Ahoj vsem, jsem tu novy. Mam Wizzarda 15 paragon 100k dps v CM buildu. nevim jak vydelat nejake goldy. kazdy wizzard co sem se koukal na profil ma vsude gemy za 20mil za kus nechapu kde na to berou. mi se podarilo jen asi dvakrat prodat legendary legs a ruce za 2mil. vic nic.
nevzal by me nekdo na nejakou farmu nebo neporadil jak solo farmit ? taky by mi dost pomohlo slozit Hellfire ring ale chybi mi dva klice a sam to asi nevyfarmim.. chtelo by to aspon mp5 abych mel sanci na drop poradnou a tu si nesolnu.
jak zacit vydelavat
Re: jak zacit vydelavat
Jsem na tom stejně jak ty, akorát hraju barba, goldy sbírám pomalu, legendarky nepadaj a když jo, tak samej crap, občas to prodám kámošovi, protože na aukci nemám šanci. A jak to Ti lidé dělaj? Některým není třeba líto peněz, tak je do toho nastrkaj no, což, ale není pro mě.
Jestli chceš chodit na klíče, tak si mě klidně přidej, občas chodíme s kámošema, ale klidně můžem jen my dva a pak někomu napíšu a dáme Ubers.
tag: Rawmen #2174
PS: nejsem žádnéj extra řezník, ale MP5 docela dávám a na ubers chodíme taky na MP5 a i to celkem padá.
Jestli chceš chodit na klíče, tak si mě klidně přidej, občas chodíme s kámošema, ale klidně můžem jen my dva a pak někomu napíšu a dáme Ubers.
tag: Rawmen #2174
PS: nejsem žádnéj extra řezník, ale MP5 docela dávám a na ubers chodíme taky na MP5 a i to celkem padá.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Rawm ... o/57389964
Zase jsem ve hře. Prosím přidejte si mě, nemám s kým hrát.
PS: Skyrim1988 je bůh.
Zase jsem ve hře. Prosím přidejte si mě, nemám s kým hrát.
PS: Skyrim1988 je bůh.
Re: jak zacit vydelavat
Ono většina legendárek co padne je opravdu neprodejný odpad, s tím se nic nenadělá. A o žlutých itemech to platí dvojnásob
Chce to prostě kliku, dropnout něco za desítky či stovky milionů
Taky je třeba chodit efektivně - tzn. mít 24% movement speed, běhat ty správné lokace (např. Alkazier run či vybíjení škorpionů v kráteru) na optimální obtížnost aby elita padla během pár sekund, s 100k dmg bych to viděl na MP1. Též magic find na množství legendárek dost pomáhá, tudíž magic find na gearu či skrze vyšší paragony je vážně výhodou - při paragonu 10 mi toho nedropovalo tolik jako při paragonu 85 Hellfire ring (a kámen v hlavě) dost pomůže na expy, ovšem na první pokusy obvykle vyleze pěkně mizernej, takže to zase sníží damage na farmu.
V každém případě jen klikaři brzo vydropujou itemy za vysoké částky, většinou to chce dost trpělivosti, a nebo si vydělávat obchodem - koupit levně, prodat draho, tím se paradoxně dá vydělat mnohem víc než dropem
Chce to prostě kliku, dropnout něco za desítky či stovky milionů
Taky je třeba chodit efektivně - tzn. mít 24% movement speed, běhat ty správné lokace (např. Alkazier run či vybíjení škorpionů v kráteru) na optimální obtížnost aby elita padla během pár sekund, s 100k dmg bych to viděl na MP1. Též magic find na množství legendárek dost pomáhá, tudíž magic find na gearu či skrze vyšší paragony je vážně výhodou - při paragonu 10 mi toho nedropovalo tolik jako při paragonu 85 Hellfire ring (a kámen v hlavě) dost pomůže na expy, ovšem na první pokusy obvykle vyleze pěkně mizernej, takže to zase sníží damage na farmu.
V každém případě jen klikaři brzo vydropujou itemy za vysoké částky, většinou to chce dost trpělivosti, a nebo si vydělávat obchodem - koupit levně, prodat draho, tím se paradoxně dá vydělat mnohem víc než dropem