Jedno 850 dps nebo vysší weapon + magic itemky s INT. a ALL Res.můžete snadně koupit si. Potom začněte přemýslit o build

tvuj dmg?Quetak píše:Je to nesmysl a pak každej břečí že ho v A2 sundaj včelky jednou ranou....se svym resist gearem vydržim 4 plný salvy a jen se jim směju. Podle mě je blbost říkat, že je něco je nesmysl, vše je použitelný na něco a záleží co od tý postavy člověk očekává a jak ho baví hrát (ne spectral blade melee build nejedu)
teď 27k. Když potřebuju tak přehodim tři itemy a mam 34k.Leetcha píše: tvuj dmg?
To je sice pravda, ale pak vidim v praxi když hraju s kámošem co má dh a má 3x tolik dps než já, že se zase 3x tak často válí na zemi a občas mívám pocit, že to zabíjim sám (dh je papír tak to možná není ideální porovnání,ale...). Tohle mě prostě neláká, dps jo, ale ne na úkor přežití, časem se na těch 50k taky dostanu, jen to bude trvat dýl (od začátků progressu zvedám vše souběžně, neměním vyšší dps za resisty ani naopak, vždy se snažím aby se zvedlo vše-dps,resisty,armor,hp- když už upgraduju equip)Leetcha píše:no tak proc nemit 45K a sundat je na dva sig spelly
1400 už je krása, to mám skoro když je v partě monk s mantrou na resisty a je hooodně znát, pak už mi to přijde jak kdybych byl někde na hellu podle toho kolik ty potvory ubírajReitak píše:rezisty potrebuju hlavne meele classy. videl som typka (monk), co mal 1400 rezistov, 9k armor a len 16k HP, 18k dmg a kosil to jak hovado, nikto mu nic nerobil. vysoky dodge, armor a rezisty, ... urobia svoje