mám tady pár postřehů pro Zirunku:
Specifikuj si styl hry který hraješ to je základ tomu přizpůsob build a vybavení.
Oproti mě máš velké dmg i život. Ale v Tvém buildu jsem si všiml Pár nedostatků. Beru to tak že tvůj build je zaměřený na boj na dálku (ideání do party s nějakym melle cassem nebo CC wizzardem)
1) čili
blur je ti k ničemu - chápu že ho tam máš proto abys přežil větší množství ran ale jsi ranged. - Zapojil bych do boje arcane dinamo
2)Diamond skin -
ano dosane tě z nějhoršího ale runa na reflect mi přijde kontraproduktivní. - osobně spíše doporučuji Frost novu nebo mirror image
3) ranged build podle mě musí
mít Teleport + fracture runu. je to nezbytnost bojuješ na dálku teleport ti tu vzdálenost mezi tebou a cilem zaručí.
moje doporučení.
Hydry se zbav - je to malé dmg i když automatické sparkling je lepší hodím ti sem build který jsem měl dříve než jsem měl věci na cm VELMI v oblibě.
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... TXY!YbYZaZ
dá se to poté modifikovat do archon buildu kde dáš místo arcane dinama critical mass a misto force armoru onoho archona. ale to chce větší critical aby redukce z critical mass byla znát na CD archona.
celý ten build se dá předělat na větší survivabilitu při solo hraní. popřípadě můžež vzít nechantresku koupit jí za 200K meč maximus a máš pohodu ten démon toho natankuje hodně.....
kdybys měl dotazy piš sem nebo PM nebo ve hře zylvar#2475 - Ale do vanoc se budu objevovat jen sporadicky (moc práce)
Ještě malý postřeh poku budeš mít málo arcane na arcane novu přehod runu na tap of source sice na velké balíky monster je to horší nicméně namísto tří nov s pnetrací vystřelíš 14 s tap of source - čili dmg output je větší v porovnání s arcanepower. A kdyyž zabíjíš moby tak je jedno jestli vystřelíš dvě nebo 5 orbů při boji s elitama mi vycházela líp Tap of source. Když jsem se dostal do pozice kdy jsem mohl střílet nasekal jsi tam větší dmg.
pro range dmága je super - hrud tal rasha dáva atack speed. andarielka dává taky, crit / crithit dmg - je nutnost to dělá dmg bohužel tří statovej eqip crit/crithit/atspd je neuvěřitelně drahej