Inferno build

Odpovědět
Alfajk
Zhar the Mad
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Alfajk#2436
Re: Inferno build

Příspěvek od Alfajk » 14.06.2012, 10:39 hod.

jo,ovlivnuje signature spelly

Smasher
Quill Rat

Příspěvek od Smasher » 17.06.2012, 12:10 hod.

Zdravim, prave som sa dostal na inferno a chcel by som sa opytat ake veci mam nakupit, zatial som uvazoval tlacit hlavne intel, vit, attack speed a movement speed, je este nieco co sa zide? Take ako all ressistance sa neoplati velmi alebo ako to je? Dakujem.

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 17.06.2012, 22:20 hod.

oplati, ked nebudes mat resisty vsetko ta da na ranu ;p
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

khalitz
Quill Rat

Příspěvek od khalitz » 19.06.2012, 19:55 hod.

Smasher píše:Zdravim, prave som sa dostal na inferno a chcel by som sa opytat ake veci mam nakupit, zatial som uvazoval tlacit hlavne intel, vit, attack speed a movement speed, je este nieco co sa zide? Take ako all ressistance sa neoplati velmi alebo ako to je? Dakujem.

Urcite zacni botkama s 12% movement speed coz je nutnost na pohodlnejsi kitovani. A pokud nemas 50K dps obecne nakupuj itemy s co nejvyssi moznou INT,VIT, ALL RES. Dle me zkusenosti ani DEX neni na skodu, nicmene to neni primarni stat ktery by jsi mel uprednostnovat nad ostatni, ale vyssi dodge chance opravdu dela divy. Nektere kusy jako ringy a gloves maji navic jeste + ATS takze ty urcite preferuj. Slusny armor se da poridit uz za 300K za kus, chce to trochu prohledat aukci s nastavenymi parametry. Zaklad vseho je ale poradny DPS tzn zbran+offhand, zbran s dps cca 800-900 uz sezenes za 700K, staci i modra rare jsou o dost drazsi. Pokud najdes armor ktery nema ALL RES zato ma FIRE RES a PHYS DMG RES klidne si ho porid to jsou v podstate nejdulezitejsi resisty ktere potrebujes (na molten moby a veskere melee) ostatnim jako arcane, poison pooly atd se da sikovne vyhnout.

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 23.06.2012, 09:05 hod.

Tak jsem vycetl, ze maxovat rezisty, ok ted jsem na nejakych cca 300 all, zatim nic moc..-(
Ale ma cenu u wizza resit armor, nebo ne?

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 23.06.2012, 18:59 hod.

Má. Hlavně pokud používáš Energy Armor (což doporučuju), tak čím víc máš Armoru, tím víc ti ho to zvyšuje. Na Infernu je dobrý mít tak 60-70% redukce z Armoru i z Ressistance.
Obrázek

Bambul
Quill Rat

Příspěvek od Bambul » 23.06.2012, 19:37 hod.

60-70% redukce z Armoru i z Ressistance a mít nějaký slušný dmg znamená obětovat MF, nebo obráceně. Pokud člověk kupuje za eura

kojot
Zhar the Mad

Příspěvek od kojot » 23.06.2012, 19:41 hod.

Já mám obojí skoro 70% a DPS mám 29k, což mi přijde v pohodě. Když farmím, tak nahodím MF gear, co je v tom za problém?... A za RM nekupuju.
Obrázek

zylvar
Quill Rat
BattleTag:zylvar#2475

Příspěvek od zylvar » 24.06.2012, 10:00 hod.

kojot píše:Já mám obojí skoro 70% a DPS mám 29k, což mi přijde v pohodě. Když farmím, tak nahodím MF gear, co je v tom za problém?... A za RM nekupuju.
Čím si to dmg vyhnal takhle vysoko??
mam na každym kusu eqipu int přes 100 a zbran (no neni uplně best) ale dost dobrou cca 956 mi ukazuje ale jsem někde na 18K nedokažu nějak vymyslet jak to vyhnat nahoru a MF nemem skoro nic díky tomu a nějak se mi nedaří schánět eqip co potřebuju.
jedu eqip INT, Rezist all, Regen per second.MF ani gold find prostě nenakombinuju.
budu rád za každou radu. Farmící eqip máš předpokládam INT , MF a dál.... (ale nedokážu si představit kde bereš to dmg na farmícím eqipu)

JInak muj inferno build je. Jedu stim solo i partu act 2
http://us.battle.net/d3/en/calculator/w ... cfd!ccbcbY
itemy na int, all rezist, Regen per sec (v tuchle chvíli 709)
HP mam 20K ideál by byl 15-17K

kojot
Zhar the Mad

Příspěvek od kojot » 24.06.2012, 10:48 hod.

Glass cannon pasivka se strašně vyplatí. Ta redukce Amoru není skoro poznat :) . Stejně jako Magic Weapon. Tyhle dvě věci ti boostnou DMG o 30%. Na MF equipu mám DMG jenom 19k. Ressistece kolem 400-500. Armor cca 5000. Na farmení 1. a 2. aktu to stačí. Ty MF věci, který používám mají třeba jenom MF a 50-100 Int, jinak nic. Progresový staty mám takový jaký jsem psal výš. Tam není skoro žádnej MF a GF. Samozřejmě se dají sehnat itemy, který ti budou přidávat INT, VIT, Resy, MF a GF, ale je to strašně drahý a IMO se to nevyplatí. Lepší je si sehnat nějaký trashe jenom s MF a farmit nižší akty. Na MF používám třeba Ches, kterej má jenom MF a GF a asi 50 VIT a jinak nějaký blbosti, který nevyužiju a dá se to :) .

Jo jinak mám 30k HP. S MF gearem jenom 19k. AS 1,73. Build jedu tohle: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... Yda!bZbYcZ
Obrázek

zylvar
Quill Rat
BattleTag:zylvar#2475

Příspěvek od zylvar » 24.06.2012, 14:53 hod.

kojot píše:Glass cannon pasivka se strašně vyplatí. Ta redukce Amoru není skoro poznat :) . Stejně jako Magic Weapon. Tyhle dvě věci ti boostnou DMG o 30%. Na MF equipu mám DMG jenom 19k. Ressistece kolem 400-500. Armor cca 5000. Na farmení 1. a 2. aktu to stačí. Ty MF věci, který používám mají třeba jenom MF a 50-100 Int, jinak nic. Progresový staty mám takový jaký jsem psal výš. Tam není skoro žádnej MF a GF. Samozřejmě se dají sehnat itemy, který ti budou přidávat INT, VIT, Resy, MF a GF, ale je to strašně drahý a IMO se to nevyplatí. Lepší je si sehnat nějaký trashe jenom s MF a farmit nižší akty. Na MF používám třeba Ches, kterej má jenom MF a GF a asi 50 VIT a jinak nějaký blbosti, který nevyužiju a dá se to :) .

Jo jinak mám 30k HP. S MF gearem jenom 19k. AS 1,73. Build jedu tohle: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... Yda!bZbYcZ
hmm provedu pokus že přehodim mirror image na magic weapon a u teleportu hodim ten co nahodi kopie vetšinou to stejně kombuju že se portnu a hodim kopie.
tohle je muj build http://us.battle.net/d3/en/calculator/w ... cdf!ccbcbY
progresuju v něm druhej akt mam ted 20K hp chtel bych meně ten force armor mam do komba s pasivkou galwanizing ward protože jedu int helth regen eqip a mam ted kolem 750 hp/s fakt je že kdybych sehnal slušné itemy na ten health regen mužu to vypustit a prdnout tam glas kanon no vyzkoušim uvidim diky za rady.
a farmící eqip budu muset seskládat ale na diablo zřemě bude čas dostatek času až napadne sníh nicméně díky za tipy.
kdybys chtěl můžem dát někdy spicha ve hře jen bych číhnul jak to valíš.
Zylvar#2475 (ted sem bez netu ale snad do středy bude.)

kojot
Zhar the Mad

Příspěvek od kojot » 24.06.2012, 15:10 hod.

Jo klidně můžem. Mě se při mých ressistech a hlavně HP vyplatí víc Prismatic Armor. Taky neříkám, že ten build, co jedu je nejlepší build, ale vyhovuje mi asi nejvíc :) . To, že jedeš low HP, Force Armor a Life regen je určitě v pohodě, ale chce to víc life regenu. Když budeš mít 1000-1500, tak je to fakt cool. Já mám teď life regen kolem 500 tuším (jenom z itemů), ale při 30k HP to není moc efektivní a nijak se na to nezaměřuju a nevyhledávám to na itemech. Ale zas to má výhodu, že i tak malej lefe regen mi zajistí to, že nemusím zbytečně chlastat poty mezi fightama.
Obrázek

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 25.06.2012, 08:29 hod.

Jakej mate cca armor?

BulharskyFan
Quill Rat
BattleTag:Zambezzi#2794

Příspěvek od BulharskyFan » 25.06.2012, 11:40 hod.

V minulosti lidé věřili, že jen 1-2 builds/class pracujou dobře v INF. Ale to je jen velký item-check. Jestli někdo uspěje uděla wizard nebo w/e s 1000 res., 35K dps, 38K life, vysoká Armor, nepotřebujeme zeptat se ==Jaký build je dobrý_? == :wave:

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 25.06.2012, 12:03 hod.

Mam 23,5k DPS, 53,5k life, armor 3900 . kdyz mam energy armor a rezisty kolem 500.....
A stejne druhej act inferno zadna sranda...-(

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 25.06.2012, 12:47 hod.

Kuki10 píše:Mam 23,5k DPS, 53,5k life, armor 3900 . kdyz mam energy armor a rezisty kolem 500.....
Až budeš upgradovat nějaký item zkus se dívat i na Armor a klidně můžeš jít trochu dolu s HP. 3,9 armor je celkem málo, kolik ti to dělá redukci? Jinak dobrej štít je nezaplatitelnej společník ;)

Snowfist
Gorebelly
BattleTag:Shawes#2825

Příspěvek od Snowfist » 25.06.2012, 13:29 hod.

zrovna včera jsme měli run na butchera a koukám že máme dobrého tanka, ale víc než monka mi připomíná wizze, tak se na něj po chvíli kouknu a fakt meele wizzardka se štítem, na equipu měl docela +all res, casto hazel diamond skin a fakt si daval bez problemu i u elit stal a nehejbal se :D jo a nejle spectral bladfe, ale nějaky frost - mám pocit že ten ledový paprsek a já kituju jak mamlas :)

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 25.06.2012, 13:38 hod.

Quetak píše:
Kuki10 píše:Mam 23,5k DPS, 53,5k life, armor 3900 . kdyz mam energy armor a rezisty kolem 500.....
Až budeš upgradovat nějaký item zkus se dívat i na Armor a klidně můžeš jít trochu dolu s HP. 3,9 armor je celkem málo, kolik ti to dělá redukci? Jinak dobrej štít je nezaplatitelnej společník ;)

Redukci me to dela 56%...
Ja se snazil, jenzejsem chtel all rezist a nemel nato miliony.....
Kolik kdo mate Aarmor na infernu?
Jenze kdyz nahodim stit, tak prijdu krom zivotu i o 4k DPS...

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 25.06.2012, 13:49 hod.

Kuki10 píše:Redukci me to dela 56%...
To je "málo" no, zkus to vytáhnou k 70% a uvidíš ten rozdíl. Když kupuješ itemy tak se snaž kupovat vždy min ilvl60, nižší lvly maj o dost menší armor. Když si vyfiltruješ nějaký itemy na ah, zadej částku jakou si za něj schopnej dát a pak si to srovnej podle armoru ne podle ceny. Neber strenght jako stat k ničemu pro wize 1str=1armor takže itemy str nebo +armor jsou super. Já mam teď asi 8100armor a dělá to 77% redukci. Ideální item pro mě je int, vit, all res, str/armor a pak už je mi to jedno.ˇJá štítem přijdu taky asi o 6k dps a 4k hp, ale 1500 armor, 70all res a 21% block to vynahraděj. Sice pižlám vše dýl, ale aspoň člověk neumírá.

Snowfist: Jj, takle pak wiz vypada když jede na armor a all res a je to pak paráda hrát :)

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 25.06.2012, 14:01 hod.

Quetak píše:
Kuki10 píše:Redukci me to dela 56%...
To je "málo" no, zkus to vytáhnou k 70% a uvidíš ten rozdíl. Když kupuješ itemy tak se snaž kupovat vždy min ilvl60, nižší lvly maj o dost menší armor. Když si vyfiltruješ nějaký itemy na ah, zadej částku jakou si za něj schopnej dát a pak si to srovnej podle armoru ne podle ceny. Neber strenght jako stat k ničemu pro wize 1str=1armor takže itemy str nebo +armor jsou super. Já mam teď asi 8100armor a dělá to 77% redukci. Ideální item pro mě je int, vit, all res, str/armor a pak už je mi to jedno.ˇJá štítem přijdu taky asi o 6k dps a 4k hp, ale 1500 armor, 70all res a 21% block to vynahraděj. Sice pižlám vše dýl, ale aspoň člověk neumírá.

Snowfist: Jj, takle pak wiz vypada když jede na armor a all res a je to pak paráda hrát :)
A ten armor mas kdyz nahodis energy shiled, nebo bez neho?:-)

Odpovědět

Zpět na „Wizard“