěvek od Guru » 18.04.2014, 06:05 hod.

Kdyz jeste ROSko nebylo venku tak jsem se rad dival na Zissuv stream, ktery ladil build prave okolo EBlastu, navic disko-trisko v pozadi :D :
http://www.youtube.com/watch?v=VrIM_UQhYE8
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.

hit.man
Fallen Shaman

Příspěvek od hit.man » 20.04.2014, 12:20 hod.

Tak se přidám do diskuze. Přešel jsem z frost wizarda na fire viz http://eu.battle.net/d3/en/profile/ceci ... o/17223418. Nevím jestli mám všechny skily ok a popřípadně co bych měl přeměnit na prvním prstenu za vlastnost. V clanu mi borec říkal, že u fire wizarda je atak speed k ničemu?

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 20.04.2014, 14:54 hod.

myslis: jo, Mirrorball je super, ring - na nizsi T nepotrebujes na T6 se bez nej tezko dostanes

wirgie: arcane dynamo, spis nez pro explosive blast by se hodilo pro skill s nejvetsim fire dmg - tj. Meteor - Molten Impact (elitky na 1 hit - jeste, kdyz bys zkombinoval s blackhole, at v meteoru chvili postoji ...)

hitman: do fire buildu nezapada archon (arcane dmg), nepotrebujes prodigy - mas cinder coat a nedaval bych Glass canon - wizard krome black hole nema zadny fire skily pro crowd control a musi byt schopen neco utankovat

- Attack speed - zalezi jak na co pro Magic Missile Conflagrate se hodi - na spendery potreba opravdu neni - na ringu bych nemenil nic a pockal bych na lepsi drop

moznosti je spousty, da se fajn vyhrat ....
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

hit.man
Fallen Shaman

Příspěvek od hit.man » 20.04.2014, 17:41 hod.

hitman: do fire buildu nezapada archon (arcane dmg), nepotrebujes prodigy - mas cinder coat a nedaval bych Glass canon - wizard krome black hole nema zadny fire skily pro crowd control a musi byt schopen neco utankovat

mám skromný dotaz, co to je crowd control? Jaký pasivky bys doporučoval?

Lemurman
Zhar the Mad
BattleTag:Lemurman #2764

Příspěvek od Lemurman » 20.04.2014, 19:27 hod.

crowd control: kontrola davu (stun, freeze, fear…)
Obrázek

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 21.04.2014, 09:36 hod.

wirgie: hral jsem ted trosku vic s fire wizem a pro explosive blast se arcane dynamo vyplati (alespon, nez se mi podari vic snizit cooldowny)

hitman: pasivky - zalezi na obtiznosti a stylu jak hrajes, hodi se Blur - vic vydrzis, Evocation - snizis cooldown na Blackhole, nejsilnejsi meteor nebo explosion blast, nebo Ilussionist, kdyz hrajes na vysokou obtiznost - pro reset teleportu

Obrázek

wirgie
Doom Knight

Příspěvek od wirgie » 21.04.2014, 11:05 hod.

Darkness
no a funguje to dynamo i na dalsi exploze diky wandce Wand of Woh??

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 21.04.2014, 11:33 hod.

to nevim, WoH mi jeste nepadla

Obrázek

manusky11
Gorebelly
BattleTag:fionka#2610

Příspěvek od manusky11 » 23.04.2014, 06:53 hod.

Ohladom "Ring of Royal Grandeur" jedine súhlasím,je to "Must have Item".Setové bonusy sú potrebné a s týmto ringom kludne postavíš gear aj s 8(4x2) setových bonusov a stačí mať na sebe len po dva itemy.
Osobne mám sety pripravené,len ring nie a nie dropnúť......

P.S. - Niekde som čítal že môže dropnúť aj z normal mobky a niekde zase že je to len cache A1 item only,tak kde je pravda?
Main char.: Wizzard Female Fionka
Clan: Dark Guardians EU
Profil : http://eu.battle.net/d3/en/profile/fion ... ero/270098

MiVa
Quill Rat
BattleTag:MiVa#1605

Příspěvek od MiVa » 23.04.2014, 08:02 hod.

manusky11 píše:P.S. - Niekde som čítal že môže dropnúť aj z normal mobky a niekde zase že je to len cache A1 item only,tak kde je pravda?
prsten je opravdu cache item only, padnout muze v act1, nebo mozna act 4 kde by dle fora mely padat itemy ze vsech aktu

zde prikladam pekny soupis pro ty kteri neznaji http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/ ... 133?page=1

lulinak
Doom Knight

Příspěvek od lulinak » 23.04.2014, 08:57 hod.

cili chapu-li to dobre, tak pro dropnuti tohoto lege prstenu snizujiciho pozadavky na setovky se ma litat dokola bounty v A1 a A4 a pada to jen z horadicu a klidne i na normal obtiznost? mam v truhle tornment only setovky, od kazdyho setu 2-3 kusy a cekam na tenhle prsten aby to melo vetsi smysl si je obliknout.

MiVa
Quill Rat
BattleTag:MiVa#1605

Příspěvek od MiVa » 23.04.2014, 11:21 hod.

presne tak, jak magor A1 na normal, idealne ve 4 lidech, pak mas krabicku cca kazdych 5 minut max. Me to nastesti padlo haluzove uz ve 2, ale jsou taci co behaji doted a stale nemaji nic, je to o stesti

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 23.04.2014, 11:42 hod.

Me to trvalo 150 krabiček, lvl 61nepocitam co me dávno padl.

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

lulinak
Doom Knight

Příspěvek od lulinak » 23.04.2014, 14:02 hod.

kurna a opet to blizzu neprijde padly na hlavu, ze top prsteny jim lidi farmej na normalu, pak nehrajou dlouho dlouho nic, a dalsi krok je rift na T1....? :-)

dobre menim gear zpet na FO ci blizzard kde vse pada na jednu ranu a zacinam behat normal a sbirat krabicky, v parte by to bylo lepsi kdyz kazdej da svuj quest, to mas co 5 mnut jednu bednu.

manusky11
Gorebelly
BattleTag:fionka#2610

Příspěvek od manusky11 » 24.04.2014, 07:20 hod.

Súhlas,ale ked idem solo je jedne či dám normal alebo T1.Rozdiel v čase je asi 2min.
Main char.: Wizzard Female Fionka
Clan: Dark Guardians EU
Profil : http://eu.battle.net/d3/en/profile/fion ... ero/270098

Odpovědět

Zpět na „Wizard“