Taky přidám můj průběh A2 Hell:
1) měl jsem stejné cca staty, a mám zatím stále gear zaměřený na MF (A1 INF - ale už to předělávám)
2) ale build jsem měl:
a) blizzard - grasping chill (20% šance na freeze creepu)
b) magic weapon - force runa (+15% dmg)
c) familiar - sparkflint (+12% dmg všem)
d) EA - pinpoint barrier (+5% Crit hit chance)
e) electrocute - surge of power (doplnění AP)
f) disintegrate - chaos nexus
http://us.battle.net/d3/en/calculator/w ... XfY!YZaZaZ pro jistotu ti sem hodim link.
Měl jsem houby zbraň, protože jsem nic kloudného nedropl a na AH jsem za to nedal vic jak 30k (spíše mnohem méně). Používám dosud 1H+OH.
Crowdy jsem dával s přehledem, když byl problém zpomalil jsem je blizzardem a zbytek byl jak DarthVader. Když se do crowdu přidali elity, tak jsem to buď natvrdo utankoval nebo zkoušel kitovat. Když jsem zhebnul, tak jsem nahodil Venom hydru a vyhodil Familiara nahodil Diamond skin s Crystal Shell a napodruhé utankoval. A když bylo uplně nejhůř, tak jsem trochu pobíhal. Měl jsem 35k HP a templare na regen HP nastavený.
Výhodou pro mě tohoto buildu je, že můžu pomalu naslepo pálit a channeling dmg se postaral o většinu problémů (a to nemám doporučovanou pomalejší 2H). Osobně nemůžu přijít na chuť Arcane Orbu - je to můj pocit, nebo to neumím tak dobře kitovat, ale lítá pomalu, mob se tomu dokáže vyhnout. A přiznám se, že nemám rád klikání z jedné strany na druhou (click kam utíkám, click z5 na moby). Spíš odběhnu a dám AOE (blizzard, Vhydra) a channeling. Když dobře využiju terén (překážky, dveře, mosty), tak jsem fakt neměl problém. Jasně, když šla u elitek kombinace Arcane, Frozen kuličky, Chain a ještě Extra health, tak jsem měl kua problém, ale nikdy jsem zatím neskipnul. Chce to zkoušet buildy.