Achon build

Reve
Zhar the Mad
BattleTag:Reve#2353
Achon build

Příspěvek od Reve » 12.11.2012, 10:26 hod.

Ahoj,

Premyslim jak co nejvic zefektivnit moje expeni a farmeni.Zatim to kosim na MP3.Ted zacinam premyslet, ze bych misto improved archon dal runu na teleport a snizil MP1-2 podle toho jak by to padalo.Nemate to nekdo vyzkouseny ? Jestli ten teleport trosku urychli expeni a nebo je to knicemu ?

firdecek
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Firius#2998

Re: Achon build

Příspěvek od firdecek » 12.11.2012, 10:33 hod.

Já chodím zásadně s teleportem - ten vyšší damage, co dává improved archon mě moc neoslovilo. A to chodím na MP4 ACT3. Hodně navíc zrychlí, když máš dobré CC, to se můžeš hodně často teleportovat a přesun je tak mnohem rychlejší (to nepočítám občasné zkratky přes překážky). Navíc ti pak nedělá problém frozen, jailer, vortex, waller elitky :)

Reve
Zhar the Mad
BattleTag:Reve#2353

Příspěvek od Reve » 12.11.2012, 10:39 hod.

tak v archonu by nemelo delat problem nic.Akorat RD a ten v nem taky ustojim.Nekdy ale tak tak.:)

Goding
Quill Rat
BattleTag:G0ding#2988

Příspěvek od Goding » 12.11.2012, 12:31 hod.

Ahoj, já hraju na farmu v poslední době taky Archon build mrkni na můj profil : http://eu.battle.net/d3/en/profile/G0di ... ro/5057558

Pro mě je tam hodně důležitý Storm armor s runou Scramble. Po každém zásahu se ti zvýší movement speed o 25 a to je celkem znát. Navíc Storm armor sám o sobě dává dmg a díky tomu když narazíš na pár mobů nemusíš je vůbec řešit, protože je "vybleskuje" Storm armor a ty si letíš dál. Galvanizing ward používám proto, abych nemusel shazovat Archona a zapínat znovu Storm armor. Po nahození Storm armoru, familiara a magic weapon mám necelých 200k dmg a to pak v Archonu už lítají pěkné čísla. Jediný problém je Reflect dmg, protože si toho většinou všimnu celkem pozdě a musím pak utíkat. Pokud už teda nejsem mrtvý, ale to se spíš stává na mp3 a výš :)
Chodím farmu 3.aktu pokud jedu na expy tak chodím na mp1 a pokud chodím na klíčníka tak chodím mp3-4, ale tam už je občas problém udržet Archona. Průměrně dělám cca 25-30m expů za hodinu s top ruby v helmě. Chodím celé hradby pak se přes waypoint portnu na Bridge of Korsikk a z tama na Rakking crossing. Na koci Rakking crossing se přes waypoint portnu do Arreat crater lvl1 a jak to tam vybiju tak vypínám hru a jedu znovu. šlo by ještě proběhnout třeba Keep depths, ale tam se občas umím dostat do slepé uličky a to dost zdržuje.
Výbavu sem musel trošku změnit a místo off handu a jednoručky teď mám Skorna, který mi přidává přes 5k life za zabitého moba. Podle mě je to ideální volba díky tomu, že ve třetím aktu je spousta mobů a není problém se o ně krásně léčit.
Hrál sem předtím s Blizzardem, hydrou a teleportem a to farmení nebylo ani zdaleka tak efektivní jako teď.

finc
Wraith
BattleTag:Ragnarok#2825

Příspěvek od finc » 12.11.2012, 13:25 hod.

Ten Storm Armor musim vyzkouset, to je dobry napad.
Jak casto se ti stava, ze te ta runa zrychluje? Doufam, ze tedy plati i v Archonovi :)

Goding
Quill Rat
BattleTag:G0ding#2988

Příspěvek od Goding » 12.11.2012, 16:07 hod.

Mně se Storm armor zalíbil hodně. Ta runu ti přidává zrychlení pokaždé pokud dostaneš melee nebo ranged zásah a trvá to 3 sekundy. Hraju to stylem, že naběhnu mezi moby mezitím bleskuje Storm armor a začnu to kosit paprskem. Během toho co je zabíjím vždycky dostanu nějaký zásah takže po zabití mobů už jsem zrychlený a letím jinam. Ono se to nezdá ale i ty tři sekundy pomůžou a když je nějaká těžší elitka, tak není problém uletět pryč, protože tě kromě fast elitek nikdo nedožene.
Rozhodně to vyzkoušej já dřív používal Energy armor ale po nerfu jedu toto a jsem spokojený. Navíc zásahy ze Storm armoru umí taky občas dát solidni pecku a ušetřit ti nějakou práci navíc.

firdecek
The Butcher

Příspěvek od firdecek » 12.11.2012, 17:33 hod.

Též vyzkouším Storm armor :) Snad se ta ztráta rezistů moc neprojeví...

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 12.11.2012, 18:36 hod.

Na archonovi jsem též měl dlouho improved archon runu, ale teleport je občas k nezaplacení - prostě zmizím když bych měl zmrznout, byl přeříznut sentry, jsem zazděn u elit, mají řetězy, vortex atd., prostě fakt se to vyplatí ;) Damage je pak sice o něco nižší, ale zase máš u elit méně úmrtí a tudíž ve výsledku toho rozdáš víc a navíc nemusíš šlapat pěšky po smrti :D Mám 155k dmg při farmě (195k na bosáky, jinak mám hellfire a leorica na expy) a pohodově si chodím sólo farmu akt3 na MP3. Na MP4 to taky jde, ale už to trochu skřípe, některé elitky jsou nechutné (reflect neřeší ani 3% life steal) a když k tomu mají nějakou další nechutnost (řetězy např.), prostě se nedá neumřít :{ Jináč s tankem (monk/bar) vpředu pohodově farma i na MP5, ovšem můj templář toho moc nevydrží :lol:

firdecek
The Butcher

Příspěvek od firdecek » 13.11.2012, 07:44 hod.

To Tyckyn: Spousta lidí chodí na super-lehké obtížnosti (MP1 apod.), takže pak teleport nepoužívají...na MP6+ je to podle mě pro archona nutnost, ledaže je baví chcípat na frozen či waller elitkách anebo nemají top end gear.

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 13.11.2012, 09:44 hod.

Tak jsem vcera dosahl na 301k dps s buffama, ale nahodil jsem runu na ls na magic weapon a parada akorad se mi dps stahlo na 290k.
Je to super, ls nemusim mit na zbrani.
Koupil jsem echo a oproti wandce boost 40k, ale nemam zadny bonus k ap....
Ale nejak to nevadi, reflecty sejmu spectral bladem s runou na healing, takze problem vyresen...
Ten storm armor je velice dobrej, ale s nim dostavam celkem citelny pecky, ale jeste ho prubnu s ls runou na magic weapon, to uz jsem nezkousel.

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 13.11.2012, 15:51 hod.

Kuki: Ty dobytku :) To sem si říkal, že tě brzo doženu s tim dmgem....no doženu tě, ale brzo to nebude :)

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 13.11.2012, 16:35 hod.

Zaber.:-D
Vedet ze echo je tak cool, tak jsem ji uz mel davno.:-D

Peckoslav
Minion of Destruction
BattleTag:Peckoslav#2167

Příspěvek od Peckoslav » 13.11.2012, 16:40 hod.

@Quetak: a já myslel, že sova je pták a ne dobytek..

@Kuki10: a to jsem si říkal, že jsem na tom s dmg dobře, nepřeháníš to nějak? :D
Obrázek
Od konce září 2015 jsem zpět a teprve se tu rozkoukám :D

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 13.11.2012, 17:43 hod.

Ja vam dam sovu ty vole uz.:-D
Ee sam mam porad malo, co jsem videl wizze s 500k tak chcu taky.:-D
Ale uz je to hardcore sehnat neco abych nesel s AR dolu, pod 500 nejdu ani omyle..:-D
Jo a ty si s DH na neco stezuj.:-D

Tyckin
Zhar the Mad

Příspěvek od Tyckin » 14.11.2012, 07:58 hod.

500k wizard? Bože :D Já pomalinku piplám damage po tisicích nahoru abych přelez psychologickou hranici 200k, a vy takhle :green:
Ale potěšily včera nalezené Lacuni - 70 int. a vit., 9% AS, 3,5% crit chance, solidní drop a hned se mi běhá v archonovi rychleji a déle ;)

finc
Wraith

Příspěvek od finc » 14.11.2012, 09:51 hod.

Tak Storm Armor je vazne dobry skill. Osobne teda pouzivam runu na zvysenou dmg. Duvody jsou dva. Za prve jsem temer celou dobu v Archonovi a malokdy se mi stane, ze me neco "bouchne" a za druhe ten Storm Armor dava pekny pecky. Kdyz hraju na MP3, tak bych kolikrat nemusel ani utocit a Storm Armor je "vybleskuje" za me :)
Takze urcite muzu doporucit. Samozrejme na vyssi MP je to nepouzitelny skill, ale na farmu je stejne dobry jako Archon.
...
Co se tyce toho boostu dmg, tak 500k je pekne cislo. Koukal jsem po Wizardech s brutalni dmg (400-600dmg). Ano maji vysoky dmg, to je hezke, ale nelibi se mi jedna vec. Oni totiz toho Wizarda dost degradovali jen na uroven toho dps. Vetsina z nich treba nikde nema Arcane Power Crit atd. S tim je pak problem, protoze s takovym gearem uz navzdy mohou hrat jen archona. Ja bych se proste sve kouzlici hulky (ktera mi mimochodem sama dropla) nikdy nevzdal. Jeste source s Arcane Power Crit a zacnu zkouset dalsi blaznive buildy. Navic na frost wize (ktereho obcas hraji) mi to take neskutecne pomuze.
Stale doufam, ze se v pristich patchich si datadiscich dockame toho, ze wizard dostane nejaky lepsi a pouzitelnejsi set. Tal Rasha (snad krome amuletu a chesty) je neskutecna sracka, bohuzel :(

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 14.11.2012, 10:27 hod.

S buffama ma 740k to je sileny.:-D
Lacuni chci taky ale to jen tak nebude.:)
Ty tak ono jde oto jak to chces hrat...
Ja mam ap on crit na off handu a muzu swapnout na wandku, ale prijdu o 40k...
Takze kombinovat se da, ale najit helmu na wizza s max ap nebo on crit skoro nemozny...
Tal rasha je vysmech az na ty dve casti...
Snad toto doladi...

finc
Wraith

Příspěvek od finc » 14.11.2012, 10:40 hod.

Helma pro wize: http://eu.battle.net/d3/en/item/storm-crow
Na vyssi dmg jsou podle me k dispozici pouze dve helmy: Andarielka ci ono Mempo. Vsechno ostatni stoji za starou backoru. Nevim proc treba ten Storm Crow je takovej crap. Jelikoz ma pouze jeden nahodny affix, neni moze ziskat socket a crit hit chance. Takze helma je k nicemu :(

Proc vsichni tak moc bazite po Lacunach? Me prislo vyhodnejsi koupit rare wristy a movement speed a attack speed ziskat z Innas Temperance. Navic ziskam +1% crit hit chance. Zrovna vcera jsem koupil Innas Temperance s inteligenci a vitalitou (neco kolem 40) + 2 sockety + 9 as + 1% crit hit chance + 12% movement speed = 27 milionu. Kdyz bych to otocil a koupil obyc kalhoty a shanel dobre lacuny, tak bych musel k te castce pridat alespon jednu nulu :)

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 14.11.2012, 10:50 hod.

Tak lacuni dropnu to je jasny.:-Ddo datadisku to treba stihnu.:-)
Jj kalhotu taky budu kupovat, jen mam problem, nechci jit dolu s hp.:-)
Uz ted mam 28k to je tak akorad, nechci jit na 20.:-D

Tyckin
Zhar the Mad

Příspěvek od Tyckin » 14.11.2012, 11:51 hod.

No kalhoty mám žluté s cca 140 int. + 140 vit. + 2 díry + 79 all rezist, to mi prostě ten movement speed vynahradí ;) A botky Ice climbers jsou na tom podobně. Mít movement speed na úkor int. + vit. a rezistů asi jde, ale jen s ohledem na zbytek výbavy, musíte to nahonit jinde a zase vám do brzí damage tam, prostě vždycky něco za něco :{ Nejlepší by byly Lacuni s all rezist :green:

Odpovědět

Zpět na „Wizard“